Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość si si sliterii

Sposoby na podrywanie na jednorazową przygodę

Polecane posty

Gość .,,marusia,,.
Jeśli koniecznie tego chcesz spróbować to, po prostu mówisz: "Chodź ze mną do łóżka". 99% skorzysta z (sorry) łatwej ścierki. Ale, tylko ten 1% - to są faceci z jajami.

Gość sisliterii
wiesz marusia, ja nie potrzebuje facetów z "jajami" na tę chwilę tylko z prawdziwym kutasem do wymiany później. Takich mężczyzn z jajami to znam i nie chcę więcej Ale ten pomysł jest do niczego. Wiesz, mnie bardziej zaczyna kręcić samo dbanie o to, przygotowanie wybór sama droga do niż później sam stosunek. Taka forma wytrawnej masturbacji :)

Gość .,,marusia,,.
Chyba nie udaje mi się do końca Ciebie zrozumieć. "Prawdziwego kutasa" - jak to nazywasz - i to wymiarów "pocieszjącao" pokaźnych widziałam, w tym roku u masturbującego się starca-ekshibicjonisty (w wieku po 70-tce). Fuj. A może, chodzi Ci o zwykłą kokieterię? To, jest niestety cecha wrodzona, ale co nieco można ją w sobie troszeczkę wyrobić. Gdy do tego dołączysz wyrafinowanie - to może swego dopniesz. Zastanawiam się tylko: Po co? Powodzenia!

Kokieteria? Hm nigdy tak nie myślałam. Za duzo w tym erotyzmu i podniecenia. Seks z obcą osobą jest taki pociągający. Wtedy chyba można zupełnie przestać dbać o zahamowania. Wiem, że mówi się, że kobieta by dojść musi zaufać partnerowi, otworzyć się przed nim itd. Ale dla mnie to zawsze jest kojarzone z tym co będzie potem albo co było przedtem. A takie spotkanie seks i powiedzenie sobie bye jest super. A przygotowanie do "łowów" obmyślanie ich i projektowanie w głowie samo w sobie jest bardzo stymulujące "_

Chyba sposoby są podobne do tych co stosują faceci, może ciut inne w detalach, ale zasada ta sama. najlepiej jakby się zgrać

Nie wiem. Faceci wolą piwo i mecze a seks jest dodatkiem jedynie. Albo robota i potem... A jak taka dobrze sytuowana przez męża zostawiana na całe dnie i fantazje sie budza i ciezko potem je zatrzymac

Gość niespotykany gość
a gdziez to opuszczana Si przebywa?:)

Gość .,,marusia,,.
Sisi pomysły są super, jeśli pozostają w sferze wyobraźni, w praktyce ta droga prowadzi do nikąd. Ale, jeśli sama chcesz się o tym przekonać na własnej skórze to wolny wybór. Pamiętaj tylko, że takich lasek jest na pęczki - więc guinness world record i tak nie zdobędziesz. Co najwyżej staniesz się pośmiewiskiem - a wydaje mi się, że byłoby Cię szkoda. Pomyśl o innym wykorzystaniu swoich skłonności i być może talentów...

Dziękuję za troskę ;) Mi nie chodzi o zdobywanie nie wiem czego, ani nawet nie chodzi o coś nieziemskiego. Takie chwile dają radochę wlaśnie gdy trwają teraz. A jak wyjdzie to dobrze, a jak nie to lzami się nie zaleję. To właśnie te chwile w sobie są takie ekstra. Jak z króliczkiem, którego się goni a nie łapie. A jeśli się złapie to czasem nie wiadomo co z nim zrobić. A z tymi umiejętnościami -każdy ma jakieś i trzeba je szkolić. Też te erotyczne i pokrewne

A jak poderwać dziewczynę? Czy na tym forum zdarzają się takie intymne spotkania dziewczyn samych? Czy wszystko to podszywający się nastoletni pierwszoonaniści ;)

Nie wiem czego Wam mam życzyć... Miłości... seksu (z kobietą lub nie)... zadowolenia... wspaniałych orgazmów czy pięknych doznań... Wszystkiego i jeszcze paru innych rzeczy, tych najmniej spodziewanych, które są zawsze najfajniejsze i stymulują do granic... I niech cały 2011 będzie ich pełen ;)

Gość Mel25
To zawsze tak jakoś samo wychodzi ;)

"99% skorzysta z (sorry) łatwej ścierki. Ale, tylko ten 1% - to są faceci z jajami." ahaha boze co za brednie, "łatwa ścierka" mnie najbardziej rozbawiło :D to wlasnie ten 1% to sa idiotki, ktore nie zyja prawdziwego zycia, tylko jakies urojone ktore w swoich glowach wymyslily. Wedlug nich seks nie jest dla ludzi, tylko dla księżąt i księżniczek, a do łóżka można pójść tylko po 4 miesiacach 3 tygodniach i 2 dniach zwiazku, bo tak nakazuje im niepisana etykieta (sorry) trudnej ścierki :)