Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygnębiony chlopak

Moja dziewczyna w zimę prawie się nie goli

Polecane posty

Gość do qwerty2014563464576
ile zdarza Ci sie nie golic pach?

Gość Golcie się dziewczyny
Bo nie znacie dnia i godziny

Gość golenie nog to
podstawa

Gość dziewczynom sie dzisiaj
nie chce o siebie dbac

Gość a kysz
ale wy jestescie popierdolone , że aż strach ? " nie bedę sie dla niego golic " , " on nie goli to ja tez" dbacie o siebie , o swoje dobre samopoczucie DLA SIEBIE tępe dzidy !! a nie dla jakiegos fagasa i jak nie chcesz jedna z drugą sie golic to powiedz , ze masz to gdzies , bo masz taką filozofie, bo jestes leniwa, bo nie lubisz :O

to ty ja ogól ! bierzesz brzytwe i jazda , ajesli troche zatniesz to wylizesz krewke !

Gość ja moglbym byc tylko
z idealnie wydepilowana dziewczyna

Gość faceci strasznie na
to patrza u dziewczyn

Gość pach pach pach
Kup jej golarke;)

Gość jakiś rott z 1 str napisał
" prawda jest taka, że wielu dziewczynom się nie chce, ostatnio byłem na domówce, było sześć dziewczyn, ta, która była z chłopakiem miała spódniczke, bluzkę na ramiączkach, nogi i pachy ładnie wygolone, a pozostałe pięć - singielki - długie spodnie, długu rękaw jak znam życie to ta jedna goli się dla swojego non stop, a pozostałym się nie chce bo nie muszą" Widocznie uznały że na tej domówce to nikogo ciekawego nie będzie i jak wynika z opisu nie pomyliły się.

Gość golcie sie bo nie znacie
dnia i godziny

Gość a jeżyk pod pachami
to tragedia

Gość gość
Ja się depiluję wszędzie. Metodami, które usuwają z cebulka, jest spokój na 4 tyg. Dopiero gdy jakiś włosek nowy wychodzi to angażuję współpracownice. Wosk lub pasta cukrowa idą wszędzie: łydki, uda, obszary intymne, wokół o***tu, brzuch, wokół pępka, pośladki, pachy, dłonie, nawet na palcach u stóp nic nie ma. Twarz obowiązkowo: wąsik, bródka, policzki. Jestem kosmetyczka, więc przyzwyczajenia ze studiów, no i nie wyobrażam sobie propagować piękna, gdy sama nie spełniam kryteriów.

Gość gość
Boże d**e i twarz depilujesz? Aż tak owlosiona jesteś? Ja się gole dla samej siebie. Wkurzają mnie odrastajace włosy, wieczne podrażnienia nieważne jaka metodą usuwam ale muszę to robić bo się źle czuje sama ze sobą. Jeśli facet by zaczął sapac to kazalabym mu golic nogi żeby zobaczył jaki to miód dla kobiety.

Gość gość
ja jestem kobietą i golę wszystko oprócz bikini, bo to jest zbyt wrażliwe miejsce żeby tam golarką jechać i facet powinien to akceptować.