Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korporacjapresjaagresja

ćwiczenia przy których osiągneliście najlepsze rezultaty

Polecane posty

Siłka odpoda po kontuzji kolana nie dam rady znowu 3 miechy w szpitalu. Zaczynam a6w, brzuszki, hula-hop, biegam. Trzeba pozbyć się boczków i opadającego brzucha od jedzenia tortilli burgerów (ah życie studenckie) nie zamierzam schodzić z wagi, bo moim zdaniem jest ok. Chodzi mi o poprawienie kondycji, wzmocnienie miesni brzucha i WYMODELOWANIE SYLWETKI. PS niech darują sobie posty tutaj osoby, które schudłe 2 kg i szaleństwo i pouczanie mnie może wyczynu nie zrobiłam ale na wadze - 11 kg to dla mnie coś. TO NIE TEMAT O DIECIE, A O ĆWICZENIACH !

hello ? jest tu ktoś, przestraszyliscie sie mnie czy cos

?

:D dobre żarty, Święta nie zwalniają nas od dążenia do celu

powiem Ci ze nawet zrzucenie tych 2 kg moze diamentralnie zmienic sylwetke:) ja krecilam troche hula hop- ladnijesza talia , boczki jak byly tak sa. najbardziej spektakularne efekty przynioslo mi cwiczenie a6w. cwiczylam tylko 14 dni a wyrzezbily mi sie miesnie, brzuch byl twardszy:) nie dotrwalam do konca:) jestem leniem

wkońcu osoba, która zrozumiała o co mi tak naprawdę chodzi ;) 14 dni to i tak dobrze ja zaprzestałam na 28 ;] zaczynam od nowa ! auć moje plecy już to czuję ! :D a może macie jeszcze inne pomysły na ćwiczenia, które dały naprawdę cool rezultaty ;]

6 weidera jest dobra pilates super ja osobiscie uwielbiam spiining bardzo zmienia sylwetke:0 w swieta jednak odpoczywam-to nie zart;)

haha dzisiaj nie powstrzymał się kawałkowi czekolady i wczoraj 3 tostom :D ale Ciiii. Uważam też za super sprawę taniec brzucha co o nim sądzicie tańczył ktoś ?

no to moze inaczej kto jest dla was motywacją. Dla mnie pewien pan, z którym nigdy nie będę ma nazeczona jest slawny oryginalny bezczelny i takich ludzi lubie :] ma nie poukladane w glowie :D

kocham podszywów :)

pytanie o taniec brzucha było jak najbardziej poważne, ale jesli podszyw zaczal juz temat o motywacjach to moze o tym tez porozmawiac. Megan Fox 😘 moja faworytka