Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

Gość offerma a mp 30
cream sam siebie okreslasz jako przecietniaka, a od laski wymagasz bog wie czego. jestes rzecietny to i przeciete laski chciały sie z toba spotkac. tyle ze w twojej skali to te przecietne sa pasztetami.

Gość hej loooooserze czy
masz pracę ?

do wszystkiego idzie sie przyzwycaic oraz brak motywacjii nie ma co sie oszukiwac dziewic nie ma większosc ma duzy przebiek i po co nam taka laska ??? gdzie były wtedy kiedy mielismy 20 lat ?? wolały inny typ facetów a nagle mamy takie laski kochac i szanowac w imie " miłosci "

offerma a mp 30.. nos kurwa bys je widziała to bys mi racje przyznała one były :O i ja nie mam duzych wymagan ale wy sobie mozecie pomyslec byle co i jakbym wkleił przeciętną laske to byscie mi napisali ze jest piękna

No właśnie tak jest! Facet bardzo przeciętny a chciałby piękną dziewczyne. Brat mojego szwagra- burak bez wykształcenia i popija (kase jednak ma) spotkał sie z młoda ładna pania adwokat i sie zdziwił,że sie nie spodobał. Trzeba szukać w swojej lidze! ja nie muszę mieć mistera, za którym sie wszystkie laski ogladaja ważne żeby mi sie podobał, ale idioty i nieuka nie zniosę.

FGH cholera to się nie łapię bo mam 169 :( Rozumiem, że wymagań co do intelektu nie ma, tu bym mogła troche nadrobić... Chamstwa tez nie zniesę, chamstwa i drobnomieszczaństwa :)

Gość mały odkrywca
Ale pierdzielicie. Dziewic jest więcej niż myślicie. Na około 5 22letnich lasek które znam 3 są dziewicami w tym jedna odstaje od standardów 'piękna' bo jest gruba a jedna ma już 3 chłopaka przy czym czeka z seksem do ślubu. Siedzicie w domu, pewnie jak poznacie jedną kobietę w ciągu roku to jest dobrze, o ludziach wiecie tyle ile wyczytacie na kafe a potem siedzą takie zrzędy i nawet nie podejrzewaja że zyją jeszcze na świecie laski które się szanują, przemyślanie wcodzą w związki z facetami i szanują swoje ciało.

Gość hej maria izabela de la krata
ile miałaś lat jak straciłaś dziewictwo ?

Tak mi się trochę wydaje, że za bardzo się na tym wyglądzie i sexie skupiacie i dlatego brak sukcesów

mały odkrywca.gdyby było tak jak piszesz to bym był innym człowiekiem laski są takie jakie są dziewic nie ma oceniam wszystko realnie ale biore tez po uwage kafe bo anonimowo mozna napisac prawde

Tylko i wyłącznie w obcasach chodzę bo lubię :) Do hej maria... nie będę odpowiadała na takie pytanie. bo zaraz usłyszę, że jestem dziwka czy cos równie miłego.

Gość mały odkrywca
19:52 [zgłoś do usunięcia] offerma ale mój target to już jest dużo wyżej niż 22 i w tym wieku to wszystkie się prują jak ruscy z katiuszy. Najłatwiej uogólniać. Ale ciebie sie nie czepiam bo widzę że ubzdurałeś sobie że będziesz sam i trwasz w tym przekonaniu.

Gość mały odkrywca
"mały odkrywca.gdyby było tak jak piszesz to bym był innym człowiekiem laski są takie jakie są dziewic nie ma" stary grubo się mylisz. no chyba że pisząc 'dziewic nie ma' masz na myśli swoje znajome. W to jestem w stanie uwierzyć. Ale jeśli masz na myśli dziewczyny ogółem to nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Jestem dziewicą;)

22 i w tym wieku to wszystkie się prują jak ruscy z katiuszy. Nie wszystkie, choc powiem szczerze, że ja nie rozumiem tych które strzega błony jak niewiadomo jakiego skarbu (nie mówie tu o puszczaniu się)

Gość za zajeta bierzesz sie ?
FHG przeciez maria izabela de la krata ma faceta to o jakim dopsaowaniu ty tu piszesz

A tak z ciekawości. Mam 28 lat. Z jednym facetem byłam 1,5 roku i rozpadło się bo początkowe zauroczenie nie przetrwało. Nie uprawiałam z nim sexu. Z obecnym jestem prawie 2 lata i jeśli chodzi o sex to tylko pieszczoty i oral czasami. Nie było stosunku jeszcze. Po tym czasie czuję, że to prawdziwe uczucie. Czy jestem dlla Was puszczalska z przebiegiem?

Gość z takimi wymaganiami
jak fhg to mozecie liczyć na figure woskową pod warunkiem że zaoszczędzicie tyle pieniedzy by ktos ja dla was wykonał. człowiek to nie mebel który sie kupuje na wymiar :O

No zajęta, zajęta, ale do 2012 roku jeszcze daleko i wszystko może sie wydarzyć :) Zwłaszca, ze mój luby sie nie popisuje ostatnio. A tak naprawde to chciałam sie dowiedziec jakie FHG ma wymagania co do osobowości swojej wybranki, ale na razie wiem tylko, że musi ona oscylować w granicach 171-181 cm :)

żebym nie był źle zrozumiany, to jest zupełnie normalne. w końcu uprawę tego seksu trzeba jednak zacząć bo inaczej ten nie orany ugór weźmie normalnie i spustynnieje. Ty się śmiej, ale był niedawno topik laski, która narzeczony zostawił przed slubem, bo mu nie dawała i chłopak nie mógł juz wytrzymać. Bzykneli sie raz, żeby sprawdzic czy nie sa aby seksualnie niedopasowani, a potem ona kurek zakreciła i kazała mu 2 lata do slubu czekać. Ja sie wcale chłopakowi nie dziwię, że go szlak trafił :)