Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

Gość ty w 2012 a inni kiedy ?
FHG to moze przepowiedz kiedy inni znajda dziewczyne ?

oferma ma racje poprostu laski są nie kumate i nie potrafią myslec a co do atrakcyjnosci to jakis debil wrzucił moją fote na kafe zostałem zjechany jak pies ale czy były to obiektywne oceny to juz inna sprawa bo w necie łatwo komus dojebac ja siebie uwazam za przeciętniaka ato ze laski mają wieksze wymagania niz faceci to juz inna sprawa

Offerma ja wiem o co Ci chodziło. Czasem uda się tez nieatrakcyjnej dziewczynie. Mój były, który mnie zostawił niedawno się ożenił. Kiedy zobaczyłam szczęśliwą pannę młodą... Ech... :(

Kapitanie-dzięki za pomoc Do Iz-FGH pierwszy zaczął obrazac wiec nie pozostaje mu dłużna... A poza tym no cóż świadczy to tylko o nim-jak coś jest nie po jego myśli to wszystkich obraża...jakbyś pzreśledziła wątek od początku to byłam mu życzliwa...ale nie ma co o nim pisać...

Gość faith hope golry
wsadze jej penisa do gardła

Gość trzeba bylo korzystac z okazji
off przeciez ty miales zelka chetnego do rozdziewiczenia nie skozystales bos dupa to teraz nie placz

Offerma brzydszą to mało powiedziane, choc nie uważam sie za bóstwo, żeby nie było. On mi o niej mówił, że jest nudna i w ogóle za spokojna dla niego, a tu po 4 miesiącach znajomości już sa małżeństwem. Nie zostawił mnie dla niej, ale była szansa, żebym do niego wróciła wtedy- nie wykorzystał i zaręczył się z nią.

spotkałem sie z 12 laskami z kafe i tylko 2 sztuki były ładne a reszta :O ale oczywiscie większosc z nich była w związkach więc o czym to swiadczy , o tym ze laski bardziej lecą na wygląd a potem na kase

Gość offerma a mp 30
ktora za toba latała i lata jakby ruje miała ? :D bankowo bys zaruchał :D

Gość proponuje aby wszyscy zglosili
fhg do zablokowania 🖐️ :classic_cool:

A ja myślę,ze moze Wam jest już po prostu wygodniej tak żyć bo sie przyzwyczailiście do samotności-czasem sobie marzycie co by było gdybym był z kimś ale ogólnie to chyba wam nie jest żle?