Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

Na pewno będzie zainteresowana jeśli zapytam czy mogę na niej poćwiczyć... Aż tak zdesperowany nie jestem. oj, dosłownosc jest cechą umysłów miernych ,a Ty nie sprawiasz takiego wrazenia :P

swaty są dobre tylko zalezy od osoby która chce kogos zeswatac jak bardzo ją lubi i szanuje

Enfant, w takim wieku kobieta to już stałego partnera szuka a ja nie mam ochoty na coś takiego. Jak nie potrafisz jeździć na nartach to nie pchasz się na mamucią skocznię.

to też zależy jak te swaty są przeprowadzane, nie ma nic złego w zapoznaniu kogoś z koleżanką/kolegą na imprezie ale jak sie jakiegoś starego kawalera przywozi specjalnie dziewczynie do domu to są później akcje np chowanie sie w szafie :D

Darker pewnie szuka, choc nie kazda i nie zawsze :P a więc Ty nie masz zamiaru się z nikim wiązac na dłuzej ? chcesz najpierw przejsc przez okres skakania z kwiatka na kwiatek ?

Nie widzę przeszkód aby się z kimś związać ale nie na zasadzie aby brać pierwsze z brzegu bo nic lepszego nie ma.

Gość cream :O weź się powieś
albo co :O. Wszyscy widzieli twoje zdjęcie i wiedzą czemu masz 28 lat i nigdy nie miałeś dziewczyny. Dziwni nas też, że większość dziewczyn uważasz za pasztety. No ale jakoś trze4ba leczyć kompleksy :D

Takie dziewczyny jak Kararina to sam nie wiem czego się spodziewają po mnie... Oczekują, że mam sobie wziąć jakąś tam pierwszą wolną a jak odmawiam to jeszcze obrażają mnie przy tym. Ona jest za stara! Jeśli ja jestem jej jedynym ratunkiem to nawet nie chcę wiedzieć co z nią nie tak. Koszmarów nocnych mi nie trzeba

Gość Fiath Hoep Glory
Darker zasługuje na brzydką i chorą psychicznie dziewczynę Ja będę miał zdrowią psychicznie i ładną (2012 rok)

Gość Fiath Hoep Glory
Mój wielki (14 cm) penis chce wejść do pochwy dziewczyny Darker pewnie ma z 10 cm penis (jak stoi)

Gość Fiath Hoep Glory
mama wchodzi mi do wanny i myje mi plecy

Gość judasssowa
uważasz, że facet -prawiczek w wieku 20 kilku lat jest ok, a z dziewczyną musi być coś nie tak, facet całe zycie chowający się po kątach i unikający dziewczyn ma być ok ( hmmm ogólnie raczej słyszy się, ze jest odwrotnie..)? nie zwalajcie wszystkiego na wygląd, większość z was jest po prostu nudnymi nołlajfami i ałtsajderami - wywnioskować to można z tego jak siebie opisujecie i jak spędzacie czas, często też nieśmiałymi i nie potrafiącymi sie przełamać, ale o to pretensje to miejcie do siebie, a nie do całego świata, poza tym darker u młodej i tak jesteś skreślony, młode lubią zabawnych, rozrywkowych, ''przebojowych'', a nie znam żadnego prawiczka 23+ który by taki był

A gdzie ja napisałem, że ona jest dziewicą?! NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM! "większość z was jest po prostu nudnymi nołlajfami i ałtsajderami" Ktoś musi. Wszyscy się na dyskotece nie zmieścimy. "poza tym darker u młodej i tak jesteś skreślony" Tak dobrze mnie zna :D "młode lubią zabawnych, rozrywkowych, ''przebojowych''" Czyli otwarte na bezczelne wciskanie kitu. Cool :D

Gość pommmpek
marry queen of scots widzialem fotke ;)

Gość jesteśmy za brzydcy
za grubi i za głupi na rozprawiczenie

ZawszeNowy Najpierw trzeba widzieć w tym problem . Nieturzy mają większe zmartwienia . sądząc po wpisach, dla większosci jednak jest to mniejszy lub większy problem

Oni nie mają problemów z sexem , tylko z całym życiem osobistym . Dlatego siedzą po całych dniach na tym forum.

Ile razy można to powtarzać : problemem nie jest prawictwo, tylko to co do niego doprowadziło.