Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

Gość buah ha hah ha hah ahh
"jedną 27-letnią samotnicą. Ale była jazda przy wigilijnym stole jak zapytałem: na co mi taki staroć?" zabawne. Może chociaż ładna i z ciekawym charakterem? Chociaż w tym wieku? Jakie ma wady? :D

No jasne! Dziewczyna co jest piękna i ma świetny charakter w wieku 27 lat... jest sama. :D Nie widziałem jej tylko mi o niej opowiadali. Za stara w każdym razie. Ma przed sobą jeszcze 3 lata świeżości a potem zacznie się starzeć. I to szybko. Wolę młodszą od siebie. O 10 lat było by super.

Nie mówiąc już o tym, że w takim wieku to już małżeństwem będzie tylko zainteresowana. Skoro nie znalazła sobie nikogo mimo, że ma już 27 lat to znaczy, że coś jest z nią nie tak (fajnie czytać takie rzeczy o sobie, prawda moje tanie panie?). To jest to jej a nie moje zmartwienie. I tak jako kobieta miała na samym wejściu lepsze karty niż ja i mimo to przegrała.

Gość mloda i niezła
ile masz lat darker?

Gość ddddsssssssssd
Rocznikowo będzie 27 kręcą cię nastoletnie siksy?

A mają mnie kręcić te co dawały każdemu tylko oni okazywali się nieodpowiedzialni? To ja już wolę "młodą siksę".

Gość ddddsssssssssd
ale siksa woli mlodych a nie dziadków bez doświadczenia:P

Młode lecą na starszych. Masz nieaktualne dane. A co do doświadczenia to i tak będę kłamał. Możesz mnie topić we wrzącym oleju - żadnej się nie przyznam, że nigdy z nikim nie byłem. Poza tym z taką młodą to jeszcze można zacząć coś wspólnie budować gdy tymczasem taki szrot tuż przed 30-stką ma tylko na celu przyjść na gotowe.

Gość ddddsssssssssd
masz absolutną racje,bedziesz pomagać jej w lekcjach,przygotowywal do matury,egzaminy na studia,szukanie akademiku. Tak ,taka dziewczyna jest dla ciebie.

Na co mi 27 letnie babsko co nagle się obudziło i zaczęło szukać faceta? W liceum nie było? Na studiach nie było? Byli, tylko takich którym zależało to się w dupie wtedy miało.

Gość katarinnaa
Darker-- kiedy Ty zmadrzejesz prawiczku??????????

Gość wzrostddd
Mój kompleks to oczywiście wzrost, jestem prawdziwym karłem, mam zaledwie 169-170cm. Wiem, przegrałem życie.

Gość katarinnaa
kłapiesz dziobem i nic nie masz z tego:D

Gość katarinnaa
Darker Zależy tylko i wyłącznie ode mnie czy zechcę Cie.:D Za głupi jesteś na figle-migle:D

Może sama nie byłaby zainteresowana więc o co tyle krzyku :P rodzinka tylko mąci jak zawsze

Jedyna o czym decydujesz to ile mleka do kawy wlejesz.Tutaj nic od Ciebie nie zależy. Możesz wybierać tylko spośród tych co interesują się Tobą. Jak Ci się wydaje, jak bardzo jestem Tobą zainteresowany? ROTFL

Darker 🖐️ naprawde wolisz nastoletnią siksę? a co z tą 27 latką było nie tak ? moze jest sama bo sie z kim rozstała ? poza tym, to dobra okazja do potrenowania i nadrobienia zaległosci:P

Milena, nie chodzi o to czy by była zainteresowana czy też nie tylko, że trzeba byłoby przechodzić przez to całe... zapoznawanie. Do dupy z czymś takim.

Gość katarinnaa
Darker juz jestes przegrany wchodzac tutaj na cafe.Komu Ty chcesz zaimponować??Nie masz krzty podejścia do kobiet.I nie bedziesz miał.W prawictwie pozostaniesz tak jak i na kafe.:D

"a co z tą 27 latką było nie tak ? moze jest sama bo sie z kim rozstała ? poza tym, to dobra okazja do potrenowania i nadrobienia zaległosci" Na pewno będzie zainteresowana jeśli zapytam czy mogę na niej poćwiczyć... Aż tak zdesperowany nie jestem.

darker jak wyglądasz młodo to bierz sie za 20 letnie laski :) zresztą 6 lat różnicy to nie widac więc bierz sie za nie :classic_cool:

Katrino, każdy niezależnie od płci wchodzący na te forum jest przegrany. Popatrz na tematy na głównej, czy to są dylematy ludzi normalnych? Wątpliwe. Nie jestem tu aby komukolwiek imponować (a może jakaś dziewczyna tutaj tego właśnie po mnie oczekiwała) Oczywiście, że nie mam krzty podejścia do kobiet, czego się spodziewałaś od starego prawiczka? Miej litość, błagam. Foch i chuj :D