Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osieemnastolatka.

Slub w wieku 18 lat

Polecane posty

Gość osieemnastolatka.

W czerwcu wychodze za maz. Niby jestem pewna , ale sie boje. Rodzice nie sa zadowoleni, rodzina nie chce mnie znac

Gość ffffuuu
i ma racje, nie mogłaś kilka lat poczekać ? mieszkać z chłopakiem , a ślub jak już będziesz po kilku latach pewna ?

Gość dziecko i zabawa w dom
:o

Gość osieemnastolatka.
Jakbym miala z nim mieszkac bez slubu to by mnie wyklneli chyba. Coraz czesciej zastanawiam sie czy sie nie wycofac

Gość fgfgfgfdgdfg
Taaa, nie poznaja dobrze swojego wybranka, chajtaja sie, bo tak wypada, a pozniej placzi lament, ze bije, pije, zdradza na lewo i prawo. Co stoi na przeszkodzie poczekac te kilka lat? Ale to twoje zycie, rob co uwazasz za sluszne.

Gość ffffuuu
i tak się z tym nie zgadzają i tak, masz zamiar studiować czy pracować czy jak? nie musicie od razu mieszkać razem , możesz mieszkać u niego w weekendy, z 2 razy w tygodniu przyjeżdżać, tak w ogóle to gdzie macie zamiar mieszkać?

Gość osieemnastolatka.
On nie jest taki. On jest swietnym facetem. Ma prawie 30 lat i wiem ze juz chce miec prawdziwa rodzine

Gość osieemnastolatka.
Zamieszkac mamy zamiar u niego a jak sie uda to mam zamiar na akademii muzycznej studiowac

Gość ffffuuu
o ja pierr. żartujesz sobie? jeśli faktycznie ma tyle lat to jak cię kocha to poczeka :O skończ najpierw jakaś szkołę, zdobądź zawód chyba że twoją jedyną ambicją jest bycie jego kuchtą :O

czyli głupia i bezrobotna, akademia muzyczna phi :p

Gość osieemnastolatka.
Ja mam zamiar dalej sie uczyc. No tak, jest starszy ode mnie 10 lat , wiem jak to wyglada

Gość ffffuuu
a nie możecie wziąć ślubu po tym jak skończysz studia? a do tego czasu pomieszkiwać u niego w weekend, w tygodniu pare razy , co stoi na przeszkodzie ? :O wiele ludzi tak robi, a ślub w tym wieku to głupota, jesteś młodziutka i fascynacja starszym facetem ci szybko może minąć, gorzej jak bachora ci zrobi

Gość osieemnastolatka.
Akademia muzyczna to chyba moje najwieksze marzenie. Nie po to gram od 12 lat zeby to zostawic

Gość osieemnastolatka.
Ja dzieci nie chce miec, nigdy. Po prostu sie do tego nie nadaje. On marzy o tym slubie, jednak chyba wolalabym sie na razie z tego wycofac

Gość ffffuuu
a jak długo go znasz ? :O

jesli mozna spytac jak zamierzasz sie utrzymywac?? TY nie on? jak zamierzasz zarabiac na siebie ? sponsoring męża??

Gość ffffuuu
dziecko i zabawa w dom --sponsoring męża, mało takich jest ? i to jeszcze starszych od niej

Gość osieemnastolatka.
Wiem, ze go wtedy zawiode, ze go rozczaruje. Boje sie tez tego co bedzie jak to zrobie.

Gość lallalalallaallaa
Znam taka glupia i bez wyksztalcenia, co to sie ochajtala z Arabusem, bo mama ja naklaniala. Facet przy kasie, przystojny, spodobal sie matce, to przekonala corcie do zamazpojscia. A koles zdradzal swoja zonke na lewo i prawo (zerszta u nich bigamia jest na legalu). A ta zagubiona, nie spodziewala sie, ze sprawy tak sie potocza. A teraz bez rozwodu romansuje ile wlezie z bogatymi kolesiami (to swego rodzaju sponsorzy), bo ma pusto w glowie i leci na kase. Najlepiej miec drogi samochod, wystawne zycie, liczne przyjemnosci w lozku i niczym wiecej sie nie przejmowac. Dobra zabawa przede wszystkim. Jak ktos pusta lalka urodzil, to taka umrze.

Gość ffffuuu
czym go zawiedziesz ?

Gość osieemnastolatka.
Ponalam go jak mialam 14 lat. Ja gram na slubach, pogrzebach itp. Wiec to nie jest sponsoring z jego strony

Gość srrserrewer
Ty nie chcesz miec dzieci ale tylko patrzec jak ci zrobi... juz nie piszac nic o tym ze on pewnie chce,skoro chce tego slubu

tja zawiedziesz, ładne prawnie mózgu ci zrobił a to że on jest cholernym egoistką tego nie widzisz, całą młodośc chce ci zabrac uzależnić od siebie całkowicie bo nie masz ani wykształcenie ani pracy ani DOŚWIADCZENIA . Już sam fakt nie świadczy o nim najlepiej.

Gość osieemnastolatka.
On moze pomyslec ze mi nie zalezy i ze nie chce z nim na zawsze byc.

Gość Zgrywus :)
"Coraz czesciej zastanawiam sie czy sie nie wycofac" Po co ten topik skoro już w tym wpisie masz gotową odpowiedz, nie jesteś pewna, nie brnij w to.

Gość jkjkhkhjkkj
Nie wiem Autorko, czy Ty jestes tak zaslepiona miloscia do tego faceta, czy do jego kasy, czy po prostu nawina jestes, ale odbierasz sobie mlodosc ta swoja decyzja. Obys pozniej nie zalowala.

Gość osieemnastolatka.
Z tego co wy piszecie wynika ze najlepiej powinnam go zostawic i byc sama. To moj pierwszy facet, jest sporo starszy, ale nie zrobi mi krzywdy. Ufam mu. On na mnie nie naciska. To ja mu chce cos od siebie dac. Nie bedzie zly jak sie wycofam, ale boje sie ze wtedy cos w naszym zwiazku sie zmieni

Gość osieemnastolatka.
I nawet jakbym wycofala sie ze slubu to co potem? Ja skoncze studia to bede miala 24 lata, on 34 . Nie uwazacie ze to duzo jak dla faceta na slub? Mielismy z reszta czekac z seksem do slubu...

Gość ffffuuu
Nie uwazacie ze to duzo jak dla faceta na slub? 34 lata ? :O nie uważamy