Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosamosamosa

Ciąża . . ? Pomocy !

Polecane posty

Gość mosamosamosa

Witam wszystkich . Uprzedzając wasze odpowiedzi - na wielu stronach internetowych szukałam odpowiedzi , ale nigdzie nie było takiego samego problemu jaki ja posiadam . A więc tak . . Współżyję z moim partnerem już dość dużo czasu . Na początku naszego współżycia nie stosowaliśmy prezerwatych tylko tzw . ' stosunek przerywany ' . Miesiączka występowała tak jak powinna i dlatego nie bałam się o ciążę . Od ok. 6 miesięcy każdy stosunek mamy z prezerwatywami i na dodatek partner kończy poza mnną . Lecz od mojej ostniej mięsiączki ( tj . w listopadzie ) bardzo się boję , ponieważ było jej trochę mniej . Ok 3 miesiące temu miałam stosunek przerywany , ale nie doszło do wytrysku u mojego partnera . Miesiączkę powinnam mieć ok 21 grudnia , a jej jescze nie mam . Dodam też , że mam objawy w postaci wysypski , bólu piersi i jajników . W poprzednim miesiącu miałam wiele powodów do stresu oraz aktualnie jestem przeziębiona i czy to mogłoby wpłynąć na moją miesiączke ? Czy to jest ciąża ? Proszę o wyrozumiałe odpowiedzi ; )

Gość kochammegomisia222
testów w aptece zabrakło?

Gość kochammegomisia222
no to niech idzie jutro a nie zachowuje się jak 16 letnia nastolatka co to myśli że przez kabel od internetu da się wykluczyć lub potwierdzić ciążę

to straszne, że seks uprawiaja ludzie, którzy potem na forum pytają, czy mogą być w ciąży..... a ja mam nadzieję , że NIE SĄ

Gość ladyagaaa
Napewno nie jesteś w ciąży

Gość hhjjjkkkoomm
czemu niby na pewno nie jest? na pewno to ciąży nie można wykluczyć.. w ogolę sadze ze masz jakieś 15 - 17 lat, a bierzesz się za seks ;/ ze jesteś w tym wieku wnioskuje chociażby po stylu pisania, to się kupy nie trzyma... "miałam stosunek przerywany , ale nie doszło do wytrysku" to chyba logiczne, ze przy przerywanym nie ma wytrysku, no i te Twoje spacje przed przecinkami, kropkami... wiem, ze święta są, ale pasowałoby Ci się za książki zabrać... no i test to Ty kup...

>>"miałam stosunek przerywany , ale nie doszło do wytrysku" to chyba logiczne, ze przy przerywanym nie ma wytrysku