Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na szczęści wyjechałam

Ale żenada! WSTYD BYĆ POLAKIEM!

Polecane posty

mieszkam od roku w Londynie, przyjechałam na święta do rodziny i co? w tv jakieś potopy i inne gówno, normalnie kurwa żal.pl, polaczki jak zwykle ile to podbili muszą się dowartościować, a że to było 1000 lat i dziś są nikim temu to chuj, normalnie mentalność Kalego :O Popytajcie co o was sądzą na Białorusi i Ukrainie? Dla nich to była okupacja! Ale nie! Polaczki jak okupowały Ukrainę i Białoruś, jak mordowali ludzi, jak na katolicyzm nawracali to było dobrze, ale jak ZSRR wyzwolił Białoruś i Ukrainę w 1939, jak Rosja oswobodziła Ukraińców i Białorusinów w rozbiorach Polski to źle! Żal.pl! Mentalność Kalego! Kali ukraść krowę to dobrze, Kalemu ukraść krowę to źle! Jesteście żałośni polaczki! Żal.pl! Na szczęście udało mi się wyrwać z tego zadupia jakim jest polska i cieszę się bardzo z tego powodu i sram na was żałosne polaczki!

Gość philosoph
wyp&173ierdalaj z powrotem i wiecej nie wracja jak ci sie ku­rwa nie podoba

Gość malo masz filmikow na yt
zrob nam wszystkim przyjemnosc i nie wracaj juz :O londynianko :O🖐️

Może być żal.uk kretynko jak ci żal.pl nie odpowiada!

Gość //.....//
Twoj tekst jest po prostu zalosny.Piszesz ze"srasz na nas".Nawet w swojej dennej glupocie nie zdajesz sobie sprawy z tego ze przede wszystkim SRASZ SAMA SOBIE NA TEN GLUPI LEB !! I wlasnie to stanowi prawdziwy DRAMAT.Wylacznie twoj.

Gość philosoph
po tym poznasz polaka - drugi polak to dla niego śmieć

Gość o rzezi wołynskiej slyszalas?
ok 100 tys ludzi wyrznela UPA tylko dlatego, ze byli Polakami. Dzieci, kobiety , strasznie torturujac , wydlubywanie oczu, obciinanie piersi, konczyn, odzieranie ze skóry, krzyzowanie. Zreszta UPa miala cala liste zalecanych tortur. Nie mowi, ze wszyscy Ukraincy byli zli, ale historie dobrze znac.

Gość ankafiranka
na szczęście nie wracaj. nie używaj też języka polskiego, bo mi wstyd, że takie coś jak ty plugawi piękną polszczyznę.

Gość Pamela, żegnam polsko!
Zgadzam sie z autorem, dlatego juz niebawem wyprowadzam sie do Holandii, nie wiem jeszcze kiedy, albo w pierwszym kwartale 2011 roku albo w wakacje 2011.

Gość //.....//
No wlasnie philosoph-racja.Dla niektorych Polakow jego brat czy siostra-czyli inny Polak-to smiec.Czemu to zawdzieczamy?Otoz wytrwalej pracy komuny a pozniej niejakiego Adama Michnika(tez komucha) i jego zydowskiej gazety dla Polakow.Przez cale 20 lat pracowal mozolnie nad tym zeby Polacy tak o sobie mysleli.Pracowal wytrwale nad zniszczeniem patriotyzmu wsrod Polakow. Autorka tego topiku jest wlasnie takim juz gotowym wytworem michnikowszczyzny.Znajomosc PRAWDZIWEJ historii u niej zadna natomiast wie o kazdym klamstwie i szkalunku zydowskiej gazety dla Polakow-wszystko.

Całe szczenście, że jutro wracam do Anglji i nie bedem musiała na was patrzec zacofańcy!!! bwndem szorowała gary, myła powierzchnie poziome zapalczywie licząc na premiem od supervisora. Jesteście brzytcy i rzalośni - nie to co murzynowie i turbaniści w UK!!!! Tak kocham sie z nimi bez opamietania bo nie jestem kurwa tylko wyzwolona europejkom [cześć} d_w

A o akcji Wisła słyszałaś żałosna polaczko? Tysiące ludzi wysiedlono tylko dlatego że byli Ukraińcami! Słyszałaś o nawracaniu prawosławnych w przedwojennej Polsce? Słyszałaś o prześladowaniach jakie spotykały ludność Ruską w przedrozbiorowej Polsce czego efektem były kolejne powstania kozackie? Chcesz się dalej licytować żałosna polaczko?

Gość korniszonek mały
WYNOŚ SIE STAD SZMATO ZDZIRO!

Patriotyzm... patriotyzm przyniósł cierpienie i śmierć milionom ludzi! Bo tacy idioci jak patrioci pierwsi chwytają za broń i idą mordować bliźnich bo im jakiś Tusk albo Kaczyński każe (np Afganistan albo Irak!)

Gość //.....//
No to przeczytaj sobie co tak naprawde to bylo ta "akcja wisla" i co ja spowodowalo.Co do tatarow-zmilcze to.Wez sie lepiej za czytanie prawdziwej historii polski i skoncz z czytaniem zydowskiej gazety dla polakow bo wlasnie z niej bierzesz takie zydofakty.

To jaka jest ta PRAWDZIWA historia waszym zdaniem? :O Jak pisałam mentalność Kalego macie :O żal.uk! Jak wy napadliście, mordowaliście, okupowaliście to dobrze było a jak was Rosja czy Niemcy podbiły to wielkie zbrodnie :O żal.uk!

Na szczęście po napaści hitlerowskich Niemiec na Polskę nie musieliśmy zbyt długo czekać na reakcję Zjednoczonego Królestwa :classic_cool: Tak jak mogliśmy liczyć na UK podczas Wersalu kiedy to oddali nas Ruskim :)

na szczęści wyjechałam ty kurwo szmato prostytutko zdupczyłaś się pod monopolowym w Londynie, masz murzyńskie dziecko jesteś trędowata i spadaj z Polski, bo Polska nie chce takich kurew jak ty ;/

moim zdaniem jestes czubem, masz zryty beret i sie nudzisz dlatego piszesz na forum jeden i ten sam temat. buhaha:D

Gość Grzegorz Kleszcz
o Jezu! i takie goowno za granicą przedstawia się jako ''Polka''??? żal.eu :O

jakie Polaczki? zastanów sie co piszesz:( poj,,bało Ci sie w głowie Polska to Nasz kraj:)

ale tak sie czepiacie ze ktos na zmywaku siedzi albo kelnerka jest w uk...a polsce kur... nawet takiej pracy nie ma. no i polaczki??? kto sie smieje ten sie smieje!!! pozdro dla berobociazy w pl:)

Gość pierdolicie tutaj
jak juz to bylby zal.co.uk a nie zal.uk

Gość a Ty co?
"esteście żałośni polaczki! Żal.pl! " ledwo wyjechalas rok temu i juz Polka nie jestes? To Ty jestes zal. pl....dorbze ze nie ma Cie juz w naszym kraju. A dlaczego wyjechalas? bo pewnei nawet durnej pracy znalezc nie moglas...

Gość //.....//
Osa i inni-podobni-sek jest w tym ze my powinnismy BUDOWAC POLSKE.Nasza kochana OJCZYZNE.Niestety przez glupote znacznej czesci elektoratu.Ta mniej wyksztalcona ale majaca siebie za oswieconych-Polacy wciaz dokonuja zlych wyborow.Wciaz glosuja tak jak kaza im media.Te opanowane przez lewactwo-dbaja wylacznie o swoje wlasne interesy Polakow majac ZA NIC.Wlasnie niedawno po raz kolejny wiekszosc Polakow wybrala znow lewactwo a pozniej narzekacie ze jest zle!!! Jak ma byc dobrze?Jakim cudem w takim ukladzie? Jestem pewnien ze i osa i autorka tego topiku glosowala na POlszewikow.Teraz obie siedza za granica i biadola jak to jest zle !!!