Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inwestycja w złoto

inwestowanie w złoto czy ktoś kupuje czy sie opłaca?

Polecane posty

Gość inwestycja w złoto

ja postanowiłem co wypłatę kupić sobie 10 g tego kruszcu

Gość philosoph
dobry pomysł

Gość fgnoijhniort
dobry wybor :classic_cool:

jak bys kupil z 2okg to moze by sie cos oplacilo :D a tak to czekaj pare lat az zmieni cena..i moze cos zarobisz:P

Gość inwestycja w złoto
nie no pewnie 2 kg co wypłatę 300000 zł:D:D jak bym miał tyle kasy to wcale nie przejmowałbym się inwestowaniem

Gość inwestycja w złoto
a propo jedna uncjia czyli ok 31 g złoto w ciągu kilku miesięcy podrożała z 3000 zł do 4800 czyli ładny zarobek:)

Gość inwestycja w złoto
to jak kupować na allegro czy drożej ale na oficjalnych stronach NBP?

Gość inwestycja w złoto
sąsiad może załatwić złoto 2 razy taniej niż na Allegeo - będę bogaty :)

Gość philosoph
kupuj na lewo od handlarzy ormianie tanie złoto przywożą

Gość inwestycja w złoto
a podobno żydzi też mają złoto - dlatego Hitler kazał im wyrywać zęby :)

pytam poważnie podszywacze won podobno na złocie nie da się stracić bo jego wartość rośnie systematycznie od setek lat z 2 strony ostatnio były duże wzrosty ceny wykres jest na szczycie")

Gość harderrrsa
Zoto jest juz drogie.Kupowc trzeba byo wtedy ,gdy byo tanie.

Gość //.....//
Ludzie-kilo,dwa,trzy-to ma sens.Jezeli ktos kupuje ...10g co miesiac-to moze tylko byc tym na ktorym inni robia biznes. Jak chcesz zrobic interes na czymkolwiek w sposob spekulacyjny-to musisz w odpowiednim momencie kupic duza ilosc zeby pozniej w odpowiednim momencie to sprzedac z zyskiem.Kupujac po 10g co miesiac-to jest zly pomysl-naprawde.

Gość //.....//
No wlasnie-teraz jest juz ten czas gdy ci ktorzy kupili zlota duze ilosci-wyprzedaja jez zyskiem.Ty kupoujesz juz drogie zloto.Po 10g.Co miesiac....

Gość po30stce
Wpisz sobie w google hasło: "Blog dwagrosze" i tam poczytasz o tematyce którą tutaj poruszasz. Bezpośredniego linku nie chciało mi tu opublikować.

Gość po30stce
A jednak weszło ...

Gość zasłużona
Jasne, że się opłaca, mam podobny system. A gdzie ty kupujesz kruszec? Bo ja w http://www.emonety.pl/ i zastanawiam się nad konkurencyjnością cen

Gość To zależy ...
A skąd mieć pewność, że to czyste złoto. W telewizji podawali, że spryciarze się wyrobili w temacie oszukiwania na złocie. Nie pamiętam dokładnie, co to było, ale jakiś miesiąc temu słyszałam.

Gość Taj...
złoto inwestycyje czy poprostu złoto sobie kupujesz??

Gość Karlajna2234
Złoto inwestycyjne ma certyfikat no przynajmniej powinno mieć i jak je kupujesz to powinnaś go otrzymać. Tak jest w szanujących się sklepach tych pewnych jak wyzej wymienione Emonety np. Co do pierścionków to ja mam podobnie:-p

Gość Kamienie_jednak_na_szaniec
W złoto inwestuje się mając duże kwoty pieniędzy, w ramach zabezpieczenia. Ja proponuję zainwestować w reklamę w ramach programu partnerskiego, np. www.disign.pl. Zysk do 30% rocznie!

Gość pieprzyk11
Jakim cudem? 30% brzmi nierealnie...

Gość gość
Może brzmi, ale taki zysk jest możliwy - sprawdź sobie dyskusję na forum hyip - www.hyipforum.pl/index.php?/topic/5559-disign-partner-polski-program-30rocznie/ i na innych forach branżowych. Na samej stronie http://partner.disign.pl/ - tam masz w FAQ opisane co i jak, sama sprawdzalam jak to mozliwe, ale okazuje sie, ze jednak.

Gość nartek333
Mnie się nie tak dawno w sumie zdarzyło inwestować w złoto poprzez serwis www.mennica24.pl . Szczerze ich polecam. Bezpłatna konsultacja, zawsze aktualne notowania kursu złota, najwyższa próba kruszywa i konkurencyjne ceny. To tak pokrótce ;)

Gość Nonako
Ciekawe jaką Ty masz wypłatę jak 10 g złota to koszt dość spory. :-) Co do samej inwestycji w każdym razie długoterminowo na złocie się nie da stracić, a więc jak ktoś ma jakiesz oszczędności które chce zainwestować, dużo lepiej jest kupić malutkie sztabki - nawet takie 1 gramowe. Aniżeli inwestować w lokaty bankowe, które w chwili obecnej są na śmiesznych poziomach. A tak kupujecie złoto fizycznie u pewnych pośredników w jakiś mennicach, dość dobre kursy ma Mennica Staropolska http://www.mennicastaropolska.pl/ zabieracie takie złoto do domu. I wiecie, że to macie i żadna plajta jakiejś firmy nie sprawi, ze stracicie pieniądze, a to dość ważne.

Gość gość
oczywiście że opłaca się inwestować w złoto. Od wieków inwestycje w złoty kruszec były i są opłacalne. Dobre ceny złota mają w kantorze http://www.centkantor.pl/ we Wrocławiu.

Gość izka8977
Jak chcecie inwestować w złoto, to tutaj możecie nabyć sztabki w dość rozsądnych cenach http://www.mennicastaropolska.pl/ . Mają też doradzcę, który pomoże wybrać w co najlepiej zainwestować i ile, aby jak najwięcej zyskać.