Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfghhgfggg

Myślę, że on kłamie, że ma dziewczynę...

Polecane posty

Gość ghfghhgfggg

Na uczuciowym nikt nie odpowiedział, może tu się uda Znam pewnego faceta od kilku dobrych lat. Kontaktujemy się smsowo, przez skype czy facebooka. Powiedział mi, że ma dziewczynę (niby rozstawali się, schodzili, teraz podobno mieszkają razem itd). Może to głupie, ale mam przeczucie, że mnie oszukuje. Na jego profilu na fb nic nie wskazuje na to, żeby kogoś miał (chodzi mi o komentarze innych, jakieś wspólne zdjęcia, cokolwiek. ma kilka fot z nią, ale to nie to). To samo jest z jej profilem. Cały czas ma status ustawiony na "wolna". Żadnych zdjęć z nim, żadnych komentarzy, które mogłyby 'udowodnić' ich związek. Chciałam zapytać go wprost, ale jeśli okaże się, że się mylę to głupio by wyszło. Jak wybadać czy kłamie czy nie? Nie będę pisać do jego znajomych... To dla mnie ważne, żeby się dowiedzieć czy jest szczery.

Gość kasiaaaaaaaa1990r-20..........
a dlaczego mmialby cie oklamaywac ze ma dziewczyne ???? jesli to robi to nie powinien cie nic obchodzic bo nie jest zainteresowany a jesli cie nie oklamuje to tez nie bo ma dziewczyne

łał widzę ,że fejsbuk to już wyroczną w sprawach uczuciowych jest :D jak nie ma słit komcia ,że ładnie ze sobą wyglądają to nie ma związku :D

Gość a Ty co?
a co Cie to obchodzi? Ty chcialabys byc jego dziewzyna? Nawet jak Cie oklamuje to co? oza tym jezeli jets w zwiakzu to musi wstawiac do neta wspolne fotki? Nie rpzesadzaj... i nie wchodz z buciorami w cudze zycie

Gość ghfghhgfggg
Nie lubię być oszukiwana i wolałabym wiedzieć jeśli tak jest.

Gość ghfghhgfggg
"łał widzę ,że fejsbuk to już wyroczną w sprawach uczuciowych jest jak nie ma słit komcia ,że ładnie ze sobą wyglądają to nie ma związku" Odniosłeś mylne wrażenie. "Słit komcie" to nie moja działka.

Gość ghfghhgfggg
" a co Cie to obchodzi? Ty chcialabys byc jego dziewzyna? Nawet jak Cie oklamuje to co? oza tym jezeli jets w zwiakzu to musi wstawiac do neta wspolne fotki? Nie rpzesadzaj... i nie wchodz z buciorami w cudze zycie" Przyjaźnimy się, chyba mam prawo wiedzieć, czy jest wobec mnie szczery? Początkowo myślałam, że kłamie (jeśli kłamie, tego nie wiem) żeby nie wyjść na dziwaka. On nie ma już 20 lat, w jego wieku ludzie zakładają rodziny itd. Bardzo go lubię, jest inteligentnym facetem i zależy mi żeby wiedzieć czy jest szczery, czy nie. Tu nie chodzi o jego dziewczynę (czy jej brak) ale o sam fakt kłamania

Gość ghfghhgfggg
"Przeciez powiedział ci, ze kogos ma. Po co mialby klamac?? Co za ludzie" Nie wiem po co, ale mam takie przeczucie :O Nie chodzi tylko o tego głupiego facebooka.

Gość Iza87
Moze mu sie nie podobasz i nie chce, zebys go zarywala wiec powiedzial Ci, ze ma dziewczyne, zeby miec swiety spokój?

" Na jego profilu na fb nic nie wskazuje na to, żeby kogoś miał (chodzi mi o komentarze innych, jakieś wspólne zdjęcia, cokolwiek. ma kilka fot z nią, ale to nie to)" a ten kawałek niby jakie wrażenie wywołuje ?

Gość a Ty co?
sie go o to zapytaj, przeciez my Ci nie powiemy czy ma dziewcyzne czy nie

Gość ghfghhgfggg
"Moze mu sie nie podobasz i nie chce, zebys go zarywala wiec powiedzial Ci, ze ma dziewczyne, zeby miec swiety spokój?" Ja go nie zarywam. Poza tym tak jak wspomniałam, dzielą nas tysiące kilometrów "a ten kawałek niby jakie wrażenie wywołuje ?" "Słit focie" to co innego :O Wszyscy moi znajomi, którzy są razem, albo mają jakieś tam wspólne zdjęcia, albo piszą wzajemnie na swoich tablicach. Nie mówiąc już o ustawionych "w związku". Zreszta tak jak wspomniałam, fejs to jedna z wielu moich wątpliwości.

Gość trretete
:):):) glupia jestes. ja mam chlopaka ale nie mam nigdzie info o nim ani jego zdjec. ani na naszej klasie ani na facebooku. po co? mysle ze on po prostu jest normalny i wie do czego sluza portale internetowe. ja mam chlopaka a nigdzie o nim nie pisze a jestesmy razem 5 lat. nie mam 15 lat by sie ekscytowac i wstawiac slitasne zdjecia. powalilo cie? moze jest normalny.

Gość ghfghhgfggg
"sie go o to zapytaj, przeciez my Ci nie powiemy czy ma dziewcyzne czy nie" Czytanie ze zrozumieniem się kłania...

Gość ghfghhgfggg
"glupia jestes. ja mam chlopaka ale nie mam nigdzie info o nim ani jego zdjec. ani na naszej klasie ani na facebooku. po co? mysle ze on po prostu jest normalny i wie do czego sluza portale internetowe . ja mam chlopaka a nigdzie o nim nie pisze a jestesmy razem 5 lat. nie mam 15 lat by sie ekscytowac i wstawiac slitasne zdjecia. powalilo cie? moze jest normalny." Czytanie ze zrozumieniem po raz drugi... ręce opadają. Poza tym nie proszę o opinie typu "głupia jesteś" tylko o rady.

jesteście tacy kuuul piszecie piszecie na wspólnych tablicach . takie pisanie kobiety i mężczyzny jest wyrażeniem związku :D :D spoojnie skończysz gimnazjum to ci przejdzie

Gość trretete
ci co maja wiedziec ze mam chlopaka wiedza i tyle. zdjecia wspolne mam na pulpicie a nie na faceboku by sie chwalic. a ustawienia zwiazku na face nie mam bo po co?! :) ile ty masz lat ze takie rzeczy sa dla ciebie wyrocznia? a jelsi tak jest to ci powtarzam: mam chlopaka 5 lat i dobrze nam sie uklada i sie kochamy a mimo to nie mam nigdzie info o nim :):):) ehh dziecko.

Gość ghfghhgfggg
"ci co maja wiedziec ze mam chlopaka wiedza i tyle. zdjecia wspolne mam na pulpicie a nie na faceboku by sie chwalic. a ustawienia zwiazku na face nie mam bo po co?! ile ty masz lat ze takie rzeczy sa dla ciebie wyrocznia? a jelsi tak jest to ci powtarzam: mam chlopaka 5 lat i dobrze nam sie uklada i sie kochamy a mimo to nie mam nigdzie info o nim ehh dziecko." Czytanie ze zrozumieniem po raz trzeci. NIE TYLKO O FACEBOOKA CHODZI "jesteście tacy kuuul piszecie piszecie na wspólnych tablicach . takie pisanie kobiety i mężczyzny jest wyrażeniem związku spoojnie skończysz gimnazjum to ci przejdzie" Już dawno skończyłam gimnazjum, to raz. Dwa, nie zrozumiałeś zupełnie o co mi chodzi.

Gość trretete
jejku CZYTAMY ZE ZROZUMIENIEM, CHYBA TY MASZ JAKIS PROBLEM!!!!!!!! o mamusiu:):):)

Gość ghfghhgfggg
No chyba nie :)

Gość a Ty co?
przestan ciagle pierdolic ze czytanie ze zrozumieniem sie klania "Chciałam zapytać go wprost, ale jeśli okaże się, że się mylę to głupio by wyszło. Jak wybadać czy kłamie czy nie? Nie będę pisać do jego znajomych... To dla mnie ważne, żeby się dowiedzieć czy jest szczery. " jak wybadac? najlepiej sie zapytac...chcesz wiedziec czy ma dziewcyzne naprawd ale nie mas odwagi sie o to zapytac. Kontaktujecie sie tylko rpzez neta wiec w sumie o co Ci chodzi? Coi tak rpzezywasz czy ma dziewcyzne czy nie? Nie lubisz byc oklamnywana? Wez Ty sie zastanow nad soba dziewczyno...co Ty sie tak interesujesz jego zyciem? dziwna strasznie ejstes zachowujesz sie jak glupia malolata.

Gość ghfghhgfggg
Bez ładu i składu? Chyba ty :) Jak zapytam go wprost to może się nie przyzna. I co wtedy? Jestem w punkcie wyjścia. Potrzebuję niezbitego dowodu

Gość a Ty co?
a ja nadal nie moge zrozumiec po co Ci ten dowod? bo nie lubisz byc oklamywana? durny powod...dlaczego go wogole podejrzewasz ze klamie i dlaczego sie tym tak przejmujesz? dziwne to dla mnie...

Gość ja tez mam faceta
ale nie zamieszczamy w necie zadnych swoich zdjec :D Przeciez to nie przymus :P Nawet bym mu nie pozwolila :P

Gość róż neeeeeeeeeeee
powiedział że ma i nie ma fotek z nią? to dziwne..j\1 mógł dac. wiec kłamie