Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi88

zostawil mnie?

Polecane posty

on ma slabosc do mnie jak mnie widzi ale niestety teraz sie nie widzielismy juz troche, ale walczyc o niego? zalezy mi;( warto?

Gość rozowe pazurki
znam to skads...;(takie zachowanie.zostalam tak rzucona po ponad 3latach.

Gość rozowe pazurki
nie.nie zmusze go przeciez zeby mnie kochal.tlumaczylam mu ze to tylko kryzys ze sie kochamy i jescze bedzie dobrze ale on stwierdzil ze chce sie rozstac mimo ze mnie kocha.3 i pol roku wspolne plany przekreslil w kilka chwil

w życiu nieraz bywa Cieżko:( a co do autorki rób jak uważasz tylko ,że infantylne jest to że Ciebie unika

widzisz ale powiedzial Ci ze nie chce byc z toba itp a on nic po prostu powiedzial ze zadzowoni, odezwie sie i nic , nie rozumiem jak tak mozna;( juz wolalabym uslyszec nie cche byc z toba

Gość rozowe pazurki
najpierw musialam to na nim wymusic. wiem doskonale co czujesz. a skad jestes?

z pomorza, ja nie mam jak wymusic bo mnie splawia a nawet nie stac go na to zeby sie ze mna spotkac ,chyba boi sie tego co uslyszy, co najgorsze mamy spedzic razem sylwestra bo juz wszystko zalatwione;/

Gość rozowe pazurki
moj tez mnie splawial olewal, przestal sie odzywac. dzwonilam wypisywalam glupie smsy az w koncu zroumialam ze facet mojego zycia mnie kopnal w dupe i nie ma co sie narzucac trzeba zachowac resztki honoru.czuytajac co piszesz mialam wrazenie ze spotykamy a raczej spotykalysmy sie z tym samym kolesiem identyczne zachowanie

ciekawe co nimi kieruje ze sie tak zachowuja, zadnych klotni nieporozumiem i nagle koniec

Gość rozowe pazurki
nie no my akurat mielismy kryzys.tez nie wiem co nimi kieruje...cos nam sie faceci degeneruja.teraz chciala bym faceta ktory bedzie za mna latal jemu ma zalezec tylko ze boje ie juz komukolwiek zaufac nie mowicac juz o seksie

u mnie bylo tak ze to on za poczatku o mnie zabiegal ja mialam go gdzies przez dlugi czas ale pozniej spedzilismy razem duzo czasu i sie do niego przekonalam wkrecilam w to , naprawde bylo idealnie a kilku tygodni zmienil sie o 180 stopni przez chwile myslalam ze chce mnie ukarac za to jaka bylam na poczatku, ale teraz widze ze po prostu mu sie znudzilam

Gość rozowe pazurki
boli to bardzo...a najgorsze ze juz nigdy nie bedzie taki jak on..

Gość dobrze ci tak
traktowałaś go jak śmiecia to i sę odciął, proste

kurwa dziewczyno mam tak samo! normalnie jakbym ja to wszystko pisala. z ta roznica ze ja juz 2 miesiace bez seksu hehe. byc moze jest to spowodowane jego ciezka syt. jak jest w moim przypadku hm?

nie mam pojecia co u niego , bo sie nie odzywa napisalam mu dzis smsa ze mial zadzwonic a on nic, dziwne ze jego koledzy ani rodzina nic nie wiedza ;/ nie mam pojecia czy walczyc o to?

22 , myslisz ze odzyskam go? to on tak naprawde przez wiekszosc zwiazku zapewnial mnie o swoim przywiazaniu, ja dopiero od niedawna ale nie chce go teraz stracic..

tyle samo , to nie ten typ on uwaza ze to kobieta powinna wykazywac inicjatywe i walczyc juz nie raz mi o tym mowil , ale skoro mnie unika nie dzwoni sam, ode mnie odbiera tel ale rozmawia zdawkowo to czy juz nie jest za pozno? czy nie wszystko stracone? ;( dzis juz dalam mu spokoj nie dzwonie do niego ale nie wiem co bedzie jutro

moj jest troche starszy, ale prawdopodobnie to dziala w wiekszosci przypadkow. facet zrobumie ze moze cie stracic i jezeli mu choc troche zalezy ... to wroci.