Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi88

zostawil mnie?

Polecane posty

otoz sprawa wyglada tak, jestem z chlopakiem prawie rok i od jakiegos czasu nie dzwoni do mnie nie ma czasu , spotyka sie ciagle z kolegami a dzis zadzwonilam do niego to powiedzial ze nie moze rozmawiac i sie odezwie do mnie, ale jakos do tej pory tego nie zrobil;/ czy to znaczy ze ze mna zerwal? nie chce ze mna byc? ;( pomozcie

Gość kot13
moze po prostu spytaj go wprost?

Gość kdghae
Chce zerwać i ci o tym nie powie. co więcej, jeśli sie z nim spotkasz to powie ci że wszystko w porządku, bo taki typ, że chce sie rozstać ale bedzie robić wszystko, żebyś to ty zerwała -żeby nie było na niego. Jak sie uprzesz, to go nawet do ołtarza zaciągniesz i ci nawet nie powie, że cie nie kocha

ale on mnie unika od pewnego czasu;( o seksie juz nie wspomne, ponad miesiac celibatu, ale nie ma innej to wiem napewno, juz go pytalam o co mu chodzi to sie tylko wkurzyl i powiedzial no oo nic ale dalej sie tak zachowuje;/

najgorsze jest to ze nie moze mi powiedziec wprost 'to koniec' tylko po prostu mnie unika;/

Gość kot13
autorko- chcesz sie meczyc - TWOJA SPRAWA. ja radze- spytaj wprost- nawet smsem. napisz, ze jesli nie da ci odpowiedzi w ciagu np jednego dnia znajomosc uwazasz za zakonczona. wiem, trudne- ale po co przeciagac nieuniknione? albo z toba porozmawia, albo rozpoczniesz gojenie rany po nim.

Gość kdghae
i ci nie powie -nie marnuj sobie życia -powiedz to za niego

Gość skąd my kur..mamy wiedzieć
wiemy tylko że ewidentnie cie olewa a ty za nim latasz. Zacznij się szanować dziewczyno:o

Gość kdghae
nie ma co sie mazać, tylko żyć dalej i cieszyć się z tego co jest

Gość kot13
masz prawo byc smutna. ale Ty juz to wiesz - szukasz tylko powrotu do zludzen. powiem ci na pocieszenie- ze jak wszystko -smutek minie.

Gość kot13
to juz nie Twoj problem. ty badz odwazna i zmierz sie z Prawda. oplaci sie na dluzsza mete choc domyslam sie ze boli. staraj sie nie myslec o nim.

Gość kdghae
niestety, są tacy ludzie, którym się wydaje, że to nie tchórzostwo, ale taki sposób zerwania: -postępować tak, żeby to ta druga osoba zerwała, to może będzie mniej cierpiała niż przy tradycyjnym zerwaniu.

Gość kdghae
tego już nie zgadniesz. Nawet jeśli nie ma innej baby, to to może chodzić dosłownie o pierdołę -ma kompleks edypa i jesteś za mało podobna do jego matki, słuchasz innej muzyki niż on, twoje ulubione perfumy nie są jego ulubionymi... dosłownie pierdoły... i nic na to nie poradzisz... szkoda czasu...

Gość kdghae
niestety, nie wszyscy

Gość likeacandle
popieram przedmówców. olej sprawe. możesz już uznać ze miedzy wami skończone spróbuj wychodzić z kimś, robić coś fajnego i tyle. jakby cie to zupełnie nie obeszło ;) a jak sie odezwie i zapyta co sie dzieje - to ty mu wtedy twardo oświadcz, że przecież nie raczył się z tobą kontaktować więc uznałaś że wasze drogi się rozeszły :P to go przynajmniej trochę zakłuje, i to jego niedojrzałe męskie ego dostanie po nosie :P tylko bez litości z twojej strony. tak będzie najlepiej by mu na koniec jeszcze pokazać kto tutaj ma łeb na karku i radzi sobie ze swoim życiem :) bo tak czy inaczej to moim zdaniem -tak jak przedmówców- i tak już koniec, a on tylko tchórzy. więc musisz teraz być silna i pokazać mu że nie jest Panem Wszechświata i nie czekasz potulnie na jego łaskę i miłosierdzie :P trzymaj sie!

Gość ja;(
ktos jeszcze sie wypowie??;(

Gość ja;(
co mam zrobic?

Gość ja;(
walczyc o niego?

Gość kdjshgslek
koleś Cie olał bo jest frajerem.

mial zadzwonic i nie zadzwonil , ale bylo mi z nim dobrze nie klocilismy sie nie wiem dlaczego tak sie stalo;(

Gość ubierz obcisle skorzane
spodnie i na jego oczach zacznij podrywac jego kumpli! TO ZAWSZE DZIALA!