Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kombinator

Jak jej uświadomić że jej piersi są dla mnie idealne?

Polecane posty

Gość Kombinator

Witam.Mam dziewczynę.Kochamy się,ale ona ma...hmm jak by to nazwać,kompleksy? Chodzi o jej piersi.Uważa że są za małe,brzydkie i się ich wstydzi.Podczas sexu nie chce ściągnąć stanika.Nie będę jej przecież zmuszał.Próbowałem już jej tyle razy wytłumaczyć że jej piersi są dla mnie idealne,nie sądze że im większe tym lepsze..Kocham tylko ją i nie wiem jak ją przekonać że jej ciało mnie bardziej podnieca niż ciało Beyonce.Macie jakieś pomysły?

hmm tłumacz jej wiem, wiem napisałeś to cierpliwie i z miłością ,może z czasem przekona się do tego to po ciemku się kochajcie albo w grę zagraj z nią ,że jak przegra to ciut uchyli swoich piersi

Gość Kombinator
Z tą grą to może by wypaliło ;) jakies konkrety dot. takiej gry? Albo jeszcze inne pomysły.Może niech się kobiety wypowiedzą,one bd wiedziały jak z tym sobie poradzić.

Gość Kombinator
Wybacz,myślałem że mężczyzna ;) masz jeszcze jakieś pomysły? Im więcej pomysłów tym moje szanse rosną.

Gość fgbfggfb
Dużo cierpliwości:) Jeżeli się naprawdę bardzo wstydzi, to trochę to potrawa, ale nie słowami, a bardziej delikatnymi czynami ją przekonasz;d

powolutku ją rozbieraj za każdym razem uchylaj więcej cycuszków albo w wannie zaproponuj seks

POWIEDZ JJE ZE kochasz jak jaka jest, i podobaja ci sie male piersi, sa takie slotkie landryneczki, chwal male piersi, takie jak ona ma , ale by ona nie wiedzialal ze o niej gadasz, zachwycaj sie malymi, albo nawet sie wcale nie zachwycaj piersiamai,powiedz ze ma sliczna buzke i to kochasz i ja jaka jest, bajeru wiecej polej

Gość Kombinator
Miałem już pewien wypróbowany sposób ;) kazałem się dziewczynie polozyć na brzuchu i robiłem jej masaż i mówiłem że mi przeszkadza stanik,więc go odpinałem..niestety na nią nie działa ;( caluję ją po górnych częściach piersi ale na wysokość sutków już nie mogę dojść..

to odpuść sobie piersi albo postaw sprawę jasno powiedz ,że cię jej cycki kręcą i musisz je popieścić ,pocałować ,podotykać bo od tego cały seks zależy

Gość jndfjsahfdh
ty petrol...a kto ci takich bzdur nagadał że od tego cały sex zależy?? ha ha mało doświadczony jesteś!

Gość Agwda.
Upij ja:p serio mowie bedzie odwazniejsza to alkoholu moze w sylwka?i wtedy jej go delikatnie sciagnij i schowaj:)

W żaden :( jak już coś sobie kobieta wbije do głowy to koniec. :( Możesz tylko odwrócić jej uwagę. Jak naprawdę ci na niej zależy, inaczej szybki kop w dupę , bo wiadomo czego można się spodziewać po takiej marudzie. :O

Gość m^^
Skoro dziewczyna sie wstydzi to znaczy, że nie jest jeszcze gotowa:) Miałam tak samo z chłopakiem, ale z czasem to minęło, teraz nie mam zadnych oporów:) Musisz ja zawsze przekonywac ze jej ciało ja pociąga, że nie widzisz w niej wad, az ona sama w to uwierzy:)

Gość m^^
Przepraszam, że Ciebie pociąga, nie ja;] (omyliłam się)

Gość vanila ice
spusc sie na nie i powiedz ze bardzo cie kreca jej cyce stary myk jak swiat

Ma obsesję na punkcie Swoich piersi, w sensie że obleśne. Nie zmienisz Jej światopoglądu. Lepiej zbieraj na operację plastyczną.

hehe żartowałam ale cycki ważne i od nich wiele zależy :p to jesteś niedoswiadczony jesli nie wiesz do czego są piersi jndfjsahfdh co za nick ale krótki

:) Petrol, nie znasz się. Najważniejsza jest chęć.

A tu widzę Jej niechęć do Niego. Truje Jej: pokaż cycki, ładne, itede. Moim zdaniem powinien te cycki olać. Wtedy dziewczę się przełamie i Sama pokażę. I co lepsze będzie się domagała by na nie patrzył, dotykał i ssał.

To jak to jest w końcu? Kogo chcecie złowić na wielkie cyce? Co za monstrum ma was wyruchać, by te wasze sztuczne cycki się zwróciły. :O

Moja też ma kompleksy jeśli chodzi o jej cycki. Razu pewnego po imprezie nam się na amory zebrało, a że już mocno podchmielone byłyśmy to i namówiłam ją na zdjęcie stanika. Następnego dnia tego nie pamiętała ale jak przyszło co do czego to jej powiedziałam, że już i tak mi pokazała więc nie ma się co wstydzić ;)

Gość poszukiwacz złota
Jeśli kobieta ma kompleksy to gadanie o tym jakie to ma cudowne piersi, może nie wystarczyć. Po prostu nie uwierzy w to. Musisz ją po prostu kochać i doceniać na co dzień, dbać o nią, wysyłać smsy, wychodzić na kolacje czy do kina. Wtedy poczuje się ważna, piękna i kompleksy znikną :) Chyba...

Gość kamikadze28
ehhh.. ja mam to samo, tyle, że ja jestem w związku w którym to ja chciałbym aby był poważny, a ona traktuje to jak wolny układ (taka była umowa na początku, lecz lokalizacji uczuć się nie wybiera), dziewczyna stwierdziła, ze skoro jest to luźny związek, a piersi się wstydzi to nie będzie mi ich pokazywała uprawiamy seks od półroku i nigdy nie zdjęła stanika, a rozmiar jej piersi akurat najmniej mnie interesuje i próbowałem jej to na wszelkie możliwe sposoby wytłumaczyć, ale bez efektu... a i powiedziała mi też, że nie zamierza wiązać sie nigdy na poważnie z żadnym facetem, bo jest pewna że kiedyś i tak zdradziłby ją z jakąś cycatą, i rozważa zostanie less, rozumiecie to ?! przez to, ze ma mały biust chce zostać lesbijką... i żeby nie było -dziewczyna jest cholernie bystra, mądra i inteligentna, no ale duży, głęboko zakorzeniony kompleks to poważny problem

Gość kimanka
a faktycznie ma takie małe ? jaki rozmiar ?

Gość hieronimmmmm
nie pocą jej się te persi w tym staniku? nie rozumnę, zdejmij jej najlepiej jednocześnie całując jej balony, dostań się ustami to sutów i działaj

Gość też mam małe
i w dodatku z blizną po operacji, ale się nie wstydze bo mój facet leczy mnie ze wszystkich kompleksów, musisz cały czas powtarzać z głebokim przekonaniem, uzywając wielu miłych słów, ze ona podoba ci się taka jaka jest, że zadna inna jej nie dorównuje w jakimkolwiek temacie, zanda inna cię nie interesuje, pewnie krótko się znacie, po dłuższym czasie powinno pomóc (po dłuższym czasie wszystko też powszednieje i nikt nie robi z małych cycków afery)