Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcoztymzrobic

moze i glupi problem, ale pomozcie mi

Polecane posty

Gość Anonymous.
We Are Anonymous. We Are Legion. We Plead Guilty In Court. 4CHAN!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja nigdy nie miałam faceta
i zazdroszczę autorce, która ma takiego "kolegę". wiele bym dała, aby facet chociaż po przyjacielsku (chociaż nie wierzę, że głaskanie się po dłoniach może być przyjacielskie) tak dałby mi się pieścić.

Gość tralalala anioły dwa
kiedyś spotkasz swoją połówkę :) głowa do góry :) autorko, nie warto czekać aż miłość sama przyjdzie. Zrób coś, bo widać, że chłopak się do Ciebie garnie :)

Gość upupupupu
upupupupup

Gość mamtaksamo>
to jak subtelnie dać mu do zrozumienia, że mi się podoba?

Gość niewiemcoztymzrobic
up autorki

Gość facepalm02
no cóż...jak często się z nim widzisz? Może spróbuj pokazać mu, że Ci się podoba? Mam podobną syt. Dziewczyna zerwała z nim, a od pewnego czasu on zachowuje sie w stosunku do mnie inaczej niz wczesniej. Z tego, co mowi moja kolezanka, to ja juz (nieswiadomie) go... podrywam (?). Dla mnie wyglupianie się z nim, położenie reki na ramieniu, kolanie, oparcie o niego, potarganie włosów, trzymanie za reke czy zaczepianie jest normalne. Ona tak nie twierdzi. Nie wydaj mi się żebym mu się podobała, dla mnie to, co robimy jest normalne. Z drugiej str juz tu ktos pisal- kolega nie szuka kontaktu fizycznego...

Gość ja myślę, że jesteście
strasznie zakompleksione. normalna dziewczyna od razu odczytałaby sygnały i zadziałała. A wy robicie jakieś dziwne problemy... nie rozumiem tego. POWIEM TO CO KTOŚ JUŻ WCZEŚNIEJ NAPISAŁ: KOLEGA I KOLEŻANKA POMIMO CAŁEJ SYMPATII NIE TRZYMAJĄ SIĘ ZA RĘCE, NIE SZUKAJĄ KONTAKTU FIZYCZNEGO, NIE MIERZWIĄ SOBIE WŁOSÓW, ANI OT TAK NIE KŁADĄ RĘKI NA KOLANIE. (CHYBA, ŻE MAJĄ PO 10 LAT), zrozumcie, że faceci są prości. jeśli was dotykają, dążą do kontaktu fizycznego to znak, że się im podobacie. Byle kogo nie trzyma się za rękę. No way.

Gość spodobał mi się temat
więc up

Gość upupupupupupupupupupupupupupup
upupupupup