Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaPaola

Dzień bez Kafeterii to dzień stracony! Kto się ze mna zgadza reką do góry!

Polecane posty

Jak wyzej, odkad odkryłam kafeterie to nie ma dnia bym tu nie wlazła... poczytać problemy innych, posmiać się z podszywów... poprzegladać te topici... czy wy też tak macie??

Gość cornelllija
ja też odkąd odkryłam to zaglądam to nawet kilka razy dziennie i oczywiście się udzielam :) zawsze się zastanawiam, skąd są inni kafeteriusze, kim są ;)

No ja tez tak sobie myslalam, ale tu chyba wyjatkowo są takie jaja jak berety i tez zastanawiam się skad podszywacze maja te swoje teksty..:p aa i sie nie podlizuje

Też tu lubie wpadac jak mam czas i sie mi nudzi...czasem fajnie porozmawiac z ludźmi ktorych sie nie zna na codzien :)

no wlasnie, tu jest jakiś inny swiat... przynajmniej to moje odczucia... chociaz sa i minusy, których tu bardzo nie lubie, kazdy kazdego wyzywa...

Gość butelke zwrotne
Kim są kafeteriusze? Jesteśmy tak samo nienormalni jak Ty albo jeszcze bardziej.

PaulaPaola - ehh no niestety sa normalni i nienormalni, sa ludzie ktorzy chca pogadac powaznie i sa ktorzy sie tylko wydurniaja i obrazaja...ale wszyscy sa generalnie potrzebni aby bylo smiesznie, powaznie i glupio. Tak juz ten swiat ulozony :)

No tak, w zyciu codziennym też tak jest.. tyle ze to raczej nie zbyt dobrze o nas jako o ludziach swiadczy.. bo ktoś zakłada topik by inny mu doradzil, bo ma problem, a tu zaraz "daj dupy, jestes kurwa itp" na poczatku mnie do smieszyło, ale teraz to jets przykre...

PaulaPaola - Nic sie na to nie poradzi tym bardziej ze to otwarte forum i kazdy pisze co chce, mnie tez to wkurza ale ja nie mam na to wplywu. Poprostu czasem nie wchodzic w pewne dyskusje i tyle

Ale nie ukrywam, ze dosc duzo się tez dowiedzialam z kafe i nie z jednym problemem juz tu trafialam... doswiadczenie innych ludzi to chyba najlepsze wskazówki

PaulaPaola - Wiesz co Ja jestem za krotko na kafe aby robic takiego typu analizy ale uwazam tak samo ze na tego typu portalach w pewnych tematach mozna sie czegos dowiedziec :) Nie wszyscy ludzie sa tacy jak ci co tylko wyzywaja i podniecaja sie byle czym..Są tu też normalni :)

no i co z tego ze był, zazdroscisz ze to go nie zalozylas/es? Dead a ty prawko zdajesz?? To powodzenia a kiedy??

ooo to powodzenia!! Trzymam kciuki, bedziesz jutro?? To porozmawiamy ?? :) ja lece teraz spać...buziaki :) dobranoc