Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaPaola

Dzień bez Kafeterii to dzień stracony! Kto się ze mna zgadza reką do góry!

Polecane posty

Mintaja kto wie :) Ja nie wiedzialem ze żelipapą na 18 lat...moze dlatego ze za krotko tu jestem :) Wiesz no trzeba sie uczyc o od najlepszych a ladaco tak mi sie wydaje do nich nalezy :)

Żeli.. fajnie, 4 zagrożenia, ale co tam :classic_cool: a jak tam u Ciebie? :) Deadman - no ladaco to mr profesor. Ja w sumie tez jestem tu nowa :P

Deadman - ja się nie starzeję :classic_cool: Mintaja - cztery zagrożenia? No to super :classic_cool: A u mnie świetnie. Pracuję, spotykam się z moim amantem. Wymyślił Sylwestra nie wiem gdzie :O :)

Deadman- och.. a chciałbyś tam wrócić? :) Żeli - to życzę udanej zabawy :)

Mintaja a wiesz co ze czasem tak mimo że nie bylo slodko czasem ale troche sie teskni za tymi wyglupami :)

Deadman - no to możesz mi zazdrościć :P przede mną jednak jeszcze trochę nauki :( :) Żeli - ze znajomymi z racji iż nie mam amanta :)

żelipapą - Niet :) jestem tu od poczatku grudnia wiec dosyc krotko :) Mintaja - Dasz rade :D

W sumie jak rozmawiam na kafe to czasem mi sie wydaje ze rozmawiam z ta sama osoba tylko pod innym nickiem :)

Deadman - ja jednak mam obawy :P a Ty nie studiujesz? pracujesz ? :) Żeli dokładnie :)

Mintaja - Ehh wlasnie szukam pracy, a studia jesli wszystko dobrze pojdzie chce zaczac w tym roku :) A jutro na dodatek na prawko zdaje :)

W sumie mi sie jakos spodobalo na kafe mimo ze czasami sa ze tak powiem niemili niektorzy ale da sie przyzwyczaic :)

Deadman - oo to dobrze, więcej niezależności będziesz mieć,a jak pójdziesz do pracy to już w ogóle, wlasnie pieniądze, wlasny świat :)