Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaPaola

Dzień bez Kafeterii to dzień stracony! Kto się ze mna zgadza reką do góry!

Polecane posty

To bedzie moje 2 podejscie...a w porzadku bez nerwow na poczatku bylo troche stresu ale teraz to juz spokojnie...ogolnie lubie jezdzic i dlatego chce miec te prawko :)

a gdzie zdajesz?? No to jak 2 raz to wiesz jak to będzie.. nie ma co się stresować.. ja pamietam ze sie pokłocilam z egzaminatorem i mi powiedzial ze jestem bezczelna, a zaczelismy rozmowe w ogole od czapy o biologii :P no ale zdałam :P

ja z Łodzi, i lat mam 22 no, po nowym roku prawie 23 ;( buu jestem stara, ale tylko w dowodzie, bo wygladam jak 15 :P

Stosunki Międzynarodowe... najgorsze co mogłam wybrac. zaluje ze nie poszłam na weterynarie albo cos z medycyna.. :/

Ja w tym roku chcialbym isc na studia o ile sie uda...bo najpierw chce jakas prace znalezc i troche kasy zarobic lda siebie :)

Musze leciec :) Obiecuje ze jeszcze pozniej tutaj sie zjawie :) Papa :) Milego Dzionka :D

Powiem ci szczerze ze teraz znalezc prace graniczy z cudem, nie wiem jak u was w Wawie, ale w lodzi tak jest... ja pracuje w jednej firmie, i jestem u granic wytrzymalosci, ale nikt mi nie da takich warunków jak oni, jakbyś chcial to daj z nac bo w warszawie tez mozna pracować w tej firmie ;)

no w sumie też Wawa, niedaleko :) nie bede na forume mówić gdzie dokładnie :)

Mintaja - tak naprawde mieszakam w okolicach Warszawy ale tez nie bede mowic gdzie dokladnie :)