Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Prawiczek który będzie miał pierwszy raz z niedziewicą będzie przegrany już

Polecane posty

że będe miał potem żal do kobiet , że nie było mi dane zrobić tego z dziewicą" żal ponieważ ?

Mystery_ ale w przeciwienstwie do ciebie Bagno chce zaruchać i to zrobi" Regres cos podejrzanie duzo wiesz na ten temat :D

ponieważ chcę żeby ona utraciła ze mną niewinność, musi być równowaga dziewica zupełnie inaczej reaguje, jest to dla niej coś ważnego

A po za tym skoro nie jestem zdolny do uczuć wyższych,to jaka różnica z kim seks będę uprawiał?Tym bardziej że układ będzie uczciwy,nikogo nie zranię i nie będę miał wyrzutów sumienia że kogoś wykorzystałem.A tak jak by mi w seksie nie poszło,to miał bym wyrzuty,a tak to podciągnę spodnie i wyjdę jak gdyby nigdy nic.Nie zamierzam jej podawać swoich danych kontaktowych,zresztą ona to ma gdzieś,czy mi wyjdzie czy też nie,byle kasa się zgadza.Więc dla mnie układ doskonały.Tylko tego cholernego HIVa się obawiam i to mnie blokuje,bo gumka nie daje 100% pewności

kobieta tylko raz może sie oddać i to właśnie jest ten moment kiedy traci dziewictwo

Gość ras4
Prawiczki mają dziwaczne poglądy, ale rozumiem ich bo sam też kiedyś nim byłem

Bagno - będziesz żałował, i będziesz chciał to cofnąć, ale juz będzie za późno

kobieta tylko raz może sie oddać i to właśnie jest ten moment kiedy traci dziewictw" serio? :D

hahahah Mystery w Twoim swiecie kobieta ma tylko jeden seks w zyciu i to tylko z prawikiem? moze od razu zacznij do nas strzelac

byłem w związku z dziewicą i dla niej sam dotyk to już była duża sprawa szkoda, że nie doszlo do seksu bo by nie było tego tematu zresztą, ona by to zrobiła dopiero po ślubie i za to ją szanowałem

Czizas każdy kiedys z nas miał ten pierwszy raz i TY Regresie? nie wierze :D

Mystery_-Ale czego będę żałował?Że zaspokoiłem swoją ludzką ciekawość i że będę miał wspomnienia z kobietą?Ja raczej w tej kwesti jestem optymista i nie dopuszczam faktu ze mi nie wyjdzie.A wręcz że będę ją ruchał jak szalony.I będę miał super wspomnienia na resztę swojego życia.Życie mi ucieka przez palce,więc trzeba mieć jakieś wspomnienia,tym bardziej że ja lubię swoje wspomnienia z przeszłości

"czizas hahahah Mystery w Twoim swiecie kobieta ma tylko jeden seks w zyciu i to tylko z prawikiem? moze od razu zacznij do nas strzelac" ja kocham kobiety i właśnie nie chcę mieć do was żalu, dlatego nie chcę tego spie[przyć

Bagno nie wiem czy pamietasz, ale o ile mi wiadomo masz 26 lat wiec przestan pieprzyc (ups... bredzic) jakbys mial 90

czizas-No właśnie.26 lat a nie już 16.Ja na prostytutki wybierałem się już jak miałem 16 lat,Chciałem mieć prawdziwą kobietę.Ale jakoś odwlekałem to 10 lat

Mystery_-A czy dziewica która miała chłopaka,robiła m dobrze ręką i robiła mu loda jest nadal dziewicą?Czy taka dziewica co spała z facetem nago też jest według ciebie dziewicą?Bo według mnie już nią nie jest,ona ma tylko błonę dziewiczą.

Czyli problem wszystkich prawiczkow rozwiazany! Jesli zrobili sobie reka to nie sa prawiczkami! Chłopaki nie martwcie sie juz!

Gość rozwiedziona czy wdowa ?
maria izablea ty jestes rozwodka ?

maria izabela de la krata-eee tam,nie wstydź się ,tu są sami swoi.Daj prawiczką trochę radości,nie bądź taka okrutna.