Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 onabfasdgfuiasdh

dekoracja sali weselnej

Polecane posty

Go艣膰 onabfasdgfuiasdh

zastanawiam si臋 nad samodzielnym udekorowaniem sali weselnej, szkoda nam kasy na wynaj臋cie dekoratorki, poza tym nie mamy jej zbyt wiele... tylko zastanawiam si臋 czy podo艂am sama w udekorowaniu... Ma kto艣 jakie艣 do艣wiadczenie ? kt贸ra艣 dekorowa艂a sama sale ? jakie艣 rady ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Jesli bedziesz miala do dyspozycji sale juz w piatek to mozna smialo sie podjac zadania ;) , ale jak dopiero w sobote, to dalabym sobie spokoj, bo bedzie tysiac innych spraw na glowie i moim zdaniem fizycznie nie dasz rady. No chyba, ze zrobi ktos z rodziny to za Was.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...----...
ja pare lat temu pomaga艂am znajomym dekorowa膰 sala (ja mia艂am wesele w sali ze sta艂膮 dekoracj膮). znajomi sp臋dzili wszystkich znajomych, kupili balony i jakie艣 inne ozdoby. w pi膮tek przed weselem zebrali艣my sie na sali. dekoracja zaje艂a nam 2 czy 3 godzinki i by艂o mnustwo zabawy. uwazaj tylko na czym stajesz wieszaj膮c ozdoby inna znajoma spad艂a ze sto艂ka i do o艂ta偶a musia艂 j膮 zanie艣膰 ojciec bo mia艂a ca艂膮 noge w gipsie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 impresja_12
Jak chcesz pogada膰 na temat..dekoracja...co tak...co nie wejd藕 na m贸j w膮tek...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onabfasdgfuiasdh
sale b臋de mie膰 do dyspozycji ju偶 w 艣rode, o to czy zd膮偶e to si臋 nie boje, problem w tym czy sobie poradze, mo偶e to tylko wydaje si臋 takie proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiec sie ciesz
poradzisz sobie, to nie jest wielka filozofia, najlepiej poszukaj inspiracji, zebys wiedzia艂a co chcesz osi膮gnac , zbierz potrzebne materia艂y i do dzie艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onabfasdgfuiasdh
chcia艂abym udekorowa膰 j膮 kie艂basami, kaszank膮 i pasztetow膮. na pod艂odze b臋d膮 le偶a艂y og贸rki, a w rogach sta艂y flaszki z w贸d膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oypipakan
My te偶 sami dekorujemy :) W planach balony, organza, kwiatki, p艂atki r贸偶 :) Na allegro czasem mo偶na upolowa膰 niedrog膮 organze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhooollloooo
jak jezdze do znajomych na wesela to od razu widackto robi艂 sam a kto wynaja艂 do tego profesjonaliste..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalias
A sk膮d pewno艣膰, 偶e wszytskie te 艂adne dekoracje s膮 wykonane przez profesjonalist贸w? Po prostu Ty tak sobie to szeregujesz: brzydka -sami robilli, 艂adna -profesjonalista :D Wszystko zale偶y od talentu i fantazji !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhooollloooo
bo si臋 pyta艂am a poza tym no sorry ale wida膰 kto to robi艂 nigdy nie widzia艂am r贸wnych balon贸w jak ktos sobie sam robi艂 dekoracje,,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Swoania
To, 偶e Twoi znajomi nie potrafili 艂adnie ozdobi膰 sali, nie oznacza, 偶e NIKT nie potrafi :) Kwestia talentu... Tak samo jak nie ka偶dy kto maluje 艂adne obrazy musi by膰 po Akademii Sztuk Pi臋knych i zajmowac si臋 tym zawodowo, tak i kto艣 kto potrafi pi臋knie udekorowa膰 sale nie musi by膰 zawodowcem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhooollloooo
rzeczywi艣cie kilkana艣cie os贸b kt贸re nie maj膮 poj臋cia o dekoracji lepiej zrobi ni偶 kto艣 kto zajmuje si臋 tym zawodowo..no prosze was. sama to przerabia艂am i wiem o czym mowie,u siostry by艂o tak ze kazdy przyszed艂 i robili艣my razem dekoracje i ka偶dy robi艂 jak potrafi艂,jeden wiesza艂 wy偶ej balony ,drugi ni偶ej,trzeci inaczej je wi膮za艂 i ko艅cu wysz艂o jak wysz艂o...nie da si臋 opanowac ca艂ej ekipy ludzi ktorzy robia jak chc膮 . nawet jak jedna osoba ma talent do dekoracji to reszta nie koniecznie..a samej to b臋dziesz trzy dni dekorowa艂a sale..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onabfasdgfuiasdh
a mo偶e macie jakie艣 sugestie co do dekoracji ? jakie艣 przyk艂adowe zdj臋cia ? nasza sala jest pomalowana na 偶贸艂ty - "s艂onkowy". My艣la艂am o dekoracji 偶贸艂tym materia艂em + by膰 mo偶e balony, oczywi艣cie nie mog艂oby zabrakn膮膰 s艂onecznik贸w...

Udost臋pnij ten post

my dekorowalismy sami i wyszlo lepiej niz od dekoratorki, ktora planowalismy wziac. Ale troche czasu nam zeszlo to fakt, trzeba pozwolic sobie pomoc. Wystarczy troche materia艂u- podszewkowy mozna kupic juz od 2,20 a wyglada super. Swieczki, zywe kwiaty nadaja romantyczny charakter, material podswietlony lampkami choinkowymi od drugiej strony i na tym przyczepione zywe kwiaty. wazne zeby sala byla przybrana, a nie przebrana. Znajdz w internecie to co Ci sie podoba i kombinuj:-)

Udost臋pnij ten post

pewnie, teraz s膮 takie mo偶liwo艣ci, prawie wszystko mozna kupi膰 i internet jest pod r臋k膮, znajdz tylko jeszcze ze 2 sprawne kole偶anki i ju偶 sala jak sobie b臋dziesz 偶yczy艂a,

Udost臋pnij ten post

My ubierali艣my sal臋 sami. kupilismy balony i materia艂, a obrusy i swieczniki wypozyczyli. je偶eli masz osoby kt贸re Ci pomog膮 to jasne ubieraj sama, je偶eli nie to daj sobie spok贸j.

Udost臋pnij ten post

Co do tych firm dekoratorskich to ja chcialam z takich uslug skorzystac. Mam w cenie dekoracje w hotelu, ale chcialam cos ekstra, ale po przedstawieniu mi calej koncepcji (za zwykle tulipany w wazonach, porozsypywane platki roz i duze ilosci tiulow) i uslyszeniu ceny (ponad 1tys. za takie cos) dalam sobie spokoj i biore to co hotel daje, bo to bedzie duzo ladniejsze i stylowe.

Udost臋pnij ten post

My musielismy dekorowac sale sami ale u nas byla niespodzianka... Mielismy miec sale juz udekorowana tylko trzeba bylo naniesc malepoprawki dowiesic kilka balonow itd jakie bylo nasze zdziwienie kiedy sie okazalo ze.... Sala jest niemal pusta. Myslalam ze sie zaplacze to byl piatek godzina 14 cale szczescie ze wczesniej kiedys kupilam w okazyjnej cenie organze i bqlony w kolorach jakie wybralam sobie jako przewodnie, bo tak to bym siechuba pochlastala, sala sama w sobie byla bardzo brzydka krotkie firany, kolor filarow bordowy z biela, fajnym pomyslen bylo kupic tasme do balonow i tak dwie osoby dmuchaly balony- pompka raczej mniej wydajna jak pluca:-) i dwie osobyte balony przyczepialy do tasmy jak lecialo potem po zawieszeniu ulozyla sie taka jakby fala z nich:-) tak nam niespodziewanie to wyszlo:-) ta girlande z balonow zawiesielismy przy wejsciu, na sali po 4 zczepione razen na kazdym filarze, i cale szczescie ze od filarow przez sale przechodzily takie linki to na nich przewiesilismy biala organze, i tylko przy naszych krzeslach zawiesielismy material na ktorzych zamocowalismy dwa serca styropianowe owieniete bordowa organza, do tego doszedl pieknie nakryty stol przez srpdek ktprego byl nakryty bordowym materialem moze rez obrusem? i w dlugich wazonikach po jedenj duzej lili, cqlosc wygladala naprawde ladnie moze mozna bylo wymyslec cos lepszego ale na ten czas jaki mielismy wyszlo swietnie:-) po boku sali jeszcze stol wiejski ze snopkami siana i zywymi kwiatami z ogrpdka i caloksztalt prezentowal sie swietnie:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kilka_klik
u nas nie mamy dekoratorki, kupujemy kwiaty a mamy to szczescie ze w cenie sali robi to restauracja. tzbn u nas tylko obrusy, pokrowce, stroiki na st贸艂. skromnie ale mamy restauracje w stylu 'wiejska chata' wi臋c zbyt duzo dekoracji mog艂oby zepsu膰 ca艂y urok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie maialm dekoratorki bo mialam dosyc ladna sale i oprocz kwiatow na stolach ktore wybralam sama - byly to pastelowe ro偶e biale ecu i rozowe - nie mialam juz nic z dekoracji organizowanego (byl jeszcze czerwony dywan w prezencie od wlascicieli sali:) a teraz zmienia艂abym tylko decyzje o dekoracji krzesel, ja mialam pokrowce ecru z kokardami z tylu - dosyc banalne, ale dobrze ze nie by艂y z satyny bo to jest jakas masakra... teraz zakocha艂am sie w tego typu co sa tutaj http://inspirowanewesele.pl/dekoracja-krzese艂-weselnych/ pierwsze sze艣膰 zdj臋膰 mnie powali艂o, wiem ze to pewnie duzy wydatek aby w taki sposob udekorowa膰 krzesla ale to cudowna idea w og贸le na motyw przewodni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabrielka90
Mo偶na udekorowa膰 samodzielnie, oczywi艣cie kosztuje to mniej. Ale musisz po艣wi臋ci膰 czas na przygotowanie wszystkiego, nie m贸wi膮c ju偶 o tym, 偶e trzeba pojecha膰 na sal臋, do ko艣cio艂a i udekorowa膰. Uwierz mi, jest z tym du偶o zamieszania. Lepiej zaanga偶owa膰 firm臋. Kole偶anka tak zrobi艂a, wynaj臋艂a aranzacje-kaja.pl Zrobili jej w takim bud偶ecie, jaki mia艂a i wysz艂o super. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alinka34
A pr贸bowa艂y艣cie czego艣 innego? Bo mi ju偶 szczerze m贸wi膮c te kwiaty i upinane pod sufitem tkaniny si臋 przejad艂y. Jestem mi艂o艣niczk膮 prostoty w dekoracjach i nie lubi臋 zbytniego przepychu. Bardzo podobaj膮 mi si臋 takie rozwi膮zania jak tutaj - http://impresja-dekoracje.pl/ czyli tzw. dekorowanie 艣wiat艂em. Akurat ta firma jest z Rzeszowa, ale na pewno w innych wi臋kszych miastach te偶 s膮 艣wiadczone takie us艂ugi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
AnPart robi艂 kiedy艣 dekoracje sali weselnej i samochodu u mojego brata swietna robota http://www.anpart.net

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samadulka
Ja bym nie mia艂a do tego g艂owy i pewnie bym kogo艣 zatrudni艂a. Ale je艣li ju偶 mia艂abym robi膰 to sama, to na pewno skorzysta艂abym z dekoracji, kt贸re mo偶na znale藕膰 tutaj http://dekorowanie.pl/ Fajne rzeczy maj膮, podoba mi si臋.

Udost臋pnij ten post

Je艣li masz jakie艣 pomys艂y jaka to mia艂 by by膰 dekoracja, a nie wiesz jak j膮 wykona膰. Mo偶esz zwr贸ci膰 si臋 do specjalist贸w, kt贸rzy wykonaj膮 to za Ciebie :). Portal 3d designers zajmuje si臋 drukowaniem projekt贸w na drukarkach 3d. Mog臋 poleci膰 t膮 firm臋 z czystym sumieniem. wszystko odbywa si臋 online.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MirkaTan
Ja nie mia艂am pomys艂u na dekoracj臋 sali, ale sprawa si臋 sama rozwi膮za艂a, bo DJ, kt贸rego zam贸wili艣my na wesele mia艂 w ofercie dekoracj臋 艣wiat艂em. Wygl膮da to naprawd臋 pi臋knie. Tutaj wida膰, chocia偶 na 偶ywo o wiele lepszy efekt-https://www.youtube.com/watch?v=3p_PWycHchw. W sumie 3 nurtuj膮ce nas kwestie mieli艣my za艂atwione w jednej osobie- DJ-a, wodzireja i dekoracj臋- polecamy wszystkim- Maciej Wilkanowski z Flesh Agency- wszystko ogarnie :)

Udost臋pnij ten post