Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jaaa

kupiłam dzis tą suknie

Polecane posty

Gość helka belka
piekna

Gość taka jaaa
wow! piekna suknia. nieco esktrawagancka i na pewno niepowtarzalna. bedziesz pieknie wygladac. chyba sama bym ja kupila....super!

Gość o tak te chodaki
nie za bardzo, zwłaszcza ten skrawek materiału wystawjący z boku, taka podstarzała rock lady no i to bolerko masakra jakaś ale inne z tej kolekcji sa całkiem fajne, inne

Gość suknie jak bombka
wielka bańska stańke nieładna :o

Gość tĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ sukniĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ
tAAAAAAAAA sukniAAAAAAAAAAAA

Gość taka jaaa
bolerka nie bedzie bo tez mi sie nie podoba, a ten wystajacy kawalek materilu na zywo wyglada o wiele lepiej, przede wszystkim nie wystaje tylko wyglada jak kawalek kolorowej halki

Gość koiko
a wlasnie ze wszystko tam pasuje Piekna suknia,naprawde:)

Gość suknia nie w moim stylu
ale ma coś w sobie, pozbyłabym się tego kawałka materiału i zmniejszyła ilość kwiatów.

Gość dobre i mocne
:O:O:O typowa beza z napaćkaną ilością pierdół, nie zdziwiłabym się jakby te orange to była jedna i ta sama osoba 🖐️

autorko nie zmieniłaś nicku i napisałas drugi post jako kto inny :P masz zdjęcie w kolorze?

Gość dobre i mocne
hahahaha dobreee :D ale się ktoś dowartościowuje :P

Gość ale kicha a
:(

Gość bueheheheheheheheheheheheheheh
ale idiotka! dała suknię i myśli, że reklamę zrobi! od razu widać, że ktoś chce się albo zareklamować albo dowartościować, bo na pewno nie pochwalić, gdyż zwyczajnie nie ma czym! suknia zwyczajna, a nawet gwarantuję Wam, że w kolorze będzie synonimem kiczu, wsi i tandety :o najgorsi są ludzie, którzy myślą, że jak zrobią czarno-białe zdjęcie to od razu jest klasa i artyzm... żenujące. Niech firma Karina - karina.net.pl pokaże suknie w kolorze, to wtedy będzie co oceniać!

Gość nowy współczynnik do wzięcia *
przecież to autorka sama tu pisze z kilku nicków nawet nie zmieniła nicka w 3 poście :D

Gość no właśnie o tym piszę!
nowy współczynniku do wzięcia * :P nawet się kretynka nie pofatygowała żeby zmienić nick i przyjąć kamuflaż :D

Gość no właśnie o tym piszę!
tak naprawde to zazdroszcze je tego slubu, dlatego wylewam swoją żółć na forum... I CO, teraz tez napiszesz "mądralo", że sama sobie nicka nie zmieniłaś?To sa orange po którym KAŻDY może napisac co chce więc mogła napisac autorka, ale wcale nie musiała.

Gość już żonka:)
Może być. Z tej kolekcji ładne są Carllo, De Luca i Venus, krótkie też nawet nawet, z tym, że mi nie podobają się krótkie na ślub, jeszcze na cywilny to tak, ale kościelny raczej nie, ale to tylko moje skromne zdanie:)

Gość ale to oczywiste, że autorka
pisze z 2 nicków i jest właścicielem albo pracownicą karina.net :o no proszę Was... kto normalny pisze: "cześć kupiłam suknie i co myślicie?" porażka po całej linii... a tak a propos to widać, że te kiecki są tanie, taka robocizna krawcowej z Pcimia znad Wisły :P

Gość Sofijaaa
Super, bo prosta w kroju, ale ma fajne oryginalne dodatki, które odróżniają ją od innych. Brawo

Gość puciek798766
to czarne nie pasuje

Gość ja swoje luuubie
co to za miotla wystaje z boku, ten czarny tiul czy cos , okropnosc, a bolerko przytlacza reszte i ciagnie optycznie do dolu, bez bolerka ok