Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny wilczek

Matka mojej dziewczyny uwaza ze niezaleznie kto zaprasza to i tak placi facet

Polecane posty

Gość samotny wilczek

Gdyż tak zachowuje się każdy mężczyzna z klasą. Czyli co, równouprawnienie tak, ale tylko w jedną stronę ? :o Jak to jest ?

Gość kaasiczkaaa
jesli kobieta płaci za faceta, to w takim razie on jest jakiś nie teges* albo mieczak, ciota, frajer i cham, w najgorszym wypadku nie wie jak sie zachować. Czyli wychodzi na to ze brak mu klasy i intelektu i kogoś takiego należy mocno kopnąć w dupę bo kto będzie się spotykał z kulturalnym zerem ? :o

Gość brak ci klasy frajerze
Moim zdaniem nawet jak kobieta zaprosi faceta to ona MOZE zaplacic a facet MUSI. Jesli facet bedzie liczyl na to ze ja zaplace to ja to zrobie, ale to bedzie nasza ostatnia randka :o Stop chamom i prostakom nie umiejącym sie zachować :o

Widzę, że same kretynki się zeszły, ale czego ja mam się spodziewać po niszowym forum dla spasionych histeryczek :classic_cool: Przedstawcie mi tu proszę waszą tezę jakoby facet miałby być waszym sponsorem ( bo to co piszecie do tego się sprowadza ) :o

Gość kazda dama placi sama
matka twojej dziewczyny szuka frajera co bedzie placil za jej corke. slusznie robi. po co ma placic sama skoro kto inny moze to zrobic. policz czy dziwka spod hotelu nie bedzoie tansza a przynajmniej bedziesz mial seks jaki chcesz.

omg:o poglądy rodem ze średniowiecza. Chcecie być traktowane na równi z facetami, ale jak macie za niego raz czy dwa zapłacić to wielkie fochy się zaczynają. Wstyd:o

Gość bzdury gada
Widać wychowała swoją córeczkę na typową księżniczkę-utrzymankę, która szuka bogatego sponsora, a nie faceta:/

Gość AAAAASIA 26
Prawdziwy facet z klasą po prostu nie wyobraża sobie nie płacić za swoja kobietę-proste. Oczywiście, czasem ona też powinna go gdzieś zaprosić, ale prawdziwy facet nie pozwoli by to było częściej niż raz na dłuuuugi czas. No,ale cóż, prawdziwych męzczyzn jest bardzo mało-ja na szczęście takiego spotkałam

Gość ewellaa1992
Do Autor!!! Powiedz mi jak ty sobie to wyobrarzasz?? Wychodzisz gdzies z laska i czekasz az ona za placi za wasz wlpolny wypad?? chyba wogole nie masz wstydu!!!!!!!!!! Nie ogarniam cie wogule:o żżżżżżżżżaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllll llllll mi Ciebieeeeeee!!!!!!!!!!

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Według mnie jeśli facet zaprasza na jakąś elegancką kolację, czy coś, to dobrze z jego strony, jeśli on za kobietę płaci. Jednak przy mniej szczególnych okazjach, jeśli się już jest parą, lub znajomymi, to według mnie nic nie stoi na przeszkodzie ku temu, by dziewczyna płaciła połowę. Ja ze swoim chłopakiem tak robimy. I nie uważam, że to uwłaczające. Trzeba wziąć pod uwagę, że nie każdy facet jest skarbonką. A nie każda taka księżniczka jest warta sponsorowania ; )

Gość Girlanda
Ja się czuje trochę niezręcznie jak mężczyzna za mnie płaci. Ale fakt, facet z klasą płaci zawsze. Gdybym nie była kobietą, tylko facetem, to bym sobie nie wyobrażała, zeby za kobiete nie zapłacić.

Prawdziwa kobieta z klasą po prostu nie wyobraża sobie nie płacić za swoja czesc -proste. Oczywiście, czasem on też powinien gdzieś zaprosić, ale prawdziwa kobieta nie pozwoli by to było częściej niż raz na dłuuuugi czas. No,ale cóż, prawdziwych kobiet z klasa jest bardzo mało- "ja na szczęście takiego spotkałam" - ty spotkalas sponsora

cóż na forum aż roi się od wymagających księżniczek, które jednak nie mają nic do zaoferowania. Wstyd dziewczyny, naprawdę. Widocznie dla was facet to karta kredytowa bez limitu i nic tylko doić:o

Przecież wiadomo, że nie chodzi o bycie sponsorem... Ale wiele zależy od dziewczyny, zazwyczaj ja nie pozwalam jej płacić za siebie jak gdzieś ją zapraszam. Dlatego jak ona coś czasem wymyśli dla nas i chce za to zapłacić wtedy ja nie widzę problemu. Z drugiej jakoś strony nie rozumiem takiego nalegania i nacisku, że facet "musi" płacić za wszystko:D Jak kiedyś zamieszkacie razem jako wolna para, to też opłaty wszystkie będziesz robić Ty? Zakupy Ty? A ona swoje pieniądze wyda na "waciki"?:D

Gość oczywiscie ze to facet
powinien płacic :o inaczej nie spotkałabym się z takim sknerą który liczy że to dziewczyna zapłaci za niego :o

Gość oidjfjffhjh
matka twojej dziewczyny ma racje, za to ty jestes prostakiem i niewychowanym chamem 🖐️

to nie zadne ksiezniczki tylko zwykle blachary i naciagaczki co same soba nic nie reprezentuja. Zaloze sie , ze zadna prawdziwa ksiezniczka typy lady Diana nie naciagalaby nikogo na rachunek.

Gość samotny wilczek
uuuuuuuuuuuu ale mi pojechały portwelówy Jak ja biedny teraz sie z tego pozbieram ? Co ja zrobie ? P.S. Teoria o tym jakoby mezczyzne musi byc stac na kobiete dobitnie swiadczy o twoim podejsciu "droga" ( doslownie i w przenosni ) panno:classic_cool:

Gość na kobiete musi
byc stac frajerze jak nie to kup sobie psa, najlepiej malutkiego bo mało je :P

Gość naatalkaa
Mężczyzna z klasą za każdym razem oferuje, że zapłaci, ale kobieta z klasą droższe rachunki będzie proponowała płacić na pół,bo nie szuka sponsora, a kogoś kto zwyczajnie potrafi się zachować.

Gość AAAAASIA 26
widac autor ma problem z kaska hehehe....wspolczucia leszczu

Gość AAAAASIA 26
kretyn to sobie wyobraza ze ida na kawe,przychodzi rachunek i oboje wyciagaja z portwela po 4,50 zł i wszystko. Obsługa ma ubaw ale ogolem jest spoooko :classic_cool:

Gość autor to tepy biedak z pustym
portfelem. Pewnie zaprosiłeś na randkę dziewczynę a nawet nie miałeś kasy żeby jej cole kupić :D Dobrze mówi Asia, prawdziwy facet nie pozwoli płacić kobiecie. Tylko biedaki tak robią 🖐️

" [zgłoś do usunięcia] na kobiete musi byc stac frajerze Bierzesz od godziny czy od numeru? Jakie ceny za anal, oral i zwykly?

Gość pewnie mamusia daje ci jeszcze
na drożdżówki do szkoly wiec nie ma sie co dziwic ze nie stac cie na kino by pojsc razem z dziewczyna :o Kup sobie lepiej lalke dmuchana, nie bedziesz musial za nia placic w restauracji biedny pokrako :(

Gość samotny wilczek
Juz ja widze jak za zakupy placi sie naprzemian. Chodzilem z dziewczyna po zakupy to zawsze okazywalo sie ze ona w portwelu ma same drobne grosze i "zapomniala" grubszych co wiazalo sie ze ZA KAZDYM RAZEM placilem ja Oczywiscie ona nic nie protestowala tylko mowila NO TRUDNO ZAPOMNIALAM PIENIEDZY TAK CZASAMI BYWA:o Ile tak mozna ? Wiem ze Asce i innym "blaszkom" to pasuje, ale ja nie dam z siebie zrobic dojnej krowy:o

Gość fdgfgdfhfghhf
ha ha ha widze, ze tutaj same pijawki sie wypowiadaja. facet powinien placic tylko i wylacznie przez pierwszy miesiac jak sa gdzies na spotkaniu w knajpce i tp. czym ci taki biedny student zaplaci? co? jesli nie ma kasy chlopak to poprostu nie wychodza albo placa na pol. najsmieszniejesz jest to ze wypowiadaja sie tu jakies scierwa. facet powinien placic raz na miesiac jak wychodza do jakiejs knajpki a nie 4 x w tygodniu. manipulantki

Gość naatalkaa
O kurwa gościu, no to nie dawaj, rzeczywiście ciota z Ciebie, żeby swoje żale i frustracje na damskim forum wylewać. Ja byłam z facetem, co 5 zł za herbatę potrafił mi wypomnieć. No cóż bywa. To nie znaczy, że każdy taki jest. Tak samo jak Twoje doświadczenia nie muszą świadczyć o tym, że każda dziewczyna szuka sponsora.