Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxssssssss

nienawidze mojego kochanka

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxssssssss

zamacil mi w glowie jak bylam zagubiona, mloda i naiwna, omamil, oklamywal, rozkochal i narazil na potworne cierpienie, hanbe i wstyd. zabral mi 2 lata zycia.teraz siedzi w domu pantofel jeden, ja jestem samotna i nie moge do nikogo nic poczuc.... mam wstret do facetow.... moze zasluzylam na kare za glupote - wiec pokaralo mnie ogromnym cierpieniem i zgorzknieniem dziewczyny nie dajcie sie starym znudzonym dziadom omamic, oni sa mistrzami klamstwa i kretactwa

Gość rewrerewr
no a czego innego ty się spodziewałaś? byłaś tylko kochanką, którą zawsze można odstawić. wiedziałaś o tym od samego początku więc czyja to wina? poza tym jeśli jest dużo starszy to dosłownie wstyd za taką dziewczynę jak ty która pieprzy się ze staruchem. nie masz w sobie nic godności ale za to masz teraz nauczkę na przyszłość.

Gość pyzata Andzia
Uwielbiam swojego kochanka za to, że mi zawrócił w głowie, rozkochał, rozpalił i nie zostawił dla mnie swojej żony. Będę go wielbila za to aż do skończenia świata. Dostałam od niego dwa najwspanialsze lata mojego życia i liczę na więcej.

Gość xxxxxxxxxxssssssss
tak mam nauczke na przyszlosc :) tylko przyszlosci juz nie mam :)

Gość xxxxxxxxxxssssssss
a ze wstyd - to oczywiste, nikomu o tym nie pisnelam slowka :)

Gość pyzata Andzia
Tylko ci się wydaje, że nie masz życia i przyszłości. Póki oddychasz, będziesz miała nadzieję, że lepsze jutro.

Gość drykk
Uwielbiam swojego kochanka za to, że mi zawrócił w głowie, rozkochał, rozpalił i nie zostawił dla mnie swojej żony. smaż się w piekle głupia pizdo

Gość pyzata Andzia
Kiedy się grzeszy trzeba być przygotowanym na karę. Zgodnie z tą zasadą, pewnie skończę w piekle. Ale mam nadzieję, że niezbyt prędko. A do tego czasu - co użyję to moje.

Gość w 100%
straszne 🖐️

Gość drykk
oby ciebie twój przyszły fagas kiedyś zdradzał!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pyzata Andzia
Dlaczego "przyszły"? Nie planuję mieć innego kochnka. Obecny sprawdza się znakomicie.

Gość drykk
do końca życia będziesz miała tylko kochanka?