Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agneskapineska87

O co mogło chodzić temu chłoptasiowi?

Polecane posty

Gość agneskapineska87

Już pisałam, że zawsze gdy wracam ze szkoły spotykam na przystanku fajnego chłopaka i jedziemy razem autobusem przez ok. 10 min On mi się bardzo podoba, chociaż na początku, gdy go zobaczylam pomyślałam "fajny", ale nic więcej, ponieważ nie chciałam robić sobie nadziei. Byłam wręcz przekonana, że on nawet na mnei nie spojrzy, bo zapewne woli różowe laleczki. Jednak później, o dziwo sam zaczął się na mnie gapić. Myślałam, ze to przypadek. Ale później znowu go "przyłapałam na tym i znowu i znowu i tak cały czas. Uśmiechał się też, słuchał co mówię do koleżanek i uśmiechał się pod nosem, keidy opowiadałam coś śmiesznego. Ogólnie widziałam, ze chłopak wykazuje pewne zainteresowanie w moim kierunku. Tak więc postanowiłam jakoś wykazać też swoje zainteresowanie, bow autobusie go olewałam, ponieważ wstydziłam się. I w oto ten banalny sposób to zrobiłam : pomyślałam, ze wejdę na jego nk to może sam napisze. Wczoraj weszłam i po kilku godzinach ujarzałam jego profil w podglądaczu. Jednak nie napisał, zero, po prostu nic. Olał. Raczej nei ma możliwości, ze nie poznał, bo gapi się na mnie non stop. Chyba że w tak krótkim czasie zdążył sobei kogoś znaleźć lub też jest nieśmiały ( nie wygląda na takiego). Chciałabym do niego napisać, ale skoro mnie olał to może to bez sensu? Co robić? On ma 18 lat, ja 17.

Gość Wróż Anatol (3.66/min)
daj mu buzi i pana gąbkę

Gość agneskapineska87
Pomimo że nabijasz sie ze mnie to uwielbiam twoją wypowiedź ! Daj mu Pana gąbke xD hahahaha, leje :D Genialne, ale chyba jednak tego nie zrobię :))

Gość cóż tu radziccccccccc
jak on sie gapi;) TY gap sie na niego..i on w tym momencie powinien zatrzymac autobus;) I wtedy porozmawiacie:) Rzucicie sobie na szyje;)

Gość agneskapineska87
myslicie, ze sie przestraszy jak na wstepie powiem, ze mialam 5 partnerow skesualnych?

Gość When I looked You
Nie. Zacznie sie bac jak powiesz ze miałas 10:P