Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plotter

Jakie te kobiety tepe - miss polonia nie wiedziala ile oktanow ma benzyna 95

Polecane posty

Gość sucofin
Kontakt z taką osobą nikogo nie uczyni naukowcem. Jeśli potrafisz czytać, to się dowiesz, ze żaden naukowiec, o czym tutaj już pewnie dwukrotnie próbowano, że naukowiec nie posługuje się pozorami prawdy, tak jak Ty, a wręcz przeciwnie. Nie masz najmniejszej cechy naukowca nawet. Nie szukasz zadnej prawdy, a posługujesz się głosem głupiego ludu, który wierzy w kierunki studiów, które są drogą do kariery. To idiotyzm! A stereotyp, że ładna to głupia, określa także, że sama ładna nie jesteś. Inaczej byś z takimi wnioskami neandertalczyka nie wyskakiwała. Odkryć to ty możesz co najwyżej ogień w zapalniczce, na większą karierę predyspozycji nie masz.

Gość kalapetka to nie ja
Odczepcie się od miss Polonia w końcu i przestańcie się przechwalać, zwłaszcza ten pożal się prawie już naukowiec (weź sie do roboty zamiast pisać o swych ewentualnych mozliwościach, ja na kafe nie siedzę i nie pisze kogo np. znam, kogo mam w planach znać itp. i jaką karierę robię, ile zarabiam i jaka to zajefajna jestem (i muszę sie ym chwalić, to może sama sobie uwierzę ;)). Miss Rozalia przynajmniej mówi po angielsku, urodziła się w Australii, studiuje filologię angielską, wiec nie ośmieszy się jak niektóre misski. Poza tym to porządna dziewczyna i mądra. Pomaga prowadzić gospodarstwo agroturystyczne w Pomigaczach swoim rodzicom. Byłam tam na spotkaniach integracyjnych i widziałam ją z rok temu. Bardzo ciepła dziewczyna. Ale dla was by było lepiej jakby mając 23 lata robiła doktorat z astronomii?. Ludzie zamiast "srać" na innych spójrzcie na siebie i w lustro. Jad sączy sie, że aż przez monitor prawie podtruta się czuję. Mniej zawiści, więcej obiektywizmu..

Gość sucofin
kalapetka to nie ja - dokładnie, zdawałoby się że sami nobliści tutaj zasiadają, a jak coś napisze taki, to aż wyć się chce do księżyca z rozpaczy nad głupotą ludzką! W dodatku, jak można łatwo wywnioskować sama bardzo daleko jest od wyglądu miss, bo żadna piękna kobieta, nie twierdziłaby, że piękna to głupia, lub po "nieporządnym" kierunku obowiązkowo. Podsumowując: brzydka, a w dodatku mylnie przekonana, ze mądra. Niby naukowiec, a nawet nie ma pojęcia kto to taki. :O

Gość Hihtgdg
Się kłócicie o tych naukowców...pracuję jako farmaceuta w małym miasteczku w szkocji i wiem że tutaj definicja naukowca jest zupełnie inna. Chodzi mi o pojęcie "scientist", umysł ścisły, naukowiec to nie tylko ten który pracuje w laboratorium. Kolega powyżej chyba sie trochę pogubił. Rozumiem to inne polskie myślenie. Skończyłem tu studia, i też jestem naukowcem jakby nie patrzec (pracowałem w firmie, która wprowadzała na rynek nowy lek). Także trzeba się trochę otworzyć na śwuat, a nie jechać na samych definicjach. Już nie wspominam o twoim kłótliwym tonie. A co do miss. Znam osobiscie miss pewnego kraju. Piękna (nadal), znana prawniczka, 2pięknych dzieci, tylko maz puścil ja kantem niestety. Wszystkiego mieć nie można.

Gość sirGnidaskiUK
Ha ha! Ty tam wyzej! Sypiesz definicjami. Piepszysz cos o naukowcach, wyzywasz ludzi. Naukowiec z odkrywca ci sie chyba pomylił:p a cziik to chyba kiedys wstawiala tu fotke nie? Fajna dziewczyna z tego co pamietam, tylko jeszcze bardzo mloda, studia bardzo nietypowe wybrala. Inżyniernia medyczna chyba? Jesli dobrze pamietam bo mialem kiedys z nia kontakt.

Gość Taaaaaf
Ale o soooo choci? :/

Gość big blue
bardzo proste, ale to w końcu ile tych oktanów ma ta benzyna? 9?

Gość Pinki Angela..
HahA ale żal.Ładnie pusta:D:DPrzecież kazdy wie,że benzyna jest bezoktanowa a oktany ma diesell:classic_cool::classic_cool: