Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małąąMi

Z ciekawości pytam

Polecane posty

Witam kobietki:) Tak się zastanawiam nad paroma rzeczami to sobie myślę a co, zapytam;p Uprawiam z facetem seks przerywany od 2 lat (!!) do tej pory w ciąży nie jestem:) Skończył we mnie w ostatni dzień okresu, jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? @ powinnami mieć 1/2 stycznia, najlepiej wtedy zrobić test czy jak> Może coś pokazać już? Nic mi nie jest, oprócz tego, że strasznie wkurzona chodze, wszystko mnie irytuje, mam na coś ochotę, ale nie wiem na co;/ więc zajadam wszystkiego po trochu..;/ No i podbrzusze pobolewa tak jak przed okresem.. Świruję chyba, sama już nie wiem;p Napisze któraś coś mądrego?:)

Wiesz prawdopodobieństwo zawsze istnieje- może i mniejsze ze względu na to, że był to ostatni dzień okresu... ale wiesz........ natura lubi zaskakiwać;)Test możesz zrobić już teraz bo mnie np. wynik pozytywny wyszedł już 6 dni po współrzyciu;)

raczej nie jesteś w ciąży,ale test najlepiej zrobić w dniu spodziewnej@,bo wcześniej może być niewiarygodny. powodzenia

Dzięki;) No to może zaczekam do tego okresu chociaż, to pare dni w koncu. Pewnie @ i tak dostane, a na złość, że się tak stresuję to mi sie spóźni pewnie jeszcze;p Młoda jestem, szkoda by mi było gdybym była w ciąży, ale z drugiej strony jak patrze jakie dzieci są kochane to sobie myśle, że tragedii by nie było;p

A no i słyszałam gdzies, że właśnie w osttani dzień @ prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest dość spore bo one mogą jakiś czas sobie tam "siedzieć" że tak powiem :P i są zdolne do zapłodnenia;p Chyba kumacie o co chodzi, i to naweet nie był taki @ podpaski musiałam zmieniać, pare plamek na majtkach... Zakręciłam się juz;/

tak plemniki mogą w sprzyjających warunkach przezyć kilka dni i jeśli dojdzie do owulacji moze dojść do zapłodnienia. najlepiej poczekaj do @ :) i zrób test,nie denerwuj się wyjścia są 2 albo jesteś albo nie:) głowa do góry pozdrawiam

No ale jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w 1 dniu po @ względnie w ostatnim jej dniu? Tak procentowo?;p Nie stresuje się, ciekawa jestem;p