Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaloria

Otworzyłam flaszkę wina i wypiję całe

Polecane posty

mąż mnie wkurwił maksymalnie, dopierdala się do prania, czaicie to??? jego zdaniem powinnam prać raz w tygodniu przy 3 osobowej rodzinie, zaczął wyliczać ile par majtek na tydzień zużywamy, gdyby mi to ktoś opowiedział, to rozbawiłby mnie tym do łez, ale to się naprawdę dzieje w moim domu!!! Zmieniałam dzisiaj pościel bo rzeczony mąż-skurczybyk przez święta był chory i przepocił ją w ciągu dwóch nocy. Teraz wypierdoliłam mokrą, częściowo wypraną pościel z miską na balkon, niech zgnije. Kurwa normalnie nie przeklinam, ale ten baran doprowadził mnie do szewskiej pasji i poszedł se z piwskiem do CZYSTEGO! łóżka. Od dzisiaj będę syfiarą alkoholiczką, zamiast sprzątać będę pić i palić a z domu zrobię melinę. Mam wszystko w dupie. Nawiasem mówiąc nie umiem pić i pewnie to odchoruję ale z nerwów się trzęsę. A dowiedziałam się przy okazji, że mam się leczyć bo mam coś z głową :P Jutro zapiszę się na kosztowną prywatną wizytę do psychiatry! Sory ale musiałam się wygadać

Gość fredyfredy
o lala, ale mężuś, ale sobie pozwalasz, żeby mi jakiś pajac wyliczał, ile i kiedy mam pralkę włączyć, szok,

kurwa, nie pozwalam sobie, tak mnie tym zaskoczył, że z początku myślałam, że żartuje, ale nie!

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
a napij sie:0na zdrowie;0 ja niestety nie moge:o a tez chetnie bym cos chlapnela;)

kończę drugą lampkę wina i już mi szumi w głowie, mam ochotę mu wpierdolić :P

przypierdol:P ja swojemu tez zaraz dam w dziub:classic_cool:

powiedziałam mu to i dużo więcej, nieprędko się do niego odezwę :P słyszę, że menda polazła do kuchni i coś tam żre :P Brzydzia30 :)

przyłączam się do picia :) eeeee....... nie pierz jego żeczy. Przecierp , zaciśnij zęby ale nie wkładaj do pralki. Jak zabraknie to ma prblem.

pewnie że tak zrobię, tylko muszę duży kubeł na śmieci kupić, żeby mi domu nie zasmrodził :P

chomikuj tylko te w łazience. Walające się po pokojach-kosz.

a tą pościel to suszyłabym w pokoju. Rozwieszając puściłąbyn teks , ale śmierdziała od potu.... :) Chyba już mam w czubie:)

Moj przezul i sie polozyl znajac zycie zaraz usnie:O

pościel mrozi się w misce na balkonie nie rozwieszę jej w pokoju, bo się z niej woda leje

coś z tą pościelą trzeba wykombinować. Trochę mi jej żal :)

nażarł się i polazł do łóżka, smarka i kaszle bidulek a sam se syropku nie weźmie, bi nie wie bidulek jaki :P:P:P

tak jam myslalam chrapie:O bo w nocy chrapal wiec mial pobudke co 5 min i sie nie wyspal:O qrwa jutro zrobie z nim porzadek

Brzydula Dobrze czy żle,że uśnie? Masz wolny wieczór, dla siebie. Wyciągnij szkło, napełnij i olej " ciężko harującą głowę rodziny" która nie ma pojęcia czy pralkę należy włączyć -)

Gość niechcemisielogowac
heheh cio za jebany wiesniak:"] zrob grafikze on pierze i ma sie zmiescic w 2 praniach ywlicz ile zuzywasz a pozniej drzyj sie gdzieee masz ulubiona bluzke!!!!!! wedlug obliczen powinna byc czysta:P i idz do najdrozszego psychiatry

ja kupisz nową zaje..stą to już mi nie szoda. Nie wylatuj z podaniem syropu. Duży chłop, niech sam o siebie za dba. Jestem wredna -)

acc24 -on po prostu tylko sie polozy do lozka-nawet w dzien i zrza usnie ale snu malo potrzebuje wiec jak teraz zasnal to sie obudzi ok.polnocy jak ja bede sie kladla i ze spania nici:O a w ogole jak widze,ze spi to mam nerwy znajde cos na zastepstwo;)

taki mam plan, znalazłam w necie takiego, co bierze 200 zt ale może znajdę droższego i pójdę do drogiego dentysty koronki se zmienić, mam dwie ale stare :)

kaloria-co by cie interesowalo? energiczny,choleryk,,ciagle w ruchu dopoki sie nie polozy wtedy od razu sp[i caly dzien pracowal na morzu wiec mowi,ze jest zmeczony no i nad ranem przeniosl sie do kuchni;)wiec tez niedospany dzisiejsza noc tez go tam czeka