Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaloria

Otworzyłam flaszkę wina i wypiję całe

Polecane posty

no może z tymi fajkami przeginam, ale to się fajnie komponuje z alkoholem nawiasem mówiąc chyba dam radę tej flaszce wina, dajcie profilaktycznie rady, co na kaca?

Ja mogę zrobić taki cykl. Dziś na bank nie włączę... a co tam /Jutro też jest dzień :)

jednorazówki kupię dla mnie i dla syna a mąż jak braknie talerzy i kubków, bedzie se musiał umyć :P

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
kaloria-ja w trakcie picia albo nawet przed lykam kilka wit.C:)

Jaki kac????? Na noc postaw jednak butelkę z wodą. Suszy :)

a jak się kończy butelka to można łykąc ? nie zaszkodzi? Suuuuper jesteście babki, ale jutro zajże na topik AA :)

tak mozna:) acc a ciebie dzisiaj tez wkurzyl bo nie doczytalam?:)

mój dotychczasowy rekord to 3 lampki wina a dzisiaj sama kończę flaszkę, odcierpię to :P nie mam vitC mogą być cytryny wciśnięte do wody, tzn. sok z cytryn?

moze byc cytryna alko po prostu wyplukuje wit c stad ten kac:)

nie w kurzył, miałam ochotę. Wracając z pracy kupiłam winko i jak zobaczyłam " Otworzyłam flaszkę wina i wypiję całe" pomyślałam coś dla mnie :)

dobrze z wami spędzić wieczór, bo sama chyba przebeczałabym go z nerwów i bezsilności na głupotę męża :P

acc24-a twoj gdzie?

kaloria-na ich pomysly nie ma rady.czasami nie wiadomo czy sie smiac czy plakac:O

Brzydzia masz rację, chłopy to chyba jakiś podgatunek człekokształtnych, czepiają się tam, gdzie by ci to do głowy nie przyszło, a tam, gdzie naprawdę coś przeskrobię, przechodzi wzystko bez echa :P

5 min o mnie. Jestem po rozwodzie. Moje małżeństwo bylo ok w/g mnie ale nie dla mojego męża. Znalazł młodszą, która urodziłą mu dwójkę dzieci i tyle. Kiedyś mówiłam,że jeśli mój mąż powie,że nie jest ze mną szcześliwy to pozwolę mu odejść. I Mmsuałam tak zrobić. Same wiecie,że w choćby jedna osoba góry przenosiła a druga jest cała na NIEEEE nie ma mocnych. Dziś mogę powiedzieć,że rozwód był bolesnym przeżyciem ale szanujemy się, mamy ze sobą kontakt i od czasu do czasu zagadamy a jak mam problem i wiem,że może mi w nim pomóc to go o to proszę. Nigdy nie domówił. Nie wiem czy można być z tego dumnym ale jestem,że idąc nie przechodze na drugą stronę chodnika aby z nim się nie spotkać. Nie jestem byłą żoną czynnie uczestniczącą w życiu byłego męża. Ale od czasy do czasy odpowiadam na pytanie czy żyję i jak się mają moi rodzice. Jednak życie jest piękne... Choć sama to szczęśliwa na tyle na ile może być szczęśliwy samotny człowiek. Powiało smutkiem ale robię wszystko żeby nie być zgozchniałą samotną kobietą

dnie na darmo jest powiedzenie,ze my z wenus a oni z marsa;)

nadgorliwośc jest gorsza od faszyzmu. POszłam ogarnąc kuchnię i zbłąm gtalerz. Po co tam polazłam, żeby mieć więcej pracy... Masakra:)

acc chyle czola i podziwiam:) naprawde potrzeba miec klase zeby tak sie rozejsc i jeszcze w taki sposob pisac o bylym mezu:) az sie milo zrobilo:)

a myślisz,że on to docenia? Daj spokój. Moim marzeniem jest to aby tak pomyślał ale cóż.... marzenia są po to aby o nich marzyć:)

wyszlas z tego z klasa choc na pewno latwo nie bylo jestes wielka:) zaczynam wierzyc w kobiety;)

acc samotnym można być z teoretycznie najbliższą osobą a od ciebie bije dobra energia, optymizm, szkoda, że nie jesteś moją sąsiadką, znalazłybyśmy wspólny język :) gwoli wyjaśnienia, ja mimo wszystko kocham męża i jestem przez niego kochana, co często mówi i co po prostu czuję, dlatego takie teksty jak dzisiaj zupełnie mnie obezwładniają :P

kuźwa już nie piję, bo jeszcze go przeproszę :P:P:P:P:P a że męską mendą jest, to fakt :P

kaloria tak latwo sie nie poddawaj:P

kaloria wiem o tym. Nie miałam co do tego najmniejszych wątpliwości. Takie życie. Chwile pełne wzruszeń, uniesień, beznadziejnych kłótni o drobioazgi i rzeczowe rozmowy o feundamentalnych zasadach.

jeszcze go przeproszę - rozbawiło mnie do łez. Jesteś swietna. A za co chcesz przepraszać? za awanturę czy wypoite winko :)

Ja już piszę polszczyzną na wspak. Choć 1/3 butelki ciągle czeka... Może i błędami ortograficznymi poleciałam.... Masakra ale jaka ptrzyjemna :)

acc24 pij,pij na zdrowie:) ja musze byc abstynentem:Ojeszcze troche;)