Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaloria

Otworzyłam flaszkę wina i wypiję całe

Polecane posty

Dziś w pracy tak zagadnęłam kolegę o Mikołaja. Matko jaki wykład mi dał,że nie obchodzi świat. Matko.... a że ma język w buzi to odparowałam,ze jest biednym człowiekiem bo nawetr świętować nie potrafi...

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
acc24 jak im w gardle nie stanely to dobrze;) ja tam wcale nie gotuje;)

Gość ANAL izator
Jestem kawalerem ale nie prawikiem. Swoje pranie sam robie, pracuje, sprzątam, gotuje. Więc do roboty, te wszystkie babska co się żalą na tym topiku jakie to mają cieżkie życie.

Nie stanęły i zajadali ze smakiem. Nie jestem gospodynią pełna gębą. Idę na łątwiznę. Szkoda mi czasu. Ale raz na 500 lat można się wykazać :)

bierzesz ostry nóż i nacinasz wzdłóż grzbiet karpia na całej długości, tym ostrym nożem jedziesz po kręgosłupie ryby w dół, to samo robisz z drugiej strony, odfiletowane mięsko dzielisz na 3 - 4 kawałki i każdy z nich nacinasz ostrożnie do skóry co 1 cm , robisz taką harmonijkę a filet trzyma się dzięki skórze, potem smażysz opanierowny i przyprawiony filet na oleju z masłem, to nacinanie jet po to aby ości, które tam zostały rozpuściły się podczas pieczenia

acc24 powinni Cie na rekach nosic:) analizator-nie irytuj sie tak bardzo:P

ANAL izator = my nie użalamy się. Bardzo Cieszymy się,że Was mamy, takich co nie mogą poradzić sobie z ugotowaniem wody. Ja jestem zielona w kwestii samochodu i komputera. Coś nie tak ijuż telefon do męskiego przedstawiciela. Wyluzuj. Napij się :) Szkoda życia .... na moralizowanie nas.

u mnie ryby filetuje chlop;)nieofiletowana rybe nie przyjmuje pod dach;)

analizator mam podstawy aby przypuszczać, że nie przeczytałeś ze zrozumieniem mojego pierwszego wpisu :P

Kaloria im mniej w butelce tym trudniej pojęć ale zapiszę. Będę trenować cały rok na " szprotkach" Tak na serio to dzięki. Kupię rybę i wypróbuję

Brzydukla cwana z Ciebie besta:) POdpowiedź co jeszcze moge z ciągnąc od Ciebie. Ofiletowaną rybkę.... i

ehhh ja dopiero zaczelam walczyc o swoje niedawno ale na poczatku bylo trudno bo wiecie,ze do wygody kazdy sie przyzwyczaja nie postawilam granicy to sobie ja przesuwal tak jak chcial ale jakos chyba sie oswoil ze zmianami:)

oo mój najmądrzejszy z mądrych idealny "samiec" też zaczął chrapać, skopię mu dupsko :P

analizator wroc:) ciekawy jest meski punkt widzenia;)

uczymy się na swoich błędach, Szkoda,ż enie na cudzych. Takie życie Ale skoro obydwoje się przyzwyczailiście i zaakceptowqaliście to tylko Wam pozazdrościć. Tobie konsekwencji i jemu że chciał tzn że mu zależy

ale niech nie wmawia nam lenistwa, moja dzisiejsza gigant awantura dotknęła mojej pracowitości :P

bo mu zalezalo;)ja postawilam na jedna karte;) miarka sie przebrala ale czasami ma chwile zapomnienia;)

skoro jest samotny a raczej singlem to co może wiedzieć o kilkunastoletnim związku? Przyzwyczajeniach, kompromisach. Zresztą to współczesny meżczyzna....

kaloria-jutro milczenie owiec?;)

skoro miarka się przebrałą, to nawet nie pytam jak było przed tem ;) Grun,żr doprowadziliście się nawzajem do pionu.

no ba :) nie tylko jutro, dam mu popalić i robię sobie ferie od prac domowych,fajki se jutro kupię, wracam do nałogu :)

nie.... Niech zemnsta odraniczy się do prania... Po co dawać mu satyswakcję. Będzie super żoną, której maż pozwolił prać raz na miesiąć :)

acc :D:D:D:D:D:D:D:D uśmiałam się :D ale kubeł na śmieci w castoramie jutro kupię, co by mi jego gacie i skarpety nie capiły

Kaloria. nie wracaj do nałogu.. Tule pracy dla siebie zrobiłaś. Nie jest wart twojego nałogu. Kup odlotową bieliznę, przejdź sie w niej, bądź radosną, zadowoloną obietą. :) Niech Ci epodziwia ale nie ma :)

zemsta dotyczyć też będzie zmywarki, włączę ją raz na tydzień, czyli najbliższy cykl w nowy rok :P zaśmierdzimy się, do tego dymek z papierochów będzie jak aromat waniliowy :D

tak nie wracaj do nalogu bo szkoda zdrowia;) lepiej wysocz sobie gdzies wieczorkiem::0wyszykuj sie i z usmiechem wyjdz:) i tak chodz z usmiechem caly dzien wyluzowana a jego traktuj sluzbowo