Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicia1985

Czy można zabić przez sen? Koszmar minionej nocy...

Polecane posty

Gość osobaniewirtualna
Nie śpię bo się wyspałam - tak sie składa, że wczoraj miałam męczący dzien i o 18.00 poszłam spać - wstałam po połnocy i dalej spałam do 5.00 rano. No ileż można spać - chyba to rozumiesz. A nie wiem co mam takiego w sobie, że tak wcześnie chodzę spać, ale cały miesiąc chodziłam na nocki to trochę się rozregulowałam i tyle. A teraz idę na wątek Jani tylko napiszę w wordzie egzorcyzm na choroby rózne. O uwolnienie. Może jej pomoże - na raki, na takie rzeczy. A ta Kicia musi jakiś medalik mieć na szyi no ale to jest doraźne bo t na ziemi a przy braku żalu za grzechy do piekła - zależy co tam robi. Od poronienia trzeba sie odciąć - też egzrocyzm do Boga i może dzieci rodzić dalej. A tak to taka wiedźma - bo ja poroniłam. No to własnie bardzo źle się stało i tyle. Żadna chwała :(

Gość osobaniewirtualna
Krzyżyk sobie musi kicia na szyi powiesić to jej nic nie zrobi jej...UKOCHANY. Ładny mi ukochany, nie? Jedynie, że przeżyła go W AMOKU.

Gość osobaniewirtualna
Wiecie co - ja bardzo źle chodziłam na te nocki, za późno. I teraz widzicie - 4 dni i jestem już tak, że już prawie OK i na dniówki mogę iśc. A na te nocki nie mogę się przyznać bo nigdzie nie dostanę stałej pracy, a jak się nie przyznam to gdzieś dostanę - cały miesiąc na nocki i nikt mi pracy nigdy nie da. Takie życie :(

Gość osobaniewirtualna
Bo wiecie - niby wszystko ok. tylko jak sie przyznam do tych nocek i powiem o 8 dniach wolnego to wiecie ta firma wyjdzie na IDEALNĄ. A to jest takie kłamstwo. No to jedynie zostaje...milczeć. Nawet nie kłamać - milczeć. Bo wygląda jakbym nie wiem jak się tam obłowiła, a forsa cudem boskim i jeszcze straty na dobre 1000 zł z powodu BANDY CIEMNIAKÓW - ale niebezpiecznych. Dlatego to wszystko w dzień i gra. Ciągle wolne, żeby pracy stałej nie dostać i gra i trąbi zespoł kombi wiecie, a tak? Na nocki? Miesiąc? No to masa kasy. No - coś tam wydruku godzin też mam - dzięki Bogu. Dzięki Bogu.

Gość osobaniewirtualna
Kurde - patrzcie znowu nie pasuje. Zostaje milczeć o nockach i dniówkach. Albo powiedzieć prawdę, że na nocki i tyle godzin, grupa głupia...godzina co najmniej straty, jakieś debilne pomysły mieli i debilami byli. Zostaje mi SAMA PRAWDA w sumie bo na wydruku jest o której kartę podbiłam - i co? Bez sensu :(

Gość osobaniewirtualna
Wiecie co mi zostaje? Zwalić wszystko na transport - że w Polsce wszystko bylo idealnie, a na miejscu? Jakiś tam zdechły autobus, że tylko tyle godzin z mojej kwatery można było mieć, a że święta szły to nie zjechałam gdzie indziej bo umowa do Wigilii. No i to jest PRAWIE prawda. Ale co mam mówić? Że wszystko tylko ploty o tym kto co robił w domku? Tak powiem i tyle :(

JEZU KOBIETO TY MASZ ZDROWIE PISZESZ DUŻO DOKŁADNIE BEZ BŁĘDNIE PAMIĘTASZ O KROPKACH,PRZECINKACH MASZ ZDROWIE GRATULUJĘ JA TO BYM SPAŁA O TEJ GODZINIE ALE DOSTAŁAM OKRES I ZWIJAM SIĘ Z BÓLU ALE TY? NO MASAKRA JAKAŚ!

Gość osobaniewirtualna
No to musisz zrobić sobie jakiś okład. I Ci przejdzie. A najlepiej zjeść tabletkę. Tabletki są na wiele rzeczy. I tyle. Na coś i tak trzeba umrzeć. Choć nie powinno się przesazać z tabletkami - z wielu powodów. W każdym razie - jeśli jesteś katoliczką to możesz jeść tabletki gdy brzuch cię boli z powodu miesiączki, ale już np. antykoncepcyjnych środków nie możesz brać nie mając grzechu. I tu mamy pewien problem taki oto - że środki antykoncepcyjne nie powinny nazywać się TABLETKI bo tabletki bierzemy gdy coś nas boli, a środki antykoncepcyjne bierzemy bez wielkiego bólu. I co Ty na to? W języku polskim pełno jest takich rzeczy. Np. LEKARSTWO - takiego słowa nie ma już. LEKARSTWO na ból. Tabletka antykoncepcyjna - jakby coś kogoś bolało? Język polski jest beznadziejny - przykro mi :(

Gość osobaniewirtualna
Ja powiem wam zastanawiam się nawet - no ostatnio życie mnie zmusiło do zastanowienia się nad tym czy to ma w ogóle sens - ale katolicki kraj (???) i ANI SŁOWA o antykoncepcji. A w świecie są artykuły niekoniecznie w gazetach medycznych. No zła nazwa przydaje popularności TABLETCE ANTYKONCEPCYJNEJ. To nie jest lekarstwo. Np. w języku angielskim to się odczuwa, że to nie jest lekarstwo gdy się mówi, a po polsku to jest jak syrop. Ale lekarstwo jest na BÓL. No to mamy środek przeciwbólowy. Hmmm... coś mi tu nie gra - mimo wszystko :(

SAMA SIĘ SOBIE DZIWIĘ ŻE WDAJĘ SIĘ W DYSKUSJĘ ALE CI POWIEM TABLETEK ANTY NIE BIORĘ I BRAĆ NIE MAM ZAMIARU PO PROSTU NIE CHCĘ A NA TEGO RODZAJU BÓL NIE POMOŻE MI NAWET NOSPA MUSI SWOJE ODBOLEĆ I TYLE OD LAT CO MC TAK MAM

Gość osobaniewirtualna
No nie tylko wydaje mi sie, ze powinno sie więcej pisać o szkodliwości DLA ZDROWIA tej tabletki. Także psychicznego. O skutkach ubocznych. Ty nie bierzesz. Ktoś bierze. Już pomijając zagadnienia religijne. Np. masz wylew i bierzesz np. nie wiem no jakieś tam leki stałe, ale masz UBYTEK NA ZDROWIU i WSPOMAGASZ TO ZDROWIE. A co to jest tavletka antykoncepcyjna. Czy to służy polepszaniu zdrowia? No i jak długo. No to stałe lekarstwa przy stałej chorobie, a teraz czy stanem chorobowym jest stan brania tabletki czy stan bycia w ciąży. Ha! Oto jest pytanie - dosłownie. Co prawda przez ciążę też się można rozregulować zdrowotnie, ale mimo wszystko jest to stan naturalny - tyle można powiedzieć, a branie tabletki NIENATURALNY. I koniec :( No i w przypadku chorób przewlekłych tabletki bierzesz cały czas, a antykoncepcja? Brak ciąży - choroba przewlekła? Bez sensu zupełnie :( I tyle :( Pozdrawiam. ps. w każdym razie na świecie tu i tam wielkie gazety piszą o antykoncepcji i się nie nie zachwycają. Po prostu piszą. A tu? co tu piszą? Nic. Rok temu czytałam w którymś z amerykańskich tygodników wielkie artykuły o antykoncepcji. Tu nic nie było. Rok albo coś około. Może niecały rok.

Gość osobaniewirtualna
A nie sądzicie np;. że chłopak /narzeczony Kici powinien iść do lekarza i dostać jakiś zastrzyk? Może trzeba mu coś szprycnąc - na uspokojenie. Może do psychiatry powinna go kicia wysłać? Że stracili dziecko i sobie nie radzi. ? Jak uważacie.

Gość osobaniewirtualna
Wiecie co - może i dobrze że w Polsce nie piszą o antykoncepcji bo wiele bab by w Polsce z głodu zdechło. Zwłaszcza takich, że myślisz nie wiadomo co, a tu kurde jakby nie antykoncepcja to co by ta laska znaczyła w tym życiu. No ale jest ta antykoncpecja i jak chcesz tę karierę zrobić to ją zrobisz. Ale np. wpływ takiej tabletki na leczenie innych chorób. Np. bierzesz pigułkę a inne choroby. Przecież to są zmiany hormonalne w krwi, więc pierwsza leci krew i jej skład bo to od mózgu poprzez krew idzie. A ośrodek, który wydziela hormony miesiączkowe produkuje inne hormony i akurat to nie zachodzi nic na siebie. Już to widzę :(

Osobaniewi... Ty sobie dobrego psychiatry poszukaj Jesteś nienormalna nawet jeśli to głupie gadanie to i tak coś z tobą nie tak !!!

Gość osobaniewirtualna
No najbardziej się przejmę opinią WREdnEJ WANDY - naprawdę. :( Chodzi mi jednak o to, że pewne osoby powinny wiedzieć czy być świadome, że całe swoje wesołe i spontaniczne życie seksualne zawdzięczają pigułce antykoncepcyjnej, która - jak dla mnie - powinna być wydzielona z działki pt. LEKARSTWO. To nie jest lekarstwo. Jakie? Na co? I chodzi mi o to, że później ja muszę liczyć się z ludźmi, których sensem życia jest przyjemność seksualna i koniec, nie? Ponoszę przez nich straty finansowe, mam po prostu straty moralne o zdrowiu psychicznym nie wspominając - jest to najwyzsza ich życiowa potrzeba i ja mam się z tym liczyć, ale wiecie najwyższą potrzebą w pracy jest zarabianie pieniędzy i ODPOCZYNEK. Czy można odpocząc w takim towarzystwie? Nie. No to ja robię to samo :( Już nie , ale tak należy - naprawdę. W ogóle wiecie - kto to popiera tę antykoncepcję - tylko te wszystkie szmatławce , żeby to kupować i ...robić karierę. Bo same te baby wyłącznie na tym jadą gdyż każdy sie zastanowi nad tym po co to jest i jaki sens tego. No jaki? I wiecie - bo byłam w sytuacji, że dwoje wariatów założyło sobie obrączki żeby dostać pracę stałą w Niemczech, posługiwali sie mną jeszcze, ich życie seksualne hmm... no laski było rewelacyjne choć też nie wiem bo równie dobrze mogła jęczeć od okresu bolesnego. No ale... powie, że jedno mi w głowie, a jej było tak ciężko z bólu. Tylko co mi pierdzieli o swoim zmarłym ojcu. Po co? To miała męzowi opowiedzieć o swoim bólu. Naprawdę. To nie jest nic normalnego to życie oparte na antykoncepcji. W sumie jedynie można ją uznać jak rzeczywiście ciąża coś ci może zdrowotnie rozwalić, ale tak? Nie... to coś strasznego. A z drugiej strony ta sama osoba żyje bez zęba. Czemu sobie go nie wstawi? Młoda kobieta. Tego się nie zrozumie nigdy :(

Gość osobaniewirtualna
Wiecie co - nigdy się nie zgodzę z tym, że najważniejszy w życiu jest dobrze dobrany środek antykoncepcyjny bo to właśnie powoduje, że głowa jest mniej ważna wtedy niż np. (?) ZWŁASZCZA pochwa. Naprawdę. A jednak powinno być na odwrót. Nie jest to własnie jest to przez to, że mamy myślenie antykoncepcją. A jeśli nie ma takiego myślenia to głowa jest na swoim miejscu. A co jest najważniejsze w człowieku. Głowa, nie?

Wcale nie musisz się przejmować To była dobra rada To co pisałas wcześniej i co piszesz teraz to bełkot osoby chorej psychicznie Może jak zaczniesz się leczyć teraz to jest dla bicie jeszcze ratunek Powodzenia ci życzę Uciekam bo źle się czuje w obecności osoby niezrównoważonej psychicznie

Gość osobaniewirtualna
Mówcie sobie co chcecie - ja mam rację. Przez to w Polsce jest bezrobocie, a gdzie indziej nie lepiej. Nikt się nie uczy. Takie rzeczy. Bo jest antykoncepcja. Moje zdanie. Nikt nie myśli o jedzeniu. Teraz tez wszyscy na mnie bo mam gdzieś ksiązki ichnie - po pierwsze nie jestem filologiem ( po pierwsze nie mam ich gdzieś ale...) a po drugie i trzecie najważniejsze jest JEDZENIE. A książkami się nie najem. I tyle wam napisze. Może homoseksualista się nimi naje, ja nie. A głodna nie zamierzam chodzić - głodny powinien być homoseksualista, a ja będę głodna bo jestem uczciwa, a homoseksualista ma wartości i kucharkę, a ja nie :(

Gość osobaniewirtualna
Ja myślę WREDNA WANDO, że pierwsza ty się zgłoś do psychiatry bo...jesteś wredna. A człowiek powinien być DOBRY i mieć DOBRE SERCE. Dlaczego jesteś wredna? Na to odpowie Ci Twój prywatny domowy lekarz psychiatra. 🌼

Gość osobaniewirtualna
:(

Gość osobaniewirtualna
Ogólnie uważam, że najważniejsze jest w życiu wiedzieć skąd jestem i dokąd zmierzam. Jako człowiek. Wczoraj przechodziłam obok domu, gdzie urodziła sie dosyć znana polska poetka, która określiła czas jako - nie pamiętam - oddech zamknięty w perle? Coś w tym stylu. No też nie jest to prawda, ale ja uważam, że najwazniejszy jest CZAS. Bo człowiek w życiu cierpi i musi wiedzieć często - jak długo jeszcze, żeby wydolić, nie? I mieć to dobre serce - czymkolwiek ono jest. Inaczej stanie sie WREDNY. A cierpienia są rózne. I tyle. No ja też mam teraz cięzko, ale 1,5 roku i nastąpi koniec świata - no to wiem ile jeszcze i będzie lepiej. Tak mi się śniło , diabeł mnie porwał. Dlatego np. zastanawiam się czy Jania umrze czy dotrwa do Euro 2012. Moim zdaniem diabeł ją sobie ciachnie. Dziś własnie mnie obudził. Przeżyłaby, ale musiałaby coś zrobić - jak napisze to jej powiem co. Ale później chyba i tak w piec, chyba, że ją Bóg odpęta. Musi się nad nią ulitować. Inbaczej co zrobić z krokodylem? Wsad do piekarnika i tyle :( I cała jej rodzina to samo :(

Gość na jezdzca i od tylaska
TY JEBNIETA NIEZLE JESTES :o

Gość osobaniewirtualna
Spadaj gniocie chory na łeb :( Cześć 🌼

Gość na jezdzca i od tylaska
WYKURWIAJ JEBNIETA SUKO :o

Gość osoba jestes niesamowita
uwielbiam twoje teksty NAPISZ KSIAZKE KOBIETO KUPIE JA NA BANK

A dlaczego Wy wszyscy nie na temat piszecie? :D LOL Jak nie o okresie to o bezrobociu a ja pytam o sen mojego chłopaka który mógł mnie zabić!!!!!!!!!!

Gość do osobaniewirtualna
podaj namiary do swojego dilera