Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youre in the army now

80% jest do siebie podobna ale kazda mysli ze moze miec ksiecia z bajki

Polecane posty

Trzeba przyznac że sa nawet ladne ale jedna do drugiej podobna z urody (idziesz ulica mijasz patrzysz fajna laska idziesz 100 metrow dalej myslisz że to dejavu bo widzisz identyczna). Jest bardzo duzo ladnych dziewczyn ale kazda mysli że jest ladniejsza niż inne i kazda chcę miec nie wiadomo jakiego przystojniaka. To troche kuriozalne ;)

Chodzi oczywiscie o 80% kobiet :)

Gość faceci też są podobni
rzadko zdarza się jakiś boy-model z żurnala. Poza tym męska uroda nie podlega bezpośrednio kanonom: masz odstające uszy, ale łobuzerski uśmiech - i dla jakiejś dziewczyny jesteś przystojniakiem. Nie jest łatwo obiektywnie opisać, co znaczy przystojny facet, bo dla każdej to co innego. Kobiety już ocenia się bardziej jednolicie.

Czy pseudonim to fragment piosenki zespołu "Status Quo" ? To że kobiety ulegają modzie nie oznacza że są podobne, rzekłbym jedynie że używają tych samych kosmetyków i noszą podobne fryzury, nie są klonami i mają masę cech indywidualnych, ja np zwracam uwagę na barwę głosu.

Gość to znane prawo statystyczne
rozkład normalny Gaussa, krzywa dzwonowa :classic_cool:

80% magiczna liczba :D

Gość Nie umalowana :P
TO jedz do niemiec ;D tam będziesz miał różnorodne :P każdą inna :P nie będziesz narzekał ,że ładne :D a z ciekawości jak wygląda to 80 % identycznych kobiet??:)

Gość lena225
Zgadzam sie. Kazda mysli, ze jest ta wyjatkowa, kazda wmawia sobie ze ogladaja sie za nia tabuny facetow i ze wszystkie kolezanki zazdroszcza jej urody:D

Maja podobne twarze sylwetki wlosy, czasami patrzac na ktoras z Was, nie zaprzecze ladna dziewczyne, wydaje się że już kiedys się ja spotkalo. Jestescie BARDZO podobne do siebie :)

Może coś w tym jest ale nie czuje się wyjątkowa :P Przynajmniej pod względem wyglądu. Jestem bardzo drobną brunetką i też często z takim typem urody się spotkałam :D mało tego często się spotykam przeważnie poznając nowych ludzi ze zdaniem "jesteś podobna do mojej koleżanki" :D

do tego ta damska moda :D jak modne sa sukienki w kwiatki to wszystkie takie mają ... modne kurtki skórzane to prawie każda taką ma :D i tak jest ze wszystkim jeśli chodzi o mode :P

belka - trafiłaś w to 10% po prawej :D

Gość hehe kazda mowi ze akurat
jej facet jest ksieciem :D

Gość LUDZIE WAŻNE
you're in the army now ooooooo you're in the army - now 🖐️

nie ma co liczyć na cuda - 80% ludzi to przeciętniacy i dotyczy to wszystkich cech :classic_cool:

Gość żabkasklkrhd
no dzisiaj tez to zauwazylam, bedac w galerii :) na szczescie ja nie jestem w tych 80% - wyróżniam się, niestety brzydotą:P