Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszkokate

SZLAK MNIE TRAFIA ŻE MIESZKAM W TEJ ZASRANEJ WSI!!

Polecane posty

Gość serduszkokate

Razem z mamą i jej nowym mężem( mój tata nie żyje) przeprowadziliśmy się 4 lata temu z miasto do małej wsi, kupili tutaj dom. Postanowili że wyślą mnie tu do szkoły, po co mam się tłuc autobusami do szkoły w mieście. Zaczęłam tutaj gimnazjum, gdy tylko tutaj się przeprowadziłam osoby z mniej więcej mojego wieku wieku jak i w moim wieku zaczęły się mną interesować. Zauważyłam że to zjawisko występuję tutaj gdy tylko ktoś nowy się tutaj wprowadzi w przedziale wiekowym os 12 do 19 lat:/ Powiem krótko na początku w gimnazjum było ok, ale później wszyscy z klasy zaczęli mnie bezpodstawnie obgadywać, skończyło się na tym że w drugiej klasie nie miałam do kogo gęby otworzyć w klasie. Gdy tylko mama spytała się mnie jak w szkole ja kłamałam że super i w ogóle.Będąc w trzeciej klasie gimn. cieszyłam się że w końcu skończę to pieprzoną szkołę i pójdę do liceum w mieście. Mam super ludzi w klasie, jestem b. lubiana i jest w porządku. Obecnie jestem w 3 klasie liceum. Myślałam że będę miła spokój z moim starym towarzystwem jadnak niektóre życzliwe osoby zapisał się jako gość na nk w mojej klasie. Wiem że nie maja tam nikogo znajomego, a na zdjęciach na który jestem piszą złośliwe komentarze na mój temat. Jest mi b. przykro.Osoba która założyła nk nie chodzi do naszej klasy bo przeprowadziła się do innego kraju więc nie mam z nia kontaktu aby te pojebane osoby wyrzuciła z listy gości!!! Nie wiem co robić, boję się że przez te życzliwe osoby będę nie lubiana w klasie. Dlaczego to cholerstwo ciągnie się za mną?? Gdy stoję na przystanku widzę jak mnie obgadują . Gdybym mogła tylko cofnąć czas i nie wybierać tej zasranej szkoły na tej wsi!!! Macie jakieś rady dla mnie???

Gość sdferegdgfgrerrtg
zablokuj dodawanie komenatzry

Gość serduszkokate
u siebie w profilu już to zrobiłam ale w klasowej galerii chyba się nie da?

Gość serduszkokate
?

Gość No marna prowokacja, marna
Komentuja pod swoimi prawdziwymi nazwiskami?

Gość serduszkokate
niestety tak

Co za debilizm. Najlepiej olac sprawe, napisac im jedynie, ze wystawiaja sobie niezle swiadectwo tymi komentarzami, a gdyby posuwali sie za daleko, zglosic sprawe policji i tyle.

Gość serduszkokate
to nie jest prowokacja niestety Dzięki za radę zawsze to jakieś rozwiązanie:))

To nick z innego tematu, nie chcialo mi sie zmieniac ;-) Glowa do gory, podejrzewam ze obecna klasa nie przestanie cie nagle lubic za sprawa kilku durniow, ktorym sie tak bardzo nudzi w rodzinnej wsi, ze musza kogos poobrazac w internecie.

Gość wcale nie konicecznie
a nie mozesz do niej napisać na nk ? żeby usuneła ich z listy gości ? ew. napisz do administracji nk ;) uargumentuj dobrze to usuną.

Gość dunajeccckaaa
Napisz do administracji nk, opisz problem. Mi kiedyś pomogli.

Gość serduszkokate
spróbuję napiszę do nich może to coś pomoże

Gość Wcale nie koniecznie
ale musisz podać silne argumenty :D

Gość serduszkokate
postaram się bo mam już dość tych osób obgadują wszystkich którzy się tu przeprowadzą