Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnmmmiiii

facet i sylwester

Polecane posty

Gość nnnnmmmiiii

moj facet wlasnie dzisiaj ode mnie wyjezdza po 3 dniach bycia u mnie. Mieszkamy poltora godziny jazdy od siebie. On mowi ze przez nastepne kilka dni potrzebuje dla siebie wlaczajac sylwester. On mowi ze sylwester nic dla niego nie znaczy , ze sylwestra mozna sobie zrobic kazdego dnia. Poklocilismy sie o to. Jest mi strasznie smutno. On powiedzial ze wie ze ja mysle ze on gdzies idzie co jest nieprawda.

Gość nnnnmmmiiii
a jesteś ładny?

Gość nnnnmmmiiii
poważnie pytam. jesteś przystojny? jestem z Pruszcza.

Gość nnnnmmmiiii
no to sorry. nie wybrażam sobie żeby spędzać czas z kimś kto mnie nie pociąga. to jedyny warunek. chyba że jestes przystojny?

Gość nnnnmmmiiii
mam 14 lat

Gość nnnnmmmiiii
tamte powyzej to podszywy

Gość pleplepl
Nie dziwię się że ten chłopak byc może cie nie chce

Gość nnnnmmmiiii
co masz na mysli " nie dziwie sie ze cie nie chce"?? On wie ze ja tak mysle -ze "odwalil" kilka dni a on sie wsciekl ze tak mysle i ze nigdzie nie idzie tylko przez nastepne kilka dni chce przebyc sam.

Gość nnnnmmmiiii
mamy po 30lat , tak na marginesie

Gość bez_nicka_
Haha co za typ! :D Przeciez to smierdzi na kilometr. Pol biedy jak chce zachlac robaka z kumplami. Moze byc tak, ze spedzi go z jakas pannica :P A teraz sciemnial jej, ze na swieta jest u rodziny.

Gość nnnnmmmiiii
Z jakas dziewczyna to nie ale moze zostal zaproszony do znajomych do domu i nie chce mnie wziac.

autorko powiedz mu , że może jemu na sylwestrze nie zależy ale tobie zależy więc jeśli mu zależy na tobie to powinien brać pod uwagę też to co ty lubisz i chcesz a jak nie to niech spierrrrrrrrrrrrrrrr:) bo potem będziesz miała w domu egocentryka, który dalej będzie brał pod uwagę tylko swoje potrzeby i swój pogląd na wiele spraw

Gość regres...
topiki już z rana przeleciałeś ale filmik pasuje tutaj

Gość mi to smierdzi
a ja myslę że to smierdzi, tak naprawdę każdy chce spędzić sylwestra z ukochana osoba, proste, no chyba że nie jestes dla niego kimś waznym,kims na dłużej i tyle. Ja mam przyjaciela i mam podobna sytuację , w towarzystwo które idę nie mogę go zbrac więc jade sama i wiem że tez będzie tam jakiś singel,dlaczego tak jest? bo traktuję swojego faceta jako przystawkę, zreszta sama sobie odpowiedz, bedzie bawil się na bank, a pozatym mozesz ty mu zaproponowac wizyte u niego i zobaczysz co ci powie