Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina890

Nie jesteściedla nich najpiękniejsze i przestańcie się łudzić głupie pindy!

Polecane posty

Paulina, tak z ciekawości-w której się dziecko drogie dyskoteki urwałaś, że masz tak prostackie pojęcie o atrakcyjności? Wybacz, ale miniówka nie pomoże na krzywe nogi, a zgrabne są zgrabne nawet w maskującym moro.

Gość paulina890
Padam!! :-o

A dlaczego uważasz, że nie pomyślą o tym? Nie chciałabym Ci niczego zarzucać, ale Twój facet tak robi? Ogląda się za wytapetowanymi laskami i święcie wierzy, że one są takie z natury?

Albo by nie zrobił, bo podoba mu się, że mieszczę się cała na kolanach :) To, że ktoś tam ma jakieś ogólne gusta nie znaczy, że zaraz chce coś w partnerze zmieniać. Kości mi przecież łamać nie kazał, żebym nogi miała dłuższe (jest taki zabieg)-bo i tak proporcjonalnie są, a to, że sięgam mu głową do mostka, cóż-podobno ma to swój urok.

Gość paulina890
Fawila I wlansie ot o mi chodzilo. Wiedzialam, ze sie oburzysz. Niestety taka jest prawda, mocno wierzysz, ze jestes najpiekniejsza mimo ze lubi wysokie kobiety. Napsialam prawde, otworz oczy, jakby mial mozliwosc sprawilby ze bylabys wyzsza. A co do miniowek to facet zwroci uwage od razu an kobiete w mini niz w np bojowkach

Cóż, autorka chyba nie rozumie, że gust może się zmienić w momencie kiedy człowiek się zakocha. Owszem-nie znaczy to, że przestaje zauważać innych ludzi, ale partner, jeżeli to nie jest związek "na odwal się", będzie i tak najpiękniejszy. Przykre, że dziewczyna jest przekonana, że facet zmieniłby w niej to i owo-ładnych kompleksów można się nabawić...a potem wmawiać je na forum innym.

Gość paulina890
Fawilko On Cie po prostu kocha dlatego tak mówi. Facet lubiejący brunetki mający żonę blondynke, nigdy nie powie jej, że mu nie pasuje. Ale coz powodzenia zycze. Widac jestes szczesliwa i niech tak zostanie :)

Na krzywe nogi też? :D Nie oburzam się, tylko myślę logiczne, mam fajną figurę, długie nogi, ładną twarz-wyższe kobiety tych atutów niekoniecznie muszą mieć, a przecież nikt nie jest idealny i ja tego jestem w pełni świadoma. On przecież też-ale tak jak on i jego brzuszek są dla mnie najpiękniejsi na świecie, tak moja drobna postawa podoba się jemu. Nie wiem czemu nie rozumiesz jak zakochanie działają na percepcję piękna-to czysta chemia, człowiekowi zakochanemu, któremu podoba się partner do głowy nie przyjdzie, żeby coś zmieniać. Nie bazuj wszystkiego na jednym facecie, który się ślini na widok tynku na twarzy i każdego tyłka zakrytego spódniczką mini. :D

haha zalerzy z kim jestes czy z facetem na cale zycie ktory slodko klanie czy z z facetem ktory mozwi prawde ... taka prawda sa gusta i gusciki

Paulino, to, że jeszcze ktoś inny się może podobać, nie znaczy, że partner nie jest dla tej osoby najpięknieszy. Jasne, że trzeba mieć dystans do siebie, bo uroda nie trwa wiecznie. Za bardzo uogólniasz.

Tak swoją drogą-kiedy partner mówi "jesteś najpiękniejsza" na serio uważasz, że w myślach porównuje Cię do innych? W momencie kiedy to mówi (o ile nie jest kłamliwym palantem) jest to odzwierciedlenie tego co myśli. Wątpię, że zastanawia się jakbyś wyglądała z większym biustem czy porównuje do aktorki. Chociaż zdarzają się przypadki fundujące swoim paniom silikonowy biust na swoje urodziny...

Gość RTV i AGD
Wszystkie jesteście paskudne i koniec kłótni:P Najważniejsze też nie jesteście bo piwko z kumplem znajduje sie o wiele wyżej w hierarchi priorytetów. Chcecie być kochane to zafundujcie sobie bachora a jeżeli macie deficyt poczucia bezpieczeństwa wynajmijcie ochroniarzy. Jesteście dla facetów przedmiotami codziennego użytku tak samo jak oni dla was. Słowo miłość w waszym wykonaniu brzmi jak IX symfonia grana na grzebieniu....bez obrazy🖐️

Gość to chyba gorzej
dla facetów :)

Gość RTV i AGD
no raczej tak.

Gość tgv
ja nic takiego nie wygaduje, widocznie chłopa zmuszasz do mówienia tego i teraz masz problem, a masz bo kobiety lubią jak im sie komplementy prawi, wiec faceci mówią to co chcecie usłyszeć - nie zrzucaj winy na samców:)

Gość paulina890
tgv Wlasnie wyzej napsialam, ze moj facet mi mowi, ze jestem piekna ale nigdy nie powiedzial, ze najpiekniejsza bo tak nie jest A no i widzicie drogie panie jak mezczyzni sie wypowiadaja, ze mowia to co chcecie uslyszec

Gość mihkaaaduuo
może Ciebie okłamuje ja jestem bardzo ładna i gdy mówi mi, że jestem dla niego najpiękniejsza wiem, że nie kłamie faceci się ciągle za mną oglądają a jak Ty jesteś nieatrakcyjna to facet kłamie, cóż takie życie :P