Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auschwitz dlaczego

jak niemcy mogli zrobić coś takiego?

Polecane posty

Gość tego jezce nik nie ogladał
zdrowy naród to silny naród a silny naród jest niezwyciężony

ale tych z sonderkomando chyba zabijali po paru miesiącach pracy prawda? więc co im z tego co zatrzymali

Gość naród
i tak najgorsi są żydzi!!! nie ma większej zakały ludzkości niż syjonistyczne żydostwo!!! tylko poczytajcie te właściwe informacje, nie te wybrane przez żydowskie media a cała szopka z holokaustem to? a co z żydami sprzeciwiającymi się syjonistom? słyszeliście o takich? NIE! na onecie ani wp czy też interii o nich nie przeczytacie! trzeba znać dwie strony prawdy. by móc się wyrażać coś na dany temat, wiec czytajcie niezależne książki i prasę, bo za lat 50 historia będzie całkowicie przekłamana

Gość zal glupoty ffffeeeeeeeee
i po cholere o tym piszecie? :o

Gość a może wypuszczali
Sanderkomando?? Bartoszewskiego tez wypuścili w niejasnych okolicznościach.

Gość baronowa_to ona
pytalam o udzial Polakow... ktos wie? ja urodzilam sie w Australii wiec nie wiem ale ciagle o tym slysze

Gość naród
"to prawda i tragiczna prawda anie szopka idioto zapszany" taaa... a święty Mikołaj daje prezenty :D :D żal mi ciebie "znawco" prawdziwej historii

Gość baronowa_to ona
narod historia jest jedna, zrodla rozne, a ty skad masz pewnosc ze wiesz co tak naprawde sie wydarzylo?

baronowa_to ona pytalam o udzial Polakow... ktos wie? ja urodzilam sie w Australii wiec nie wiem ale ciagle o tym slysze jaki udzial Polaków w Auschwitz ? pewnie czytasz o polskich obozach koncentracyjnych ? a moze o kalanboracje ? ( był jakis artykuł na poczatku tego roku napisany przez jakiegos zydowskiego profesora na ten tamat ) to oczywiste ze Poalcy kolaborowali z Niemcami, dobrzy i zli byli po obu stronach barykady .. co nie zmienia faktu, ze jednak najwięcej jest Polaków wyroznionych tytułem Sprawiedliwych wsród narodów swiata... i tylko w Polsce za pomoc Zydom ponosiło sie zbiorowa odpowiedzialnosc

Gość a może wypuszczali
@baronowa_to ona Udział Polsków jako ofiary czy katów?? Bo jako ofiary to do 150tyś w samym Auschwitz, a jako kaci to być może były jakieś marginalne przypadki ale partyzantka się szybko z takimi ludźmi rozprawiała. I warto wspomnieć, że tylko w Polsce i Serbii nie powstały pro Niemieckie kolaboracyjne rządy a tak były w całej Europie nawet w Anglii.

naród "to prawda i tragiczna prawda anie szopka idioto zapszany" taaa... a święty Mikołaj daje prezenty żal mi ciebie "znawco" prawdziwej historii a jaka jest ta "prawdziwa historia " ??

Gość a może wypuszczali
W Angli było coś na wzór gabinetu cieni pod przywództwem John'a Amery, a przez ich zbrojne ramie Britisches Freikorps przewinęło się kilkuset brytyjskich żołnierzy

Gość karoolek...................x
pitolenie o szopenie ! i tak za mało elementu zlikwidowano - choc , przy tym padło wielu wartosciowych ! cóż ! straty są zawsze .I pisze to jako wnuk dziadków co w obozach byli

Gość baronowa_to ona
mialam na mysli udzial Polakow jako katow

Gość msza w radiu sie nie liczy
polacy mogli by wziąsc przykład z niemców tam budowa autostrad rozkręciła w latach 30 gospodarkę a w polsce jest odwrotnie hamuje sie gospodarkę przez zamykanie zakładów i prywatyzacje