Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

moja córka 2 stycznia skończy 5 miesiecy...i od jakiegoś czasu bardzo czesto robi kupki dziennir z 5 6 i nie wiem czy to normalne??wie może ktoś?? Czy powinnam wybrać się do lekarza?? :(

Gość podaj jej jakiś probiotyk
i do lekarza

Gość u nas tak było
jak wychodziły zęby :) Do dziś, a dziecko ma 1,5 roku, przed każdym nowym ząbkiem jest kilka luźniejszych kup więcej. A jeśli to biegunki to skonsultuj z lekarzem i podawaj probiotyki i dużo pić.

Ona na początku robiła bardzo luźne kupki...:| Teraz są bardzo często.. i nie są tak luźne jak na początku...

Gość u nas tak było
No my tych kup nie widzimy. Skonsultuj z lekarzem i będziesz spokojniejsza. Może coś dałaś nowego do jedzenia, może to wirus, może zęby. Można gdybać. Idź do lekarza i się poradzisz.

nie koniecznie lekarz,obserwuj.Mnie zaniepokoiły ostatnie kupkowanie mojego syna,przez miesiac miał normalne kupki na przemian z luźnymi,no i w święta okazało się,że 3 zęby się wybiły ;) probiotyk nie zaszkodzi,można też dać lacidofil-osłona przy takich biegunkach i kupkowaniu :P ale to już po konsultacji,bo nie wiem jak u takiego malucha z dawką,mój dostawał 1 kapsułkę a taki maluch chyba pół

Gość u nas tak było
Pisałam o tym w moim pierwszym poście ehh... czytacie wybiórczo