Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenkaa91

Tabletki antykoncepcyjne a wahania nastrojów

Polecane posty

Gość milenkaa91

Mam pytanie: po jakich tabletkach antykoncepcyjnych odczuwalyscie najwieksze wahania hormonow, a po jakich samopoczucie bylo w porzadku, bez zmian? Ja od prawie 2 lat zazywam Novinette i czuje sie po nich okropnie, niepohamowane wybuchy placzu, zlosc (bezpodstawne). Chcę zmienic na inne, po ktorych moje samopoczucie wroci (mam nadzieje) do normy. Z gory dziekuje za pomoc :)

Gość milenkaa91
wahania nastrojów miałam na myśli, a nie hormonów- mój błą

to moze stosuj nuva ring, ma bardzo mala dawke hormonow, wsadzasz to do pochwy i wyciagasz po 3 tygodniach.na mnie tylko micrigynon zle dzialal,reszta ok.polecam harmonet rowniez:)

Gość naatalkaa
Najgorzej było po jeanine, bo miałam wybuchy agresji bez większego powodu. Przerażało mnie to. Teraz biorę Midianę - odpowiednik Yasmin i jest w porządku, może trochę za szybko czasem wpadam w doły, ale ja przed tabletkami miałam ogromne problemy z wahaniami nastrojów, szczególnie przed okresem byłam okropnie nerwowa, więc ogólnie nie narzekam.

Gość Milenkaa91
dzięki, chociaż jestem zawiedziona że tak mało odpowiedzi. Lekarz zmienił mi na naraye, od polowy stycznia zaczne go brac i mam nadzieje, ze cos sie zmieni :)