Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

Gość Bo na ... mi pasztet
Do autorki a może nie którzy szukają kogoś jednocześnie normalnego nie tapety i nie baleronu bo tego hujostwa jest pełno. Nie mówię tu oczywiście o 30 latkach + bo to beznadziejna sytuacja. Po drugie jakoś wole poczekać i naskładać na nowe auto. A nie kupić 12 letniego trupa ;p tych co nie stać na nowe auta mówią że lepsze używane bo tańsze w utrzymaniu i nie trzeba serwisować a prawda taka że każdy by wolał mieć nówkę z salonu !! (to oczywiście przenośnia)

Gość w tym że do związku
tylko na seks jestesmy za brzydcy :D

Gość Brzydka dziewczyna
Nie, tu jest zbyt zabawnie, żeby stąd iść. :classic_cool:

Brzydka dziewczyna-A żeby z kimś sex uprawiać to trzeba z nim być?Po za tym już pisałem że nie nadaję się do związku tak samo jak wielu ludzi,którzy w tych związkach są.I są nie szczęszśliwi bo nie nadają się do związku.Zobacz ile jest kobiet co mają mężów i dzieci a mimo to mają ogromną depresję.Zobacz ile żonatych facetów pije z smutku.Zobacz ile jest samobójstw żonatych ludzi albo zakochanych.Więc cała masa ludzi nie nadaję się do związków,mimo że je tworzą i z góry wiadomo że będą nieszczęśliwi tak samo jak w poprzednich związkach.A sex to już inna sprawa,sex to natura a związek to życie i umiejetność życia z innymi,co jest trudne i dla samotników po prostu nie możliwe.Więc po co mam być nieszczęśliwy w związku?Lepiej być w miarę szczęśliwym bez związku.A masturbacja jakoś tam zastępuje sex,podobno jest nawet lepsza od samego seksu.Gdyby tak nie było to żonaci ani ludzie w związkach by się nie masturbowali.

balerony przrobic na salcesony a tapety na sztafety a te co dupy daja niech im cipska pozarastją oto 90% kafeteri

Gość Faith Hpoe Glory
W 2012 wywale kutasa przed dziewczyna, a ona mi powie co dalej.

a ja w 2012 co dziennie bede jebał dziewice i na kafie bedzie owiele zakompleksionych idiotek

Big Bleu Jest trochę kobiet, które chcą iść w związek opierający się tylko na seksie. W czym jest problem? A ile jest tych kobiet w %?Z 5% będzie?Jak już to będzie to max. Wiec takie kobiety są rozchwytywane na pniu,i pozostaję jedynie te które chcą żeby z nimi chodzić,wysyłać im durne miłosne SMS.Chidzić z nimi do kina,do restaracji i jeździć z nimi na wakacje.Albo na obiadki do jej mamusi.Przecież to nudne jak flaki z olejem.A w nagrodę to z litości rozkroczy ci od czasu do czasu nogi,po czym będzie coś za to chciała .To nie dla mnie,tym bardziej że by sobie na mnie swoje nerwy wyładowywała,ciągle zrzędziła a szczególnie podczas okresu,i zabraniała mnóstwa rzeczy.Więc po co mi takie kłopoty?

Gość Brzydka dziewczyna
Prędziej wywołają jakiś kataklizm niż Ci Bóg da babę w 2012. To nie wiesz jak to jest?? Jak się myśli, że się przytrafi nieszczęście - to się przytrafi. A jak się myśli, że się kogoś spotka - to się go nie spotka dopóki się nie przestanie intensywnie o tym myśleć. Sprawdzone przez, w zasadzie całą ludzkość. :classic_cool: No chyba, że będziesz się modlił. :D W dupach się wam poprzewracało, to tv internet i nadmiar wszystkiego, dostęp do wszystkiego was tak zniszczył. W czasach II wś faceci sobie w młodym wieku znajdowali fajne ładne kobiety, te im rodziły dzieci, i ci ludzie mimo wojny byli szczęśliwi.

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
"W czasach II wś faceci sobie w młodym wieku znajdowali fajne ładne kobiety, te im rodziły dzieci," w tamtych czasach 20 bez męza była by starą panną brzydulko :classic_cool:

Gość TAPLUZZ
Bagno i po to są konsekwencje >> możliwość wpadki, żeby się nie pieprzyć z kim chce kiedy chce. Hahah! Dlatego moim zdaniem stwórca tak urządził świat, żeby pokazać ludziom "hej, największego szczęścia doznacie tylko jak na poważnie będziecie z jakąś babą a nie dla samego sexu!"

Gość jajajajaja123
Kiedy wy spojrzycie prawdzie w oczy ?

Faith Hope Glory ja wiem że los mi pomoże w 2012 roku bo Bóg nie jest takich chamem zeby pozbawiać mnie prawa do szczęścia" a może Bóg pozbawia Cię nieszczęscia albo może widzi Ciebie w roli mnicha tybetanskiego, kto wie skąd myślenie, że dziewczyna to akurat da szczęście moze najpierw tzreba sie nauczyć być szczęśliwym sam ze sobą a potem wchodzic w zwiazki albo może byłeś w poprzednim wcieleniu paskudnym ruchaczem i w tym masz taką pokutę

Gość Brzydka dziewczyna
Nie o to mi chodzi. Co z tego, że mus, bo byłby wstyd ze staropanieńska skoro oni naprawdę byli szczęśliwi? Ba, oni są nadal ze sobą szczęśliwi i chętnie opowiadają o swojej młodości, nie tyle o wojnie, ile o swoim życiu, znajomych, związkach itd.

Gość jajajajaja123
Mam prawie 30 lat.Moglem się rozprawiczyć w wieku 15 lat z brunetką o miseczkach c . Jeśli w tedy tego nie zrobiłem to już tego nie zrobię.

TAPLUZZ-Bzdura,kiedyś kobiety były same z dziecmi i też było dobrze.Zresztą ja nie mam nic przeciw dziecią.Mógł bym na nie płacić i je wychowywać.Ale charakter kobiecy i jej postępowania by zniszczyły moją psychikę.Zresztą w Polsce i tak dzieci wychowują tylko i wyłącznie kobiety.Ojcowie tylko udają że też wychowują.Więc jaka różnica czy jesteśmy w związku czy tylko spotykamy się na sex?I każdy żyje sobie swoim życiem

twoja dupa nie zasluguje nawet na wibrator

Brzydka dziewczyna-Tak,właśnie dlatego byli szczęśliwi że szli na wojnę.Lepsza dla nich była śmierć,niż życie z kobietą,widać to po ciężkich walkach.Po za tym wtedy kobiety były inne,bardziej normalne i dla nich maż był ważny i nie służył tylko jako skarbonka i tania siła robocza,oraz jako ktoś na kim można wyżyć swoje niepowodzenia tak jak teraz się dzieje.No i się nie puszczały i nie przyprwiały rogów swoim mężom

Gość TAPLUZZ
kobiety be, no dobra ale skoro kiedyś były normalne to zastanówcie się co tak wpłynęło na kobiety. ja wiem co wplynelo swiat sie zmienil calkowicie przez ludzi odpowiedzialnych za telewizje prase i zdarzenia na swiecie typu rewolucja seksualna

Gość jajajajaja123
Kiedyś wcale nie było lepiej . Ludzie żenili się dla pieniędzy a nie z miłości.

Gość Brzydka dziewczyna
No teraz to już zakłamujesz. Szli bo je kochali i chcieli chronić swoje rodziny ale ty nigdy tego nie zrozumiesz tylko wyśmiejesz, bo ty nigdy żadnej kobiety nie kochałeś więc nie wiesz co daje takie uczucie, a poza tym myślisz o kobietach jak o kobietach z dzisiejszych czasów. Tapluzz ma rację co do przyczyny hehe.