Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

korjonos no ale powiedz mi tylko jedną rzecz ( pytam bo nie wiem a jestem ciekawa, byc moze o tym pisałes ) : dlaczego nie masz pracy ? jakiejkolwiek ? i nie pisz mi , ze jest to kwestia zaradnosci ..

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
"W 2012 roku przylecą do nas kosmici już są obo Jowisza" he he he Ty w ogóle wiesz jakie sa w kosmosie odległości? Jeżeli od jowisza do nas mają lecieć 2 lata to ile lecieli z innego układu/galaktyki? Co za bzdura :D

Bo zakład, w którym pracowałem został zamknięty i nie mogę znaleźć innej pracy. Nikt nie chce mnie zatrudnić.

Ale ciekawe jak te laski musiały się czuć jak dowiedziały że są chore na HIVa i że zarażał ich specjalnie.Oto przykład jak można sobie życie zmarnować przez sex.Więc w takich momentach się cieszą że jestem prawiczkiem.Przynajmniej teraz nie umieram na Aids

Skąd wiesz? Może kiedyś skaleczyłeś się o gwóźdź o który pół godziny wcześniej skaleczył się ktoś z hiv? Opluł cię ktoś krwią? Albo wydzieliną z penisa, pochwy, odbytu? Może kumpel z hivem zwalił konia w kiblu i nie umył rąk? Podałeś mu a potem dotknąłeś do rany albo spojówek czy innych wrażliwych części bez skóry :P Chodzisz do dentysty? Masz pewnośc że sterylizuje narzędzia?

korjonos Będzie prawie dwa lata. A jestem z małego miasta. no to trochę jest... a dlaczego w takim razie nie poszukasz gdzies indziej ? w większym miescie , gdzie jest większy rynek pracy i więcej możliwosci?

Ponieważ nie mam pieniędzy na start i jestem niezaradny, więc pewnie nie poradziłbym sobie w takiej sytuacji.

korjonos Ponieważ nie mam pieniędzy na start i jestem niezaradny, więc pewnie nie poradziłbym sobie w takiej sytuacji. byc moze.... a wiesz co to jest wyuczona bezradnosci i samospełniająca sie przepowiednia :)?

"Ja nie wiem jaki oni mają sprzęt. Być może lecą bardzo szybko" to sobie policz Odległośc jowisza od słońca 778 412 027 km Odległośc ziemi od słońca 149 597 887 km Odległość od słońca do najbliższej gwiazdy 40500000000000 km pojmujesz te odległości? A to przecież tylko najbliższa gwiazda

offerma-Sympatia jest dość skuteczna jak masz auto albo mieszkasz w dużym mieście bo mało prawdopodobne że jak jesteś z małej miejscowości to kogoś tam z niej spotkasz.Ja poznałem laski z sympatii to albo daleko mieszkały albo mi się nie podobały.A po za tym to masz w sumie rację że jest mnóstowo facetów na jedną kobietę,ale większość tam jest żonatych lub dla seksu.Albo są bardzo wybredni tak jak ładne laski.Więc jak nie szukasz piękności to masz szansę.Po za tym jest tam wiele lasek brzydkich co są już kilka lat zarejestrowane i mają mnóstwo wejść,czyli wybredne wyjątkowo i szukają księcia z bajki.Ale jak chcesz laskę to ja bym próbował na twoim miejscu,bo szanse chyba masz

Oni mają potężne możliwości Teraz to możecie się z tego śmiać ale jak już będą widoczni tak ze będzie widać kontury statku to przyjdą na myśl rózne filmy i pytanie czy chcą nas zniszczyć czy przekazać nam jakąś informację

To ja też cie zaskoczę pewną prawidłowoscią : wiesz dlaczego ludzie są biedni? Bo nie mają pieniędzy. Madre, prawda?

Więc musieli by lecieć z najbliższej gwiazdy 120 tys lat jeżeli 2 lata leca od jowisza. Jak można wierzyć w takie bzdury? Jaka inteligentna rasa wybrała by się w kilkusettysięczną podróż żeby tu przylecieć? :O Gdyby mieli możliwości to nie lecieli by 2 lata takie malutkiego kawałeczka. Typowa bajka rodem z faktu. "a zostanę urzędnikiem albo magazynierem" nie zostaniesz. Na urzędy jest pełno chętnych. Nie masz szans ze swoim doświadczeniem się przebić. Na magazyniera może o ile nie będzie kogoś z dośwaidczeniem w magazynie. Jak będzie to nie masz szans. ho ho ho

korjonos-A w PUP jesteś zarejestrowany? Po za tym nie myślałeś żeby się nauczyć jakiegoś nowego zawodu?Ja też byłem dość długi czas w PUP zarejestrowany,bo miałem robotę ale na czarno,i mnie z PUP skierowali na kurs i się nauczyłem nowego zawodu,i dzięki temu znalazłem robotę,na poaczątku tylko jako pomocnik,ale później sie nauczyłem fachu i teraz nie ma już takich wiekich problemów za pracą,od wiosny znów szukam nowej bo w obecnej to mnie szlak bierze

"jakbym miał szanse to nie byłbym 35 letnim prawikiem." jak byś szukał to bys nie był. Tak wyrywałeś żeby nie wyrwać.