Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

erma "normalny człowiek zaczyna po gimnazjum" nie mówię że kopulowali ale w ostatniej klasie podstawówki to się miało 15 lat już więc najwyższy czas żeby się chłopcy zaczynali dziewczynkami interesować. no to mniej więcej mowicie o tym samym wieku :)

Brzydka dziewczyna-Ty mówisz o zabawie w przedszkolu czy o normalnych związkach?Związek jest wtedy jak są jakieś seksualne zbliżenia,nie chodzi mi o typowy sex.Więc dzisiaj to jest chyba okres gimnazjum

Pieniądze są potrzebne, żeby spełnić podstawowe potrzeby człowieka. Dopiero jak będziesz mieć tę "podstawę", możesz isć dalej. A co do tego goscia - cóż, może ma kasę od rodziny, z urzędu albo "becikowe", jesli takie coś w GB jest.

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Myślałem, że ten ojciec 18 dzieci to jakiś muslim :D a tu niespodzianka. Gościu ma 25 lat a wygląda dojrzale. Nich będzie jeden ma dobre feromony. Ale laski też kretynki jak bez gumy idą spać z facetem i się masowo zapładniać dają. A podobno w naszym kraju to dno z antykoncepcją :D

U mnie w szkole jakoś nie było takiego "parcia" na zwiazki. I mam tu na mysli szkołę średnią. Gadaliśmy o sporcie i tv, o lekcjach, i tak ogólnie, ale dziewczyny były jakby tematem tabu. Nawet nie wiem czy ktokolwiek jakąś wtedy miał. Stare, dobre, normalne czasy, gdy dzieci były dziećmi.

Gość buzi buzi dla Loooserka
😘

dziewczyny niby te porządne dają się zarażać choremu na ejca czarnuchowi mają za swoje ja mam dobre serce i otulę ją nim ta która jest mi przeznaczona

W średniej to już ludzie mieli dziewczyny. W podstawowej to tylko na wycieczkach latali podglądać :classic_cool:

Simon Moleke wielki poeta miał więcej dziewczyn niż FGH. Swoją drogą jak to łatwo wyrwać natchnioną intelektualistkę albo wolontariuszkę na antyfaszystę roku, zdjęcie z lewackim betonem i bajkę o biednym murzynku. A potem krzyczeć, że prezerwatywa to rasizm. Niepojęte

Poleciały na niego tylko dlatego że jest czarny.I tylko dlatego.Jak by tego było mało to podobno były to dziewice i od razu weszły mu do łóżka na żywca,bez gumy.To jest hipokryzja Polek bo białemu to nigdy by nie dała dziewica na pierwszym spotkani.To chyba taki już rasizm polek do białych

My się w szkole nie wkręcaliśmy w klimaty damsko męskie. Nawet jezeli znalazły by się chętne dziewczynki bo byliśmy za niemiali

Przecież ci odpowiedział. NIe znajdziesz bo nie szukasz.

To poszukaj takich którym i ty będziesz imponować. Przecież to naprawdę proste. Nawet na głupiej sympatii, jak bys kupił abonament, wrzucił fotę i opisał co tam nie robiłeś albo robisz, to by się znalazły chętne. Nie jesteśtaki wyjątkowy offermo.