Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja90

Kto się mną zaopiekuje?

Polecane posty

'oczywiście piękne kobiety są również pewne siebie oraz mają swoje zdanie - nie wyobrażasz sobie chyba bycia "z klasą" będąc zakompleksiona' I powiedz dlaczego mi to sugerujesz, skoro dopiero co wyraziłam swoje zdanie? :) Podajesz jakiś argument, na który sam potem odpowiadasz ironicznie, sugerując że ja mogę tak myśleć. Chcesz mnie sprowokować, ale niestety nie każdego da się wrobić w takie cuda, ja to naprawdę dobrze znam :)

Gość układ międzyplanetarny
ludzie to"ironia"i nic w tym prowokatorskiego a ja niczym nie prowokuję , równie dobrze można by nazwać każda rozmowę "prowokacją" , bo wymaga odpowiedzi lub myślenia, prawda?

sugeruję pewne sprawy , bo nie wiem z kim mam do czynienia - normalne badanie , bez żadnego nacisku ani braku opcji mylenia się

dlatego prawdopodobieństwo trafienia w kogoś prawdziwymi przesłankami o osobie jest takie samo jak nieprawdziwymi mimo , mimo że każdy może im zaprzeczać

Gość zdegustowany podglądacz
Do Opiekuna Ejże, ejże, młodzieńcze, czy ty aby nie za bardzo uwierzyłeś w siebie ?:) Powiem tak : nie drażnij pana, bo włączy drugi bieg i oskrobie cię z tego samozadowolenia w tri miga ;) Rozłoży ten twój pełen samouwielbienia ( ale co gorsze też USZCZYPLIWOŚCI !!! :)) tekścik na czynniki pierwsze i ukaże ci, żeś "nieokrzesany kołek" ;) Prosiłem o teatr a nie wykład ( nie najwyższego zresztą lotu ) na temat tego, co ci się wydaje ;) :) Mówisz, TEATRU NIE BĘDZIE, dobrze, przyjmuję to do wiadomości, z pokorą jeśli taka potrzeba ;) ale resztę wywodu to proszę zabierz sobie bo tylko do niepotrzebnych złośliwości prowokuje ;) p.s. A ZŁOŚLIWY TO JA BYĆ POTRAFIĘ, OJ POTRAFIĘ ... ;):)

Drogi podglądaczu] Zaproponuję Ci przeczytać po wtóry wpis mój i zmienić interpretację na bardziej prostą: "Nie każdy lubi wykładać przed publikę swych uczuć" oraz "Po cóż nam zbędne złośliwości i podszywki" Do samozachwytu daleko mi bardzo. Dla autorki staram się zmienić w balsam. A czy zainteresowana dostanie od niego uczulenia? Nie sądzę. jestem "hipoalergiczny" :) Tak więc nie doszukuj się choćby cienia złości czy docinek. Z mojej strony takowych nie było, i byłbym rad, abyś i Ty swoje dla siebie zachował, gdyż w jednym poście 5 razy mnie ubodłeś. p.s. Fakt, widać w każdym wersie. A z faktami ja nie dyskutuję :) Pragniesz głębszej rozmowy? Problemu nie widzę, ale nie o "struganiu", to nie konstruktywne.

Gość zdegustowany podglądacz
Synku, synku ;):):) Twój tekst do mnie ( rzeczony tekścik ) może być albo prawdą albo kłamstwem. Jeśli jest KŁAMSTWEM ( napisałeś coś, w co naprawdę nie wierzysz ) oznacza to, że masz jakiś problem ze sobą i wizyta u psychologa ( może być przyszłej pani psycholog ;)) jest jak najbardziej wskazana ;) Jeśli jest PRAWDĄ ale jak stało się to w naszym przypadku, budzi kontrowersje interpretacyjne, oznaczać to może, że ALBO TY NIE WIESZ, CO PISZESZ ALBO JA NIE POTRAFIĘ TEGO POPRAWNIE ZINTERPRETOWAĆ. ;):):) Nie ma innych możliwości :) W przypadku pierwszym wychodzi na to, że pleciesz trzy po trzy nie do końca to kontrolując ( zdaje się przyzwyczajony do bezkarności wśród GAWIEDZI RZEKOMO URZECZONEJ TWOIMI ZDANIAMI ZŁOŻONYMI Z NUTKĄ POEZJI ;)) i nie reagującej na ich prostacką treść ;) W przypadku drugim wychodzi na to, że to JA JESTEM ZBYT GŁUPI ABY ZROZUMIEĆ GŁĘBIE TWOJEGO TEKSTU. ;) Jak sam widzisz to istna KWADRATURA KOŁA ;) Tu nie ma dobrego rozwiązania, bo co to za dobre rozwiązanie, w którym jeden z rozmówców ma uchodzić za głupca ? ;) :) Chłopcze, ja ci dałem szansę na honorowe wyjście z tego impasu ( no chyba nie chcesz skończyć jako oficjalnie nieokrzesana, zadufana w sobie, upajająca się własnymi słowami nijakość ;) w wolnych chwilach robiąca za głupca ? ;):) ) a ty zamiast przeprosić za niefortunne sformułowania, PRZYSYŁASZ MI .... BARDZIEJ UPROSZCZONĄ INTERPRETACJĘ SWOJEJ WYPOWIEDZI !?;):):):) Chłopcze, chłopcze;):) Dobrze, Nowy Rok się zaczął a więc zróbmy tak :) Tu udajesz, ze tego nie czytałeś, a ja nie piszę drugiej części ;):):)

Moim zdaniem Podglądaczu dopuszczasz się zbędnej nadinterpretacji, rodząc niepotrzebne problemy :) Pozdrawiam Dorosłego :)