Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja90

Kto się mną zaopiekuje?

Polecane posty

Gość plepleple
Alicja , napisz coś jeszcze tak ładnego jak wczoraj , jestem facetem jakby co :)

Gość układ międzyplanetarny
no tak , łatwiej jest zmienić słabego kierowce niż samochód

Gość plepleple
z mercedesów to najwyżej taka nóweczka sportowa , coupe , a tak to nie wiem czemu ale mercedesy to strasznie brzydkie są . wogóle te niemieckie wozy to ...

Gość plepleple
a. robię doskonałe masaże b. jestem dla innych psychologiem. w tym kierunku też się kształcę. c. mieszkam z widokiem na morze. d. kocham morze, w jego pobliżu się wychowałam e. jestem związana z muzyką 2. a. marzę by ktoś mi zrobił masaż. tak dobry jak ja potrafię zrobić. ewentualnie leszpy b. tęsknię za kimś kto opatrzy moje stłuczenia. rany chyba się już zabliźniły. self-healing naprawdę działa c. nad morze chadzam sama d. nie mam ani jednego plastra w pobliżu. d1. całe szczęście że nie stosujesz antybiotyku. bo ja też go używam. e. ubóstwiam szept Czy wiesz, że moimi oczami da się panipulować? W każdym miesjcu na ziemi są inne. Ich kolor mnie zaskakuje. Ale zawsze najładniejsze są w Polsce. A najładniej błyszczą w towarzyst to o to mi chodziło , :)

Ach, cóż... nic nie poradzę na to, że lubię gdy facet jest dobrym kierowcą. Może i łatwiej zamienić słabego kierowcę niż samochód, ale za to jakie korzyści czekają tego, kto jest dobtym kierowcą! Wtedy juz tylko zmieniamy samochody ;)

ale mercedesy przynjamniej są wytrzymałe jak zdrowe rumaki

Gość plepleple
Alicja , powiiedz , zrobił ci ktoś taki fajny masaż stóp ? ja mam na tym punkcie hopla , tzn robienia :)

zgadza się - pewnie znosić tyle mógłby tylko wytrzymały facet

Gość plepleple
facetem już mówiłem , coś tam pisałąś o swoich preferencjach , to niestety się nie zgadza , zresztą i tak wracasz na wyspy :(

Miałam masaż stóp dwa razy w życiu. Nie był on idealny, ale masaż stóp ogólnie bardzo lubię. Następny fetyszysta kobiecych stóp?

Plepleple ;) pytam, bo byłam ciekawa co odpowiesz, nie wiem co do tego mają preferencje ;) ;)

Gość plepleple
ująłbym to inaczej , jestem fetyszystą całego ciała kobiecego , na to się zgodzę :) tu chodzi o przyjemnośc jaką daję kobiecie

No cóż, chyba każdy mężczyzna może określić się mianem fetyszysty kobiecego ciała. Jesteście bardziej wrażliwi na piękno, taka natura :)

Gość plepleple
w tym jest cała przyjemnosć , że kontrolujesz tą sytuację , widzę , jak kobieta reaguję i to mnnie nakręca :)

Plepleple, jesli oczekujesz, że walnę tu erotyczny esej obfitujący w kobuece uniesienia - to nie ten adres (to tak odnośnie Twojej prośby).

Gość plepleple
jak wnioskuję masz 20 lat i już sama tak daleko od domu to faktycznie jesteś silną osoba

Gość plepleple
he:) erotyczny esej ? dobre , chociaż , kto wie to mogoby być ciekawe :) chodziło mi raczej o to co pisałaś . o oczach , o morzu i takie tam ...:)

No cóż, chyba każdy mężczyzna może określić się mianem fetyszysty kobiecego ciała. Jesteście bardziej wrażliwi na piękno, taka natura piękno to pojęcie względne , zwłaszcza gdy dotyczy ciała

Oczywiście, że pojęcie wzgędne. Jednak moje pojęcie piękna kobiety sprowadza się do stwierdzenia, że każda jest piękna, lecz nie każdna zadbana. Mężczyźni doceniają piękno kobiety na tyle na ile one pozwolą. Plepleple - każde słowo najpierw wymaga stymulacji.

Gość plepleple
w złą stronę cię zastymulowałem ? ;) może trochę ;)

Oczywiście, że pojęcie wzgędne. Jednak moje pojęcie piękna kobiety sprowadza się do stwierdzenia, że każda jest piękna, lecz nie każdna zadbana. Mężczyźni doceniają piękno kobiety na tyle na ile one pozwolą. usprawiedliwiasz przed sobą swoje wady lub niedoskonałości wrzucając do wora wszystkie kobiety? nawet te , które z pięknem nie mają nic wspólnego? ciekawe poza tym mężczyźni doceniają piękno kobiety tylko wtedy , gdy ono istnieje

Właśnie odwrtotnie Ukladzie, to kobiety usprawiedliwiają się przed sobą - 'nie urodziłam się piękna, nic już z tym nie zrobię', odpuszczają sobie nie rozumiejąc że piękno wymaga pracy nad samym sobą. Masz wybór - być piękną lub nie :)

Gość plepleple
kim ja włąściwie jestem ? nigdy się nad tym nie zastanawiałem , można tak poznać samego siebie ? chyba każdy uważa się zalepszego niz w rzeczywistości . trudno to tak poowiedzieć .

wiesz , czasami nawet praca nie pomoże ani operacje za miliony - charakter kompletnie redukuje to pierwsze , a wtedy żadna praca nie pomoże i żaden psycholog

Gość plepleple
ach wogóle :) no to faktycznie :0

Gość plepleple
właściwie to chyba można było by mieszkać gdziekolwiek, to raczej liczą sie osoby z którymi przebywasz , czy morze czy góry to, nie jest takie wazne