Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość O JA NMG
TELENOWELA...

Gość smilebaby29399
na tle waszych wypowiedzi i zdolnosci do rozumienia przyczynowo - skutkowego, moj rozum to 10 tomowa encyklopedia, eot.

Gość milowawolastalowa
pannica ta prawdziwa "same podszywy moja ostatnia wiadomosc to ta ze jade , nic wiecej nie pisalam od tamtej pory nawet czarny nick to nie ja , opisze wszystko jak wroce do domku narazie jestem u mamy i wpadlam na kompa zrobic szybki przelew i wracam do kuchni , pozdrawiam oczekujcie mnie kolo 22 , 23 wczesniej na pewno mnie nie bedzie aa i zaczernie wtedy jakiegos logina pozdrawiam " a pozniej przeczytajcie 6 bodajze strone i moze w koncu zrozumiecie, tepe strzaly, ze "spod" to autorka nie podszyw. nara!

Gość puciek798766
jesli jestescie na tyle debilami ze w to wierzycie to gratlulacje 10 tomowe encyklopedie i inni idioci

Gość puciek798766
tak miala napisac kolo 23 !!!! a dawdziescie minut pozniej pojawia sie nick - pannica spod budki hhhmmm? ktos tu jest nie ogarniety chyba tak?!?!?!?!?!

Gość taka niedobra
pannica i jak się czujesz? co porabiasz?

Gość no i po temacie:((((((((((((((
szkoda...........

Gość andzelllllllllaaaaaaaaaaa
a d upa tam.

Gość dropsiki
Najwiekszy głupol to smilebaby29399

nie bede sie tutaj tlumaczyla czy jestem podszywem czy nie mysle ze Ci co maja wiedziec ze autorka to ja to wiedza a ci ktorzy nie wierza zegnam skad sie wam wzielo ze 20 min po tym jak napisalam ze bede o 22 23 lepiej bylam juz pod czarnym loginem spod spojrzcie na godziny bo bylam 2, 5 h pozniej mam sie dobrze widzialam sie z nim bo znowu przyjechal i wstyd mi bylo przed sasiadami wiec go wpuscilam, znowu te same bajki jutro chce mnie wziasc do mechanika i na konfrontacje na ktora nie zamierzam jechac , przez faceta nie zrobie z siebie kretynki chociaz bliska juz temu bylam , dzownilam z 5 razy na domowy te pizdy ale odbierala kobieta caly czas za 4 albo 3 razem odebralo dziecko :/ milej nocki zycze i przestancie sepkulowac

Gość Studenteczkaa
A może nie powinnaś go tak zdecydowanie przekreślać? Nie mówię, że jest w porządku, ale może faktycnie Cię nie zdradził? Strasznie zagmatwana sytuacja i domyślam się, jaka możesz być teraz zagubiona...

Gość kątem oka
a to pi^^a wyjdzie jeszcze ze ma dziecko i męża a pruć jej sie na boku chciało no to mogłoby się zgadzać czemu ten Twój nie odpuszcza , bo wie ze z tamta nic nie bedzie w sensie związku

Gość Malenka etoile
AUtorki ja tam wierze po stylu pisania poznaje ze Ty to Ty a przede wszystko po treści trzymaj się i nie daj mu się to najważniejsze teraz

Gość Studenteczkaa
Moim zdaniem Twoja mama ma rację. Zobaczysz sama czy jest w stanie udowodnić Ci swoją wierność, a dopiero po tem ocenisz czy jest skończonym ch**jem czy możesz mu jeszcze zaufać. Trzymaj się!

Gość ksedjfoierufoiewajf
ludzie!!! nawet jesli on utrzymuje,ze to nie zdrada to czemu pierwszy jego tekst "bo sie mnie uczepila"/ tak nie odpowiedzialaby osoba, ktora tylko pomagala koledze ukryc zdrade;.. poza tym powinien walnac focha,a nie udowadniac, co chce udowodnic? niby tylko winny sie tlumaczy, chociaz, moze i lepiej sprawdz,ale dla mnie 90%zdrada.

hej pannica znow jestem dzis nie mialam czasu widze ze jakos sie trzymasz.... nie wiem w koncu co i jak z tym mechanikiem i w ogole... ale daj mu szanse jak naprawde nie zdradzil niech ci to w jakis sosob sprobuje udowodnic niech udowodni ta jego milosc i wiernosc... sama nie wiem, ja tez bym nie wierzyla..... swojemu nie nie wierze chodz do niego wrocilam ale sie stara.... zareczyl sie i w ogole ale to juz nie to samo.....

Na mechanika za późno, można było z rana jechać do dowolnego przez siebie wybranego i poprosić o sprawdzenie klocków - do teraz to zdążył 10 razy wymienić :/

kochana ja nie mam sily by cos zmieniac za duzo przezyla... z nim i bez niego... nie mam oparcia w rodzinie mam tylko jego i siostre... byl ze ma w najtrudniejszych chwilach w zyciu.... wiele opisywalam w watku "kacik kobiet zgwalconych" ale to jest malo waznee.... Ale napewno chce sprawdzic jego wiernosc za pomoca tego nk xd

Gość a ja wam powiem jedno...
czytam topik od samego konca i powiem jedno KOCHANA NIE PODDAWAJ SIE W POSTANOWIENIU. facet ktory nie ma nic na sumieniu nie zachowuje sie tak, nie tlumaczy nie prosi, nie chce za wszelka cene pokazac jaki to on niewinny. a twoja mama widocznie sie do niego przyzwyczaila... i dziwne ma podejscie.. tak uwazam!

Gość pupencja ja mam do Ciebie słow
Słowo dygresji: Kiedyś robiłyśmy razem jaja z gostkiem, co tłustej dupy szukał z Warszawy:D To ty? Zaczerniłaś się? Dobry nick i stary. Pierwszy raz Cię spotykam, jeśli to Ty... pozdrawiam🌻:D

Gość pupencja ja mam do Ciebie słow
...eee, jak masz 33 posty, to nie Ty:( Szkoda:( 🖐️ To było dawno: 1,5 roku temu

Nie, to nie ja... Ja się zaczerniłam chyba przedwczoraj i sobie pierwszy lepszy nick wybrałam :)

Gość co jest ?!?!?!?!?!?!?!?
pannica się nie odzywa, bo pewnie lekcje odrabia na poniedziałek, a może pogodziła się z( wymyślonym) fagasem i czasu nie ma, bo z wyra nie wychodzi hehehe

Gość gościufajny
autorko daj znak co jest ?