Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość Hej dziewczyny kochane
Ana do niego ciągle jakieś wypisuję. Napisałam ci na maila dlaczego. Tylko,że nie wiem jak się wtedy zachowuje,jak traktuje je. On nie chce mówić i ukrywa wszystko więc myślę,że coś może być. Ograniczę się jednak do ciebie:)

Gość taka niedobra
hej dziewczyny kochane-oszalałaś??!!! co robisz szukasz problemu. widac za dobrze ma. jak można tak poprostu oddac swojego faceta obcym kobietom , żeby z nimi romanse sobie urządzał????? OSZALAŁA!!!

J rozumiem ale kobietki są różne:) ja wróciłam do swojego po roku:)

Gość łłokietka
tez uwazam,ze to glupota. nie kuś losu

Gość malagaaaaa
minęły dwa lata a on ciągle do mnie dzwoni i pisze:\ nie wrócę, nie zaufałabym mu

Przynajmniej będę wiedzieć. Ostatnio często wychodzi do kolegi Dziwne to dla mnie bo nigdy za bardzo się nie lubili. nie mam pewności czy to faktycznie kolega,a nie jedna z takich pańci.

Gość puzzlee
UUUUU... Stara .... przeczytałam to wszystko od 2 h siedze jak wmurowana. Masz naprawde JAJA !!! Moja kupela jak namierzyla swojego kochasia na zdradzie zrobila mu piekło na ziemi...nie potrafil po 5 latach k* wa powiedziec ze jest tak i tak.Jest tyle tchórzy... Najbardziej mnie dziwi w takiej sytuacji postawa. ze probuja cos ugrac tak klamac.. w tym momencie wychodzi wszystko... malutki,tchórzliwy, zakompleksiony,kłamliwy palantunio.. Zero szacunku k* wa ... Wolę najgorsza prawde z ust partnera niz klamstwa. Trzymaj sie :) jestes silna szybko sie wylirzesz. A na Nowy Rok życze Ci zaje..tych wakacji, spokoju ducha, samorealizacji, uśmiechu ! I wjo Kobieto masz w sobie Siłe!!!!!

JA kusze los? Facet całymi dniami ze mną nie rozmawia,bo jest zajęty pisaniem z kimś. Kiedy pytam z kim,mam aferę. Mam siedzieć na dupie i się na to godzić? Jeśli coś będzie na rzeczy przynajmniej mu udowodnię i nie będzie dłużej ze mnie wariatki robił.

dochodze do wniosku ze NIE MA na świecie fsaceta który nie skorzysta z okazji "popisania" sobie chociaz sprosnych sms;/ ich to dowartosciowuje;/ mpj kiedys na nk "flirtowaL" sobie z laska ktora miala wtedy 16 lat, w pracy sie poznali, bo jej mamusia szefowa restauracji i pomagała czasem w weselach. Jakies niewinne zaprosznia na wycieczki i takie tam. Awantura była nie z tej ziemi. Rozstalismy sie wtedy....Pozniej powiedzialze on z nia nic nie chciał, tylko tak sobie chciał poflitrowac....

pestka dyni- taa każdy tak mówi:) chyba nie wiedział już jak ma się bronić:) ale to wszystko to prawda, zaczynam powoli wątpić, że istnieją jeszcze faceci, którzy są w porządku wobec swoich partnerek..:(

Gość wiesz, mała
ty masz obsesję. Niczego nie wiesz, ale koniecznie mussz postawić na swoim. Przerost ambicji, zero dojrzałości:o A jeśli on cie nie zdradził? Jeśli to szereg zbiegów okolicznośći? Pochopnie przekreśliłaś tego faceta. Jak małolata właśnie. Być może właśnie twoje urojeniaskrzywdziły go na resztę życia, ale cóż: twoje EGO to centrum wszechświata. Zaślepiłas się:(

Ale to ze facet zachowuje sie jak gówniarz to oczywiscie dobzre?! My amy byc te madre ulozone mleczarnie, a oni biedni niech sie ciesza zyciem...;/

Gość smilebaby29399
autorko, trzymasz się? jak sie czujesz?

Gość Puckowa
Hm,różne rzeczy się w życiu zdarzają, ale mam nadzieję,że to prowokacja. Czasem wstyd mi, że tez jestem kobietą :|

śledze ten watek od poczatku i nie rusza mnie bo nie zdziwi mnie juz nic... moj chlopak z ktorym bylam 5 lat od ponad roku mial inna na boku o tyle gozej ze to nie chodzilo o sex tylko on sie poprostu w niej zakochal a ze mna byl z litosci i przyzwyczajenia od dawna cos podejrzewalam a ta jego suka wstawila kiedys na fotke ich wspolna fotke ale zaraz usunela a on sie wypieral ze napewno to nie byl on.. heh chlopaki to sa takie scierwa ze sie brzydze nimi.

Gość scalak to scalak
"Jeśli to szereg zbiegów okolicznośći?" Szeregiem zbiegów okoliczności miał kobietę wpisaną w tel. jako "Paweł" i odpisywała mu per "Madzia" :D Litości!

Gość dewe
TO JEST JEDNA WIELKA POROWOKACJA. PIERWSZY WPIS NA TOPIKU POCZYNILA ....pannica spad zielonej budki " walne jakas scieme mojej i bede za godzien a ty jaka scieme walnalas?? " takie esa mial w wychodzacy do UWAGA - Paweł praca rozj**ie go jak wroci A WY SIE DALEJ PODNIECACIE WPISAMI SPAD

Gość koferta
pierwsza była spad reszta to podzywy i spod

Gość smilebaby29399
koferta, dewe - jak poczytacie caly topik to zrozumiecie dlaczego teraz jest spod a nie spad:)

Gość taka niedobra
teraz to już sama myślę, że to prowo. Atak to przeżywałam

Gość Gjkrdcxay
Pisze spod bo spad jakiś ham zaczernil a co do tego ze to autorka nie mam żadnych wątpliwości widać po stylu pisania i niczym nie różni się od pierwszych wpisów

Gość koferta
Przeczytałam dokładnie pierwszy wpis umieściła spad ostatni spod

Gość smilebaby29399
matko, to przeczytaj jeszcze srodek topiku i nie tylko to co autorka pisala, i zrob to ze zrozumieniem bo widze ze z tym u ciebie kiepsko

Gość wedyjka
smilebaby29399 - ścierwo z ciebie!!!

Gość wedyjka
DO smilebaby29399 ....u ciebie za to kiepsko ze wszystkim. Nie czepiaj się suko.....

Gość koferta
TO TY PRZECZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM smilebaby29399 ŻYCZĘ CI ZDROWIA BO NA ROZUM ZA PÓŹNO.

Gość taka niedobra
Dziewczyny dajcie idiotce spokój, pozjadala wszystkie rozumy i teraz sie nimi dławi.

Gość łłókieteka
scalak to scalak ona jego miala wpisanego jako madzia!!! ta kochanka! a on ja jako pawel!! kretynko