Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oNa sAma01

powinnam z nim byc?

Polecane posty

mam problem nie wiem czy byc ze swoim chlopakiem. w skrocie to wyglada tak. poznalam go na imprezie u znajomej. on byl sam ja tez. bardzo mi sie spodobal wygladal jak moj ideal. widzialam jak mnie obserwuje ale nie podchodzil wiec ja sie odwazylam. zapisal moj nr chwile pogadalismy i ja odeszlam. pozniej pisal do mnie codziennie mowil mile slowka ze jestem jego wymarzona dziewczyna i to on staral sie o mnie. wkoncu zapytal sie mnie czy zakocham sie w nim i czy jest szansa zebysmy byli para. zastanawialam sie dlugo ale powiedzialam ze tak i pocalowalismy sie pierwszy raz predej na to nie pozwolilam chodz on chcial ale dla mnie to bylo cos waznego heh. spotykalismy sie prawie codziennie. przychodzil do mnie rozmawialismy przytulanie calowanie itd. fajnie mi z nim bylo, az wkoncu powiedzial ze boi sie mnie ranic nie wiedzialam o co chodzi ale nie chcialam rozstania bylam zdezorientowana i staralam sie do tego nie dopuscic. i ok dalej bylismy razem, on twierdzil ze jest prawiczkiem ale ja dowiedzialam sie od jego kolegi ze nie. ze robil to dziesiatki razy z przygodnymi laskami, zdenerwowalo mnie to i zerwalam z nim. on mowil ze ten kolega klamie i ze to nie prawda. prosil mnie o szanse wiec wrocilam do niego ale nie uklada sie nam. on twierdzi ze poczeka na seks ale dochodza mnie plotki od jego kumpli ze nie wie czy sie wkoncu doczeka. nie wiem czy zalezy mu na mnie czy na seksie ze mna. jest ch*lernie zazdrosny o mnie, czuly i opiekunczy jak na 18 letniego chlopaka ale czesto slysze dziwne plotki. boje sie ze jak pojde z nim do lozka to pozniej mnie zostawi. nie wiem co mam robic. nie moge go rozgryzc przy mnie jest idealny ale z opowiesci swoich kumpli to babiarz. jeden jego kolega powiedzial mi ze po pijanemu mu powiedzial ze jest ze mna ze wzgledu na wyglad dla bajeru przed kumplami no on temu zaprzecza ale sama nie wiem w co wierzyc..

Gość Rozczarowana po raz enty
zostaw go!

nie sluchaj kolegow,tylko gadaja glupoty. pewnie,zeby nie wyjsc na ciote nagadal im ile to dziewczyn nie zaliczyl..a jak pytali o ciebie,to przeciez nie bedzie im mowil jak cie kocha,bo to niemeskie,wiec jak to na macho przystalo walnal,ze dla szpanu.