Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błażej

Ból zatok-leki bez recepty

Polecane posty

Gość Błażej

Witam, od dawna bolą mnie zatoki ale nie tak intensywnie tylko tak lekko. Cały czas czuje jakby nad nosem lekki ból, towarzyszy mi on ciągle nasila się przy pochylaniu wtedy czuje jakby coś przelewało mi sie i jeszcze bardziej uciskało trudno to opisać. Szukam leków BEZ RECEPTY które pokonają ewentualny stan zapalny, uśmierzą ból i oczyszczą zatkane zatoki. Dodam jeszcze że cały czas mam zatkaną prawą dziurkę od nosa cięzko mi się oddycha i po ściance gardła ciągle spływa mi biała wydzielina która nie ładnie pachnie i ma nieprzyjemny smak podejrzewam a nawet jestem pewny że to wydzielina z zatok.

Gość no to bedzie tak
sinupret 3 razy dziennie po 2 tabletki ,do wykonczenia opakowania do tego inhalacje : lyzka majeranku lyzka sody kilka kropel kropli mietowych wdychaj to 5 minut i tak 3-4 razy dziennie okolice zatok smaruj Amolem

Gość gość
sinulan lub tańszy odpowiednik sinus sept nie przejdzie od razu ale po jakimś czasie będzie lepiej i pomoże na dłużej a nie tak jak np. ibuprom zatoki co jest tylko chwilową ulgą

Gość gość
polecam sinus sept jest faktycznie tańszy i pomoże na dłużej

Gość kuba

Ostatnio kupiłem w Niemczech dla spróbowania mini inhalator Clip i mocno mnie zaskoczył, że jak na tak niską cenę rzeczywiście sprzęt tak dobrze daje radę w walce o udrożnienie dróg oddechowych. Myślę, że warto na niego zwrócić uwagę.