Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubions

czy to możliwe że facet nie dzwoni bo tęskni?

Polecane posty

Gość zagubions

poznałam sięz pewnym facetem, 30 lat, musiałam wyjechać, jednak zdążyłam się oczywiście zakochać... nie spaliśmy ze sobą, ale były pocałunki, rozmowy itp.. nigdy za bardzo nie używał telefonu, często tylko co słychać i nie odpisywał, a teraz raz napisał i od pół roku cisza , postanowiłam zadzwonić , przed chwilą się rozłączyłam, powiedział że to dlatego że nie lubi rozdrapywać wspomnień, że tak mu łatwiej mam uwierzyć czy po prostu ma mnie w dupie?

Gość zagubions
pisał mi też często dobranoc , ale jak byłam na miejscu, może po prostu się boi że nie będziemy mieli o czym rozmawiać?

jeśli nie dzwoniłby i tęsknił to byłby masochistą. może po psrtu chce zapomniec

Gość zagubions
ja tak mu powiedziałam przed wyjazdem że będę musiała zapomnieć , a on że dlaczego możemy być razem jeszcze i że on na pewno nie zapomni.. nie wiem już on w ogóle jakiś dziwny jest , a ja tak tęsknię ehhh...

jeśli mu mowilas, że będziesz musiala zapomniec pewnie po przemyśleniu tego doszedł do wniosku, że skoro Ty chcesz zapomniec to on tez musi

Gość zagubions
tylko że on wie że mi zależy na nim bardzo..

Gość raczek1
no i po mu tak mówiłaś głupia babo!! wy zawsze coś głupiego palniecie , a później jest wycie dopiero !!!

Gość zagubions
może nie powiedziałam mu tego dosłownie słuchaj zależy mi na tobie, ale dałam to po sobie poznać, tak samo jak teraz się do niego odezwałam , ale może faktycznie on nie wierzy do końca że ja chciałabym nim być..

Gość zagubions
a jeśli po prostu chciał wtedy mnie przelecieć ,a mu się nie udało, więc po co ma się teraz starać ?

Gość zagubions
no właśnie albo jest niedomyślny albo znowu przebiegły :O

Gość hahahehehihihuhu
mozliwe nie dzwoni do ciebie bo teskni za inna

Gość zagubions
gdyby tęsknił za inną to by nie chciał jej chyba zdradzać?

Gość gussss
a kto facetów zrozumie 🖐️ a to kobiety podobno są skomplikowane ;)

Gość reeterter
:o Jesli ktos jest tu niedomyslny to chyba predzej ty a nie ten facet.. Powiedzialas facetowi ze wyjezdzasz i musisz o nim zapomniec i co,mial on to niby zrozumiec tak ze liczysz na to ze bedzie walczyl,zabiegal i tesknil? Skoro mu tak powiedzialas to on zrozumial to tak jak uslyszal,ze nie chcesz kontynuowac tej znajomosci. I logiczne jest to ze jak ktos chce zapomniec to nie dzwoni i nie kontaktuje sie z dana osoba, wtedy jest latwiej.Swoja droga bardzo dalas po sobie poznac ze ci zalezy,po pol roku zadzwonilas.No ja bym od razu pomyslala na jego miejscu ze jestes zakochana po uszy...

Gość zagubions
ja to zawsze muszę coś głupiego powiedzieć... a chodziło mi tylko o to że muszę zapomnieć do następnego razu aż go zobaczę.. a prawda jest taka że myślę o nim w dzień i w nocy,... każdej minuty.. no ale przecież logiczne że gdyby mi nie zależało to bym się z nim nie spotykała?

Gość zagubions
.Swoja drogabardzo dalas po sobie poznac ze ci zalezy,po pol roku zadzwonilas.-- a on nie mógł? napisałam wcześniej odpisał chyba z 5 smsów a później cisza

Gość zagubions
i na początku jak przyjechałam to wysilił się na jednego , odpisałam i cisza

Gość raczek1
jeny może facet jest skryty z emocjami

Gość prawiczy prawiczek 28 ____
Nie lubi rozdrapywać wspomnień to nie znaczy "tęskni, więc nie dzwoni". kobiety naprawdę uwielbiają sobie tworzyć problemy :O.

Gość zagubions
więc co to znaczy prawiczku?

Gość prawiczy prawiczek 28 ____
Analogicznie do -> "rozdrapywania ran". Jak nie znasz tego związku frazeologicznego to polecam słownik ;)

Gość zagubions
głupia kobieta :(

Gość raczek1
ja np. nie lubię wcale rozmawiać przez telefon nawet z dziewczyną, krępuje mnie to szczególnie jak nie wiem o czym gadać

Gość zagubions
fakt czasami dawał po sobie poznać że się stresuje, trzęsły mu się ręce, musiał się napić trochę na odwagę...

Mój mężczyzna nie należy do wylewnych i owszem, są tacy ludzie. Nie lubi pisać, dzwonić, za to ten 2-3 dniowy brak kontaktu nadrabiamy spotkaniami. Telefon służy nam włąściwie tylko do ustalenia co, gdzie i u kogo. Nie powiem, irytuje mnie to nieco, ale przywykłam, taki już jest i tyle. Nigdy nie pisał tkliwych smsów. Czasem wyśle "Słodkich snów Skarbie", itp, ale to wszystko. Jednak to, co opisujesz Ty to świadczy ewidentnie o tym, że mężczyzna z Ciebie zrezygnował, A ja wcale mu się nie dziwię. Pół roku i ty pytasz?