Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek221

Dziewczyny, czy umówiłyście sie kiedyś na randkę ale po dojciu tam uciekłyście

Polecane posty

Gość Tomek221
nawet gdybym teraz znalazl jakąś fajną dziewczynę to jakiś żal i smutek by mi pozostał bo wiem, że ona bedzie sama i jeszcze trudniej jej bedzie sie otworzyc bo wątpię, żeby ktoś w przyszlosci był taki cierpliwy pewnie będzie zmuszona przez rodzine kogoś poślubić i będzie nieszczęsliwa

Gość Tomek221
dzięki i wzajemnie :) generalnie ja jestem szczęśliwy nawet sam, ale chcialbym żeby ona też była

Gość mylisz się
o jaka szlachetność - no tak jetseś jedyny, który mógłby jej pomóc i być z nią, inni nawet na nią nie spojrzą i zostanie sama:(

Gość mylisz się
grunt to dobra promocja

mylisz się-może jej zależy równiez na Tomku tylko jest jej trudno się otworzyć.Moze do końca życia potem żałować ,że czegoś nie zrobiła.Nie znamy tej dziewczyny, więc nie wiadomo co ona czuje i myśli.

Gość Tomek221
jeżeli znajdzie kogoś innego to też dobrze

nie wiemy tez jakie zasady panują w jej domu.Może to rodzice sa przeciwni,aby spotykała sie z Tomkiem. ? A ona chce byc wobec nich lojalna i posłuszną córką.

Gość Tomek221
nie sądzę żeby rodzice mieli coś przeciwko, ja pracuję w kancelarii adwokackiej i w przyszlym roku będę już adwokatem nie mialaby się czego wstydzić

Więc zycze Ci szczęścia,oby Wam sie udało,jeśli ona równiez tego chce .Wszystkiego najlepszego w nowym roku.Powodzenia w miłości,ale takiej prawdziwej ,przez duże "m" .:)

Gość Tomek221
dzięki