Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia9988

Szukam wiadomości o Darkerze:kolor oczu i włosów,wzrost

Polecane posty

Gość dzisiaj na pomaranczowo
Darker... ciemne oczy, włosy, ten wzrost.... czy Ty jestes przystojny ?

Gość obesrwuje, czytam
teatr. ale nasz teatr. nie ten zza szkla. inny kontekst teraz, ok mamy maski i co z tego?

Gość Agusia9988
A skad jesteś?I co nie chciałbyś kogos poznać spotkać się na kawę (nie na kafe)iśc na spacer... A to jestes jeszcze niewyleczony z byłej miłości..to dlatego jestes taki do kobiet...

Gość obesrwuje, czytam
a jeszcvze dygresja Jeśli się nad tym lepiej zastanowić, baśnie nigdy na nic nie przedstawiały dowodów. Występował w nich przystojny książę... czy naprawdę był taki? A może po prostu ludzie nazywali go przystojnym, bo był księciem? Dziewczyna była piękna jak poranek... no dobrze, ale który poranek? Kiedy leje deszcz, trudno nawet wyjrzeć przez okno, by się o tym przekonać! Opowieści nie chciały, byś myślała chciały, byś wierzyła w to, co ci opowiadają... Terry Pratchett Wolni Ciutludzie

"czy Ty jestes przystojny ? " Możesz łamać moją matkę kołem - będzie przysięgać na wszystko, że jestem :D To chyba nie mnie decydować, prawda? W końcu jak się widzi dziewczyny z facetami co wyglądają jak ofiara karambolu na autostradzie to przychodzi na myśl, że coś jednak poza wyglądem muszą oni mieć. Nie straszę.

Gość obesrwuje, czytam
ups ja najmocniej przepraszam za wciecie sie w topik adoracji Darkera :) taki maly off-top :D

Darker "czy Ty jestes przystojny ? " Możesz łamać moją matkę kołem - będzie przysięgać na wszystko, że jestem To chyba nie mnie decydować, prawda? W końcu jak się widzi dziewczyny z facetami co wyglądają jak ofiara karambolu na autostradzie to przychodzi na myśl, że coś jednak poza wyglądem muszą oni mieć. Nie straszę. wiem :P, ze jestes ( a przynajmniej sprawiasz wrazenie ) inteligentnego, z duzym dystansem do swiata i siebie , wiec liczę na w miarę obiektywną opinie.. :P nie straszysz ... to dobrze...:)

"A skad jesteś?I co nie chciałbyś kogos poznać spotkać się na kawę (nie na kafe)iśc na spacer..." Może za pół roku. Chyba nie wyginiecie do tego czasu? Przeprowadzam na sobie pewien eksperyment i musze przyznać, że wyniki są zadziwiające. Coraz grzeczniejszy sie robię wobec was. Aż strach pomyśleć co dalej... :D "A to jestes jeszcze niewyleczony z byłej miłości..to dlatego jestes taki do kobiet..." 10 lat?! :D Ta ostatnia to z 2008. "baśnie nigdy na nic nie przedstawiały dowodów." Coś jak... religia :D

Gość obesrwuje, czytam
slusznie i milosc :D

a jakiego masz penisa przystojniaku?:p

Gość obesrwuje, czytam
to tutaj branie jak to nazywasz to takie minimum :D ale juz ego pogilgotane

oj jak zwykle podszyw

Darker a powiedz .. jak to się stało, że tu jesteś??

"a powiedz .. jak to się stało, że tu jesteś??" Zupełny przypadek, nawet nie ma kogo winić.

Gość obesrwuje, czytam
nie :P

ok... no to inaczej : co Cię w takim razie tutaj trzyma :)?

"co Cię w takim razie tutaj trzyma" Ludzie są trochę mądrzejsi od tych z Onet.pl

Darker "co Cię w takim razie tutaj trzyma" Ludzie są trochę mądrzejsi od tych z Onet.pl no proszę Cie... :P to na onecie też grasujesz :P??

Gość obesrwuje, czytam
dzisiaj na pomaranczowo ok... no to inaczej : co Cię w takim razie tutaj trzyma ? jako ze przypomnialam sobie mysli P.T. Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. Terry Pratchett Maskarada Darker A właśnie, że tak. Jak tupniesz noga uwierze :P

Gość Agusia9988
Ale dlaczego aż pół roku ?A jaki eksperyment przeprowadzasz... To co w czerwcu-maju gotowy będziesz się spotkac z kims z kafe?Oczywiście z dziewczyną...

prawda .. o chętna na randkę też jest :)

"Jak tupniesz noga uwierze" Szkoda, że nie można mocno przyłożyć w tyłek przez net.. :D

"Ale dlaczego aż pół roku ? A jaki eksperyment przeprowadzasz..." A czy wy moje drogie uważacie, że praca nad sobą (prawdziwa a nie w stylu forumowych trolli niosących nam oświecenie w postaci wyświechtanych banałów) trwa tydzień? Zapieprzam jak dziki osioł :D "To co w czerwcu-maju gotowy będziesz się spotkac z kims z kafe?Oczywiście z dziewczyną..." Chyba nie z chłopakiem...

Gość obesrwuje, czytam
Agusia9988 gotowy będziesz się spotkac z kims z kafe?Oczywiście z dziewczyną... dobrze, ze to podkreslilas. cream dzisiaj sie zwierzyl kafe ze brakuje mu seksu 😭 Darker "Jak tupniesz noga uwierze" Szkoda, że nie można mocno przyłożyć w tyłek przez net .. nie. nie nadstawie sie! :P

Darker a co tak w ogóle porabiasz w życiu ?